- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.781
huni başına huni başına; püskülü ben olayım...
Sende aramıza katıl cnm;öpüldünüz..
benim canım sıkılıyor uykum da var ama gündüz uyumayı hiç sevmem. Sigara içemiyorum bu yüzden kendimi boşlukta hissediyorum ve sürekli yiyesim varSen nasılsın canım?
evet canım o yüzden içemiyorum dedim yaa boşlukta gibiyim, sanki aklımda birşey var da ama unutmuşum gibi hissediyorum
evet canım o yüzden içemiyorum dedim yaa boşlukta gibiyim, sanki aklımda birşey var da ama unutmuşum gibi hissediyorum
selam kızlar nasılsınız
inşallah sigarayi da bu şekilde bırakırsın, bebişin doğduktan sonra da onu temiz sigarasız bir evde yetiştirebilirsin böylece (tabi eşin de içmiyorsa) yazık kendine di mi zaten sigara ile zehirliyorsun
valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
Sigara sağlığa hele hele hamşe daha da zararlıdır.duymamış olayım.bu akşam cezalısın,bebişinden 10000 kere özür dileyeceksin...
hani şu uzuuun uzunnn anlattığım cümlelerden vazgeçerek sadece iyiyim diyorum.(hatırlarsan ben nasılsını her türlü şekle çeviriyodum.Bugun modumdayım;sadece iyiyim)
hamilelik uyku yapar zaten :)
uyu bişey olmaz gece de mışıl mışıl uyursun.
hamile olduğu halde sigara içenlere çok kızıyorum..
kendi sağlığını düşünmüyosan bebeğini düşün olur mu ?..
bende iyiyim yeni çalışmalara başladım :)
valla hamiş mamiş dinlemem alırım ayağımın altında..
SİGARA SAĞLIĞA HELE HELE HAMŞE DAHA DA ZARARLIDIR.DUYMAMIŞ OLAYIM.BU AKŞAM CEZALISIN,BEBİŞİNDEN 10000 KERE ÖZÜR DİLEYECEKSİN...
zaten evde sigara içirtmiyorum misafir bile gelse kusura bakmayın diyorum mutfak balkonunda içiyoruz. Ev çok kötü kokuyor tahammül edemiyorum o kokuya ama içiyorum işteeşim de içiyor canım ama hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri sadece yemekten sonra 1 tane içiyor sonra daha içmiyor. İnşallah bebişimizin sayesinde kurtulacağız bu illetten. Artık Komşularım bile gelince sigaralarını getirmiyorlar.
ooolur yardım edin bana
canım nick değişmiyor sanırım.Değiştiriliyor mu ki.
tamam anneciiiiimmmmm döööömeeeeeeee nooooluuuuurrrrrr
sayfayı ziyaretçilere kapatsak mı ki
canım editöre mesaj atıp gönder belki yardımcı olurlar :)ooolur yardım edin bana
Yok bebeğim kızma bana içmiyorum zaten hamiş olduğumu öğrendiğimden beri minik kelebeğime zarar verir miyim ben hiç o benim herşeyim annesinin kuzusuuu
Ohhh oohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunkocanın spermenlere senin de yumoşlarına kuvvet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?