- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
- #4.801
slm fıstıklar eve geldimmm:) kaynanama gitcez birazdan gelir eşim:) neypaıyonuz bakimm:) hava nsl soguk ya titreye titreye eve geldim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım meraklanma seni biraz zor bulur burda.Ne kadar detaylı baktı ki;fena mı o gören,:113::113:gidip bir görünelim ona...![]()
valla dimi.... Ne 1000 kere 1000000 kere dilesin bence:))
senin bebişinse bizimde yeğenimiz ona yapılan bize yapılmıştırr..bunu böle bil annesi ...![]()
slm fıstıklar eve geldimmm:) kaynanama gitcez birazdan gelir eşim:) neypaıyonuz bakimm:) hava nsl soguk ya titreye titreye eve geldim:)
ne farkettim geçen gün. kaldırımda yürüyorum 2 tane çocuk koşturuyordu el hareketleri yapıyorlardı birbirlerine, üstüme doğru geldiler bana çarpacaklardı elim istem dışı farkında olmadan hemen karnımı korumaya geçti sonra gülümsedim kendi kendimebugün de geldi benzeri başıma. Hemen nasıl da bilinç altımıza yerleşiyor ve korumaya geçiyoruz. Hiç görmediğimiz hissetmediğimiz birşeyi nasıl da seviyoruz mucize gibi birşey
![]()
ya sitenin adını gördü, aa bu ne falan dedi tam açıp okuyacaktı özel dedim, googledan aranınca direk çıkıyor. beni bulmasa bile nasıl bir forumda olduğumu anlayacağı için niyetimi de anlayacaktır... ne diyim yaa, Rabbim ona buna yaymasına izin vermez inşallah...burası benim sığınağım gibi, bilinsin istemezdim...
bir süre yazmasam mı acaba
ne keyifli bunları okumakdilerim tekmelerini de sağlıkla hissedersin...inşallah şubatta ben de bu dediklerini yaşıyor olurum
slm canım hoşgeldin :)
aman ne yapacan kaygananda yaw boşver
evet çok soğuk hava ya evde bile üşüyom![]()
ne farkettim geçen gün. Kaldırımda yürüyorum 2 tane çocuk koşturuyordu el hareketleri yapıyorlardı birbirlerine, üstüme doğru geldiler bana çarpacaklardı elim istem dışı farkında olmadan hemen karnımı korumaya geçti sonra gülümsedim kendi kendimeBugün de geldi benzeri başıma. Hemen nasıl da bilinç altımıza yerleşiyor ve korumaya geçiyoruz. Hiç görmediğimiz hissetmediğimiz birşeyi nasıl da seviyoruz mucize gibi birşey
![]()
ewet yaaa... Rabbim nasl bir sevgi nasl bir merhamet veriyorr insana annelik boşuna kutsal sayılmamış...zaten bu merhamet ve sevgi olmazssa o kadar cefasına katlanamazdı ki insan..çoçuğu büyütmek bir yana o doğum olayını kim normalde göze alablir ki.... Ama sonunda anne olmak var ya işte herşeye katlanıyor insann..
Rabbim tüm dileyenlere taddırsın bu duyguyu. Bizlerede en kısa zamanda inş...(amin..)
bunun gibi bir tosuncuğun annesi olmak istiyorumm :)))
şimdiden ALLAH KOLAYLIK VERSİN bacım:)10 gndür gitmedik bacım ama 10 gün öncesindeki hafta 4-5 gün üstüste gittik habiere misafir çagırıyor bizide çagırıyor ög gelmişti.. şimdi gitcez daha kapıyı açar açmaz bin laf edecek ya ben ona çıldırıyorum eşim kaç kez kızdı bikerede adam gibi şu kapıyı aç bizi içeri al dedii.. ama kadın vazgecmiyor huyundan..
valla bu 3 gündür buz gibi ciddenn normalde biizm evde soguk olurrrr ufo yakıyorum mecburen oturdugum odada:)
ya kızlar ben bebek sitelerine falan bakınca iyicceneee bebek yapasımm geliyor depreşiyorrrrrrrrr![]()
peki ben admine nasıl ulaşacağım, nick değişikliği talep etmek için?
canım özel mesaj yolla;benim de bu konuyu bilmem iyi oldu.![]()
of vallaaa alışverişe magazalara giriyorsam mutlaka bebek reyonuna yada hamile bölümüne bakıyorum eşimde kızıyor daha ortada bşy yok neyapıyosun diye ama alıkoyamıyorum kendimi.. bundan 1 sene önce böle deli giibi bebek istiycegimi biri deseee hadiiiiiiiiiiiii ordannnnnnnnn derdim:)şimdiden ALLAH KOLAYLIK VERSİN bacım:)
sglsın bacım:)
bide bana sor depresyona giricem![]()
of vallaaa alışverişe magazalara giriyorsam mutlaka bebek reyonuna yada hamile bölümüne bakıyorum eşimde kızıyor daha ortada bşy yok neyapıyosun diye ama alıkoyamıyorum kendimi.. bundan 1 sene önce böle deli giibi bebek istiycegimi biri deseee hadiiiiiiiiiiiii ordannnnnnnnn derdim:)
bu fikrine bayıldım şekerim süpeer hepimiz içer içer koyarız artık tam olurrTopiğimiz de yok yok ne ararsan var
![]()
peki ben admine nasıl ulaşacağım, nick değişikliği talep etmek için?