- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #4.841
Rüyalar etkiliyor evet minikim ama hayrlısı diyorum her zaman bi oğluşum var bir tane daha olsun istiyorum aklımda hep bu rüyayla dolaştım bugün internetten baktım erkek bebek bereket sevinçli bir haber falan diyo ama bilemiyorum
canlarım ben çıkıyorum Görüşmek üzere....Kendinize kocişinize varsa göbüşte bebeğinize,kucağınızdaki yavrunuza iyi bakın...
inş olcak bacım inşş sen zaten düzenli ilişki yapıyosun ondannnn en önemliside o bence..
bence büyük bi saglık sorunu yoksaaa düzneli ilişki olmadıgından bebek olmuyor.. biz normalde adet bitiminden sonra ovulasyona kdr hiç ilişki yapmasdıkk.. ovulasyondada 3-4 en fazla ilişki olurdu sonra adete kdr hiç olmazdıı .. ee böle olunca çocuk olmas tabi:)
ya ikinci çocugudamı erkek istiyorsun genelde ikinci bebegi farklı ister herkese sende farklım olmuş:) ben iki çocuk istiyorum aslında 1 tane sitiyorumda mantıklı düşününce tek yalnız olmuyor ikincide yapmak lazım.. ondan ilk çocugum erkek ikincisi kız olsun diye hayal ediyorum inş rabbim nasip eder..
ya ikinci çocugudamı erkek istiyorsun genelde ikinci bebegi farklı ister herkese sende farklım olmuş:) ben iki çocuk istiyorum aslında 1 tane sitiyorumda mantıklı düşününce tek yalnız olmuyor ikincide yapmak lazım.. ondan ilk çocugum erkek ikincisi kız olsun diye hayal ediyorum inş rabbim nasip eder..
çocuk yapmak zor yaaa :)
bi tane olsun da bekletmeden 2. çalışmalara başlamak lazım ancak 1 senede 1 çocuk oluyo
valla bu kadar çok uğraşacağımı bilsem inan bana 2 yaşındayken başlardım çalışmalara ancak olurdu heralde
çocuk yapmak zor yaaa :)
bi tane olsun da bekletmeden 2. çalışmalara başlamak lazım ancak 1 senede 1 çocuk oluyo
Yok canım aslına bakarsan ben ikinci çocuğumun kız olmasını isterim ama Rabbim yine erkek verirse oğluşum çok sevinecek çünkü o erkek kardeşi olsun istiyor
valla çalıştıgım için korkuyorum bacım zor gelir bakamam diye.. evde olsam keisn hiç ara vermezdim inan ikiz gibi büyürlerdii.. bilmiyorum yine nasipp eger rabbim bu sene nasip ederse 28 yaşında anne olcam.... digerinede 30 yaşında hamile kalıp 31 de dogurmak istiyorum tabii kabaca hesap buuu hergün planlar deişebiliyor:)
:):) abisi ne diyorsa o olsun ozaman sen erkek yap bidene:)aman saglıklı olsun hayırlı evlat olsunda farketmiyorrr:)
inş bebeigm inşşşş hiç akıntım yok deli oluyorum sürekli wc ye gidiyroum belki akıntım vardırda sevinirim diye ama kuruyummm normalde benim ovulasyondan sonra akıntım olması lasımdıı... Ini dedigin giib olur bacım inş:)
bebiş geliyo bebiş :):):):) rüyalar çok etkiliyor demii..
Bende bugun inci küpe gördümmmm rüya tabirlerine öylesine baktım hiç bebek habercisi diye bilmiyordum.. Diyorki evliysen bebekkkk olcak yadaaa çalışıyorsan işyerinde iyi bi haber gelcek.. Inş bu ayın sonunda hem işyeirmde sözleşmeler belli olcak hemde adet olup olmuycagımm.. çok heycanlıyım aslında.. Umarım en azından 1 i olur da birine sevinirken digerinin olmadıgını unuturum:)
ben yaşlı anne olcam valla:) ama hayat koşulları 24 de ünivi bitirdimm iş aradadım çalıştım falan sonra eşimle tanıştık 26 da evlendim ancaaaaa bu yaşa denk geldi:)genc anne olmakk daha güzel:)daha 21 yaşına gircem :)
ama erkenden doğurmak istiyorum
inş cnm benimde geçen ay hiç akıntım yoktu heray akıntım geçen ay hiç yoktu kupkuruydumm alla alla yoksa gebemiyim dedim ama olmadı kısmet işte bu ay soğan suyu içmeye başladım hep sarı renkli akıntılar geldi :s
ama sen inş hamilesindirdee bizde çok sevinirizzz canım yaaaa ama yinede çok ümitlenme soğukkanlı olmaya çalış insan sonra çok üzülüyor
ümitlendirmek istemiyorum ama insan hamile olunca rüyasınada girermiş yada bir kaç ay içinde hamile kalırmış öle duydum hamile arkadaşlarımdan
Kızlar malum mesai bitti ben yavaş yavaş kaçar akşam evden girmeye çalışırım hepinizi öpüyorum by byyy
daha 21 yaşına gircem :)
ama erkenden doğurmak istiyorum
ümitlendirmek istemiyorum ama insan hamile olunca rüyasınada girermiş yada bir kaç ay içinde hamile kalırmış öle duydum hamile arkadaşlarımdan
ben yaşlı anne olcam valla:) ama hayat koşulları 24 de ünivi bitirdimm iş aradadım çalıştım falan sonra eşimle tanıştık 26 da evlendim ancaaaaa bu yaşa denk geldi:)genc anne olmakk daha güzel:)
ben kendi bünyemi artık tanıyamıyorum gecen ay acaip akıntım vardı hamileyim dedimm içimden ama bi baktım adet oldum.. bu ay kuruyumm heralde her ay insanın bünyesi aynı olmuyor ... doktorların sitelerine baktıgımda ilk 4-5 haftalıkken bebek anne bünyesinden hamile oldugunu anlayamaz belirtiler 5-6 hafta sonra başlar diyr.. ozaman benim bu belirtileirmin hepsi pskolojik oluyor:):):):
aslında ben her ay etkilendigim için rüyamda ya bebek görüürm ya dogum yaparım bu tarz rüya görürüm ama inci gördüm bunun bebek habercisi diye yorumlanacagını hiç düşünmemiştim görünce sevindim valla..bi umut işte neyapalım allahtan adet oldugum gün üzülüyorum sonra büyük bi ohhh çekiyorum çünkü 10 gün kafam rahat olcak diye seviniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?