Sabredenler Kulübü 2012 :)

Videoyuda yeniden paylaşıp niye yer kapladıysam burda :) Bir yandan yemek hazırlığı, bir yandan laf yetiştirmeye çalışıyorum da :)

Kızlarr sol kasığım yerde oturup öne doğru hafif eğilince baskı yapıo kasıyor beni geriye doğru doğrulmak durumunda hissediyorum kendimi benim neyim var yaa sol kasığım neden böle kötü birşey olabiilir mi ne olabilir bunun sebebi fikri olan var mı

konuları kaçırdım. neyse ben de çıkıyorum. Yarın doktora gidip hem bir daha hcg sıfırlandı mı ona baktırcaz hem de doktora bu kimyasal gebelik işini sorucam ikinci kez oldu diye. inşallah ters bir şey demez! iyi geceler herkese!

yok tatlım ne gelen var ne gidn bat bu gn.. ama gelen giden yok.
sabah test yaptım tertemiz bi negatif....

inşallah hiiiiiiç gelmezler...Benim de bi tuhaf geliyor ya anlamadım gitti ilaçlardan mı oldu ne oldu...gelmiyor.bir damla dün bir damla bugün pembemsi bişi sonra da kahveye dönüyo:)) kırmızıyı tam manasıyla göremedim...offf ya şimdide kırmızıların yolunu gözlüyorum hiç bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi. gelse de kurtulsam...ağrım sızım da hiç yok bu da ayrı bir enteresanlık...

sinhus bacım nasılsın görüşemedik

allahım yaa ne güldüm kızlar fikirlere bayıldııımm yırtık şeyler hatta herifler bize çaktırmadan yapsın ki tam beynimize yer edelim korunuyoruzu
kuzum topiğin adıda süper olmuş yaa

gerçekten ben de çok güldüm kociş de sordu hayırdır dedi

kolay gelsin bacıımm çalışmalarr :132:

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa ((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?

bennn bennn bayılarak izliyoruz eşimleee

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yahu sohbete geç kalıyorummm hepp yaa ((
bu akşam sülüman var :) izleyen var mı ?
Ben bayılıyorum 1 hafta bekliyorum heyecanla
canım Allah razı olsun cümlenizden. Rabbim tez zamanda bekletmeden hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Amin canım bugün dualarımız siizn için yatsıyı kıldıktan sonra kuran okuyup dua etcem hepimize ama özellikle Ayşeye ve Sana
Böbüşüm ne alemdesin var mı bir belirti test yaptın mı....son durumlar ne ...

Canım dün çok ağrım oldu kesin olurum dedim hatta doktora gitmek için hazırlık bile yaptım o halimle.Bugün sanki hiçbişey olmamış gibi.Doktor adetin 1.günü gel dedi aşılama deniycez de olmazsa bakalım.Sen hasta olmuşsun ama kırmızılar gelmediği için yine de umudun var dimi.Ah bu düşünceler bırakmıyoki yakamızı

bende walla 1 hafta deli gibi bekliyorumm :)

valla yaa bir türlü denk gelmedik yahuu ee nasılsın bakem halin keyfin nasıl ben kuluçkadayım

çok şükürr bacım iyiyimm cuma günü valiz hazırlıcam evi falan toplarım cumartesi yola çıkacağız haydii hayırlısııı

valla bu aydan beklentim kalmadı gibi ya belli de olmaz belkimm inş döndüğümde birbirimize güzel haberler veririrz bacımmm

Kızlar ( dik oturduğum zaman sol kasığım yumurtalığım kasılıyor sol ayağıma kadar uyuşma giriyor resmen uzanınca rahatlıyorum neyim var benim yaa ( adetimin 12. Günündeyim döllenme olmayan yumurta kiste dönüşüp böle kasılma yapar mı

süt kesiği gibi akıntılarım gelio sarı renkli

bak sakın gitcem diye bu haftayı es geçme sanırım bizim haftamız bu hafta inşallah bacım yaa gelince çok güzel haberlerimiz olur bir birimize. Sen hincik memleketteyken giremezsin demi kk ya

Hürrem şap diye hamile kalıyo hele bir ara her bölüm yeni bi hamilelik haberini veriyordu.Ne bereketli toprakları varmış kadının

catlamayan yumurta kiste donusebilir ve bir kismi adetle atilir bir kismi da kist olarak kalabilir, ama catlayamayan yumurta
dollenmeyen yumurtaya birsey olmaz, vucuttan atilir zaten
bir de daha 12.gunundesin catlaman bile belki olmamistir erken gibi geldi bana, yok erken catliyorsan da dollenme icin de daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…