Sabredenler Kulübü 2012 :)

inş cnm bnm inş..
bak düşük yaptın çok zor bşyyy eminim ama en azından hamile kalabildigini eşinin spermeleirnde senin yumuşlarda sorun olmadıgını biliyorsun.. bende ise acaba bi sorun varda hiç hamiş kalamıycammı stresi var.. hani acele etmiyorumm olcagını bilsem 1-2 sene beklerimmm ama eninde sonunda olcakkk onu bilsem

orası öyle ama dediğin gbi zor şeyler.
RABBİm hayırlısını versin.
sende bir kaçæy bekledikten sonra doktora git.
bende bikaç ay olmazsa doktora gidicerm kontrol altında hamile kalmak istiyorum.

orası öyle ama dediğin gbi zor şeyler.
RABBİm hayırlısını versin.
sende bir kaçæy bekledikten sonra doktora git.
bende bikaç ay olmazsa doktora gidicerm kontrol altında hamile kalmak istiyorum.

cnm 1 ay daha kendimize şans verdikkk bide hani 6 ve 7. aylar genelde hamilelik olasılıgı yüksek aylar der herkes.. ondan bekliycem.. bu ay 3 günde bir ilişki oldu düzenli şekilde.. inş önümüzdeki ayda 2 günde bir yapmaya çalışcaz olmassa doktor yolu bize görüncekk..

HADİİ BACILARR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR...BEN EWE KAÇAR MALUM AKŞAMA HALVETE GİRCEMMM..:)))
Halvete gircek olan bacılarım hepimize kolay gelsin....

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa ((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?

ya kızlar bşy sorcammm bel ve gögüs agrımdan başka belirtim yoktu bugune kdr.. bugun sabah migdem bulandı uyandıgımda. acaba çok uyudum diyemi oldu bilmiyorum.. bide ögle arası yemek yedikten sonra ben hayattta akşam yemegine kdr bşy yemem acıkmazdım bugun acaipppp yemek yiyesim var migdem gur gur ettiiii resmen yemek yememiş gibiydimm..yine kuruyorum valla mor hunimi taktım:)

benim daha 1. ayım :)
hadi inş bebek vardırrrrrrrrr bat ne zaman

ilk belirtiler bel ve göğüs zaten sabah bulantıları şüpheli tabi ama çook uzun süre uyuyup aç kalınca uyandığında mide bulantısı olabiliyorr sık açıkmış olman adet zamanı yaklaşınca genelde oluyor... Tabi gebeliğin başlarındada karın kazınmaları oluyor gurlamalarr vs vs inş hamilesindirrr....!

benim daha 1. ayım :)
hadi inş bebek vardırrrrrrrrr bat ne zaman
cnm benim arkadşaım düşük yaptıı 15 gün ilişkiye girme demiş doktor girmedi sonra yapmışlar hiö adet olmadan hamile kaldıı:) inş sendede öle olur bacım:)

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa ((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?

valla cnm ben tüm dizileri izlemeye çalışıyorum ama düzenli olmuyorrr reklamlarından anlıyorum o derece oldu bugun kaynanamdayız izleyemiycemmmm ama fragmanına baktım netten pargalı ölüyomuşşşş:)

canım merhaba nasılsın

artık çok fazla giremiyorum girdiğim zamanda sadece okuyup çıkıyorum valla bende bir değişiklik yok bekliyoruz bakalım hayırlısıyla sen nasılsın

merhaba canım iyiyim seni sormalı :)
ben ilk adetimi oldum çalışmalara başladım hayıtımı da içiyom..
meryem suresini okuyodum 8 gün okuyamadım bugün devam edicem inşallah hepinize dualar ediyorum
RABBİM KABUL ETSİN..

HAYIRLISI OLSUN CANIM :) benim 16 gün kanama olduğundan umudum yoktu zaten bu ay bakalım ne olacak..

Rabbim inşallah herkese ne istiyorsa hayırlısıyla versin... ÇAlışmalar tam gaz diyosun hadi inşallah

bende bekliyorum işte canım son 1 haftaya girdim bakalım batasıcaları beklemeye başladım hayırlısı diyorum her zamanki gibi

bak bugün rüyamda ne gördüm belki yorum yaparsınız.. hamileymişim doğum yapmışım cinsiyeti ne diyorlar erkek diyorum inanmıyorlar açıyorum pipisini gösteriyorum resmen bende gördüm ne acaba yorumu

inş bebeigm inşşşş hiç akıntım yok deli oluyorum sürekli wc ye gidiyroum belki akıntım vardırda sevinirim diye ama kuruyummm normalde benim ovulasyondan sonra akıntım olması lasımdıı... ini dedigin giib olur bacım inş:)

bebiş geliyo bebiş :):):):) rüyalar çok etkiliyor demii..
bende bugun inci küpe gördümmmm rüya tabirlerine öylesine baktım hiç bebek habercisi diye bilmiyordum.. diyorki evliysen bebekkkk olcak yadaaa çalışıyorsan işyerinde iyi bi haber gelcek.. inş bu ayın sonunda hem işyeirmde sözleşmeler belli olcak hemde adet olup olmuycagımm.. çok heycanlıyım aslında.. umarım en azından 1 i olur da birine sevinirken digerinin olmadıgını unuturum:)

HAYIRLISI OLSUN CANIM :) benim 16 gün kanama olduğundan umudum yoktu zaten bu ay bakalım ne olacak..

inş olcak bacım inşş sen zaten düzenli ilişki yapıyosun ondannnn en önemliside o bence..
bence büyük bi saglık sorunu yoksaaa düzneli ilişki olmadıgından bebek olmuyor.. biz normalde adet bitiminden sonra ovulasyona kdr hiç ilişki yapmasdıkk.. ovulasyondada 3-4 en fazla ilişki olurdu sonra adete kdr hiç olmazdıı .. ee böle olunca çocuk olmas tabi:)

Rüyalar etkiliyor evet minikim ama hayrlısı diyorum her zaman bi oğluşum var bir tane daha olsun istiyorum aklımda hep bu rüyayla dolaştım bugün internetten baktım erkek bebek bereket sevinçli bir haber falan diyo ama bilemiyorum

AMİNNNN...
aynen çalışmalara devam :)
az kalmış kız hadi bakalım.
vala canım inan bilmiyorum yorumu ne o kadar rüya görüyorum ben dün gece bende erkek bebek bakıyodum

canlarım ben çıkıyorum Görüşmek üzere....Kendinize kocişinize varsa göbüşte bebeğinize,kucağınızdaki yavrunuza iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…