- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.241
hoşbulduk cnm bnm:)
öle cnm öle bilirm o duyguyu ilk günnn acaba yerleşme kanamasımı diye bende sürkeli kuruyorum kafamdaaa ama çok sürmedne foşur foşur oluyorum:
Her ay şaşı bak şaşır gibi tanımlamana ve çöpten geri alıp kontrol etme olayına kopmuştum zaten. Gerçekten öyleyiz. Rabbim biliyor hakkımızda hayırlısını.
AminnnnSen gelmesen bile biz duamızı ettik canım merak etme
sagol canım allah hepinizden razı olsun.
bügün yine eşimle kavga ettik okadar agladımki forumdaki yazıları okuyamıyorum gözlerim bulanık görüyor başım agrıyor çok kötüyüm her ay bu durumdayım evlenmiş evleneli benim buhalde nasıl çocugum olacaksa olsa bile tutmaz bukadar üzüntü bukadar strese konu yine eşim vee çocukları bana diyorki sanane zararları var annelikli yap diyorum sana benden 10yaş küçük birine nasıl annelik yapayım kıskançlıktan huzurumuzu kaçırtmak için hiç boş bırakmıyorlar eşimi( biraz cesaretim olsa çıkıp gidicem çekilir gibi degil evliliğim en azından ben çekemiyorum
Zor bir durum. Peki eşinin eski eşi öldü mü sağ mı.Belki çocuklar anneleri ile babalarını birleştirmek için sizin huzurunuzu bozuyorlardır.Evlendiğimizde malesef tek kişiyle değil eşimiz+ onun sülalesi ile evlenmiş oluyoruz kaç farklı karakter var dimi.Biriyle anlaşsan biriyle anlaşamıyosun işte.sagol canım allah hepinizden razı olsun.
bügün yine eşimle kavga ettik okadar agladımki forumdaki yazıları okuyamıyorum gözlerim bulanık görüyor başım agrıyor çok kötüyüm her ay bu durumdayım evlenmiş evleneli benim buhalde nasıl çocugum olacaksa olsa bile tutmaz bukadar üzüntü bukadar strese konu yine eşim vee çocukları bana diyorki sanane zararları var annelikli yap diyorum sana benden 10yaş küçük birine nasıl annelik yapayım kıskançlıktan huzurumuzu kaçırtmak için hiç boş bırakmıyorlar eşimi( biraz cesaretim olsa çıkıp gidicem çekilir gibi degil evliliğim en azından ben çekemiyorum
allah razı olsun cnmm rabbim en kısa zamanda bebiş nasip etsin:)Ben regl olduğum için ara verdim kızlar Yasin okumaya. Bitsin 15 Ocak ile bittiği gün arasındaki tüm arkadaşlarıma tek tek dua edicem Allah izin verirse.
slm anne adayları nasılsınız
fermi cnm hakkını helal et hergün sabah öğle akşam dua listeni yenıyorsun Allah mukafatını tez zamanda versın cnm
fermi cnm hakkını helal et hergün sabah öğle akşam dua listeni yenıyorsun Allah mukafatını tez zamanda versın cnm
Ben regl olduğum için ara verdim kızlar Yasin okumaya. Bitsin 15 Ocak ile bittiği gün arasındaki tüm arkadaşlarıma tek tek dua edicem Allah izin verirse.
Ne zaman senin avatarı görsem gülesim geliyor.Bebişin surat ifadesini yapmaya çalışıyorum gayriihtiyariçok şeker
zor bi duurm cnmmmm sallamamaya çalış bide öyle dene..çocuklaırnı eski eşini düşünme kocanıda çok sallamamaya çalışşş oyalanacak bşyler bul.. biliyorum bunu demek kolay üzgünken insana boş gelyor bu sözler
keşke oyalanacak birşey olsa canım evde oturup kurmaktan deli oldumdüşünmüyorum düşünmüyorum ama öyle bir an birşey oluyorki deliye dönüyorum ocukların annesiyle evli bile degilmiş gayrimeşru ilişkiden dogan hristiyan çocuklar canım deli oluyorum kabulenemiyorum eşimde hiç alttan almıyor hem suçlu hem güçlü derlerya üste üste çıkıyor sürekli üstüne üstük birde master yaparken bıraktım geldim ingilizcem orta düzey işigücü bıraktım yapayanlız evde oturuyorum alışmamışım ev hayatına eşimde anlayışsız bi dışarı çıkayım desem hemen kavga çıkarıyor her konuda köşeye sıkıtım
cok tatlı dimi bende seviyorum hem guzel hem şirin hem masum o zaman bugun sen gul diye sık sık yorum yapayım
keşke oyalanacak birşey olsa canım evde oturup kurmaktan deli oldumdüşünmüyorum düşünmüyorum ama öyle bir an birşey oluyorki deliye dönüyorum ocukların annesiyle evli bile degilmiş gayrimeşru ilişkiden dogan hristiyan çocuklar canım deli oluyorum kabulenemiyorum eşimde hiç alttan almıyor hem suçlu hem güçlü derlerya üste üste çıkıyor sürekli üstüne üstük birde master yaparken bıraktım geldim ingilizcem orta düzey işigücü bıraktım yapayanlız evde oturuyorum alışmamışım ev hayatına eşimde anlayışsız bi dışarı çıkayım desem hemen kavga çıkarıyor her konuda köşeye sıkıtım
minik gelin konuyla alakasız olcak ama buharlı temızlık makınesı alcam bi yorumda senın yazını gördum aldın mı sen cnm
vala cnm ben çok araştırdımm en iyisi bekonunki.. arkadaşımda arçelik var onu denedim duvar sildim yer sildimmm deneme olsun diye su damlacıklaır bıraktı keisn ama onu... ama bekodan herkes memnunmuş yorumları öyle fiyatıda baya uygun cnmmm bi araştır istersen bekoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?