- Konu Sahibi minikgelin
- #4.781
huni başına huni başına; püskülü ben olayım...
Sende aramıza katıl cnm;öpüldünüz..![]()
katıldım bileee :)))
huni başıma huni başıma sapıda ben olayımmmm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huni başına huni başına; püskülü ben olayım...
Sende aramıza katıl cnm;öpüldünüz..![]()
benim canım sıkılıyor uykum da var ama gündüz uyumayı hiç sevmem. Sigara içemiyorum bu yüzden kendimi boşlukta hissediyorum ve sürekli yiyesim varSen nasılsın canım?
evet canım o yüzden içemiyorum dedim yaa boşlukta gibiyim, sanki aklımda birşey var da ama unutmuşum gibi hissediyorum![]()
evet canım o yüzden içemiyorum dedim yaa boşlukta gibiyim, sanki aklımda birşey var da ama unutmuşum gibi hissediyorum![]()
selam kızlar nasılsınız![]()
inşallah sigarayi da bu şekilde bırakırsın, bebişin doğduktan sonra da onu temiz sigarasız bir evde yetiştirebilirsin böylece (tabi eşin de içmiyorsa) yazık kendine di mi zaten sigara ile zehirliyorsun![]()
valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
Sigara sağlığa hele hele hamşe daha da zararlıdır.duymamış olayım.bu akşam cezalısın,bebişinden 10000 kere özür dileyeceksin...![]()
hani şu uzuuun uzunnn anlattığım cümlelerden vazgeçerek sadece iyiyim diyorum.(hatırlarsan ben nasılsını her türlü şekle çeviriyodum.Bugun modumdayım;sadece iyiyim)
hamilelik uyku yapar zaten :)
uyu bişey olmaz gece de mışıl mışıl uyursun.
hamile olduğu halde sigara içenlere çok kızıyorum..
kendi sağlığını düşünmüyosan bebeğini düşün olur mu ?..
bende iyiyim yeni çalışmalara başladım :)![]()
valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
SİGARA SAĞLIĞA HELE HELE HAMŞE DAHA DA ZARARLIDIR.DUYMAMIŞ OLAYIM.BU AKŞAM CEZALISIN,BEBİŞİNDEN 10000 KERE ÖZÜR DİLEYECEKSİN...![]()
zaten evde sigara içirtmiyorum misafir bile gelse kusura bakmayın diyorum mutfak balkonunda içiyoruz. Ev çok kötü kokuyor tahammül edemiyorum o kokuya ama içiyorum işteeşim de içiyor canım ama hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri sadece yemekten sonra 1 tane içiyor sonra daha içmiyor. İnşallah bebişimizin sayesinde kurtulacağız bu illetten. Artık Komşularım bile gelince sigaralarını getirmiyorlar.
ooolur yardım edin bana![]()
canım nick değişmiyor sanırım.Değiştiriliyor mu ki.![]()
tamam anneciiiiimmmmm döööömeeeeeeee nooooluuuuurrrrrr
![]()
sayfayı ziyaretçilere kapatsak mı ki![]()
canım editöre mesaj atıp gönder belki yardımcı olurlar :)ooolur yardım edin bana![]()
Yok bebeğim kızma bana içmiyorum zaten hamiş olduğumu öğrendiğimden beri minik kelebeğime zarar verir miyim ben hiç o benim herşeyim annesinin kuzusuuu
Ohhh oohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunkocanın spermenlere senin de yumoşlarına kuvvet
![]()