Sabredenler Kulübü 2012 :)

benim canım sıkılıyor uykum da var ama gündüz uyumayı hiç sevmem. Sigara içemiyorum bu yüzden kendimi boşlukta hissediyorum ve sürekli yiyesim var Sen nasılsın canım?

hamilelik uyku yapar zaten :)
uyu bişey olmaz gece de mışıl mışıl uyursun.
hamile olduğu halde sigara içenlere çok kızıyorum..
kendi sağlığını düşünmüyosan bebeğini düşün olur mu ?..
bende iyiyim yeni çalışmalara başladım :)

evet canım o yüzden içemiyorum dedim yaa boşlukta gibiyim, sanki aklımda birşey var da ama unutmuşum gibi hissediyorum

valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
SİGARA SAĞLIĞA HELE HELE HAMŞE DAHA DA ZARARLIDIR.DUYMAMIŞ OLAYIM.BU AKŞAM CEZALISIN,BEBİŞİNDEN 10000 KERE ÖZÜR DİLEYECEKSİN...

selam kızlar nasılsınız

hani şu uzuuun uzunnn anlattığım cümlelerden vazgeçerek sadece iyiyim diyorum.(hatırlarsan ben nasılsını her türlü şekle çeviriyodum.Bugun modumdayım;sadece iyiyim )
sen de iyisindir inşallah oflucum.

Son düzenleme:
inşallah sigarayi da bu şekilde bırakırsın, bebişin doğduktan sonra da onu temiz sigarasız bir evde yetiştirebilirsin böylece (tabi eşin de içmiyorsa) yazık kendine di mi zaten sigara ile zehirliyorsun

zaten evde sigara içirtmiyorum misafir bile gelse kusura bakmayın diyorum mutfak balkonunda içiyoruz. Ev çok kötü kokuyor tahammül edemiyorum o kokuya ama içiyorum işte eşim de içiyor canım ama hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri sadece yemekten sonra 1 tane içiyor sonra daha içmiyor. İnşallah bebişimizin sayesinde kurtulacağız bu illetten. Artık Komşularım bile gelince sigaralarını getirmiyorlar.

Son düzenleme:
valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
Sigara sağlığa hele hele hamşe daha da zararlıdır.duymamış olayım.bu akşam cezalısın,bebişinden 10000 kere özür dileyeceksin...

valla dimi.... Ne 1000 kere 1000000 kere dilesin bence:))
senin bebişinse bizimde yeğenimiz ona yapılan bize yapılmıştırr..bunu böle bil annesi ...

kızlar ya işyerinden bir arkadaş bu sayfayı gördü, nickimde ismim de geçtiği için dşifre olmak istemiyorum, nick nasıl değiştirilir?

Yok bebeğim kızma bana içmiyorum zaten hamiş olduğumu öğrendiğimden beri minik kelebeğime zarar verir miyim ben hiç o benim herşeyim annesinin kuzusuuu

Ohhh oohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kocanın spermenlere senin de yumoşlarına kuvvet

inşallah bırakırsınız. :) temiz ev, temiz ciğer, temiz hayat minik bebiş oh oh :)

ooolur yardım edin bana
canım editöre mesaj atıp gönder belki yardımcı olurlar :)

ohh ne güzel buna sevindim :))))
sağol canım bakalım..
geçmişe baktığımda çok üzülüyorum o idrar testleri ultrason fotoları canımı çok acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…