- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.501
kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......
bu erkekler hep aynı zaten hem haremleri olsun isterler hem de karılarıneyse sultanım biz yine iyi günlerde yaşıyoruz, halvet yarışına gireceğimiz rakiplerimiz yok en azından dediğin gibi bir de haseki olduk mu sırtımız daha yere gelmez gerçi şu dünyada büyük konuşmamak lazım. Rabbim utandırmasın bizi...
kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......
kızlarrr neler kaçırdım....bi gittim,geldimmm.....ne hunili çocuk resmi mi vardı;görmedim...gösterin gösterin....
548. sayfaya bak canım orda paylaştımdıydıııben paylaştım diye sayfa açılmaz oldu ama
kızlaar hepinizi öptüm ben kaçıyorum kociş geliyor bugün erken geldi hadi öptüm
kızlar ben geldımmm huuu demin de gelmiştim tam elektrikler gitti kenstaneşekerim ev temızlığını bende mecburen yapıyorum valla haftasonu yokum temız dursun ev dedım ohh smdı sizleyim
kızlar ben geldımmm huuu demin de gelmiştim tam elektrikler gitti kenstaneşekerim ev temızlığını bende mecburen yapıyorum valla haftasonu yokum temız dursun ev dedım ohh smdı sizleyim
canımm merak ettim mazur gör
sen ne için ilaç kullanıyordun..
yanlış anlamadıysam adet olmak için demişsin..
yumurtlama için filan ilaç kullandın mı
kullandıysan neler kullandın..
mazur gör canım bende yarın tedaviye başlıycam yumoşların büyümesi için..
canım çok öpüyorum ben seni çıkmam lazım mesai bitti alışveriş yapıcam bende..Nasipse Pazartesi görüşürüz bebişşş
hatunlar neşeli havayı biraz bozucam ama dertlendim biraz yazmak istedim. benim 6 aylık bir yeğenim var ve yengem doğumdan sonraki sendromu hala atamadı gibi. abimle sorunları var, aslında çocuktan önce de vardı. anlatmıyorlar ama dışarıdan mursuz bir evlilikleri olduğu çok belli. yengen bebiş konusunda çok hassas, ilk aylar biz de hak verip pek öpüp koklamıyorduk. şimdi 6 aylık ama inanın hala hiç öpmüyorum. yengem kucağıma almama falan birşey demez ama, mesela babamın yani bebişin dedsinin sevmesinden hoşlanmıyor resmen. ya da büyük dedesinin. onlar varken uyutuyor, öteki odada oyalıyor ya da suratı asılıyor. yazık öyle üzülüyorum ki ben de, babam bayılır çocuklara, hele torunu için ölür tahmin edersiniz ki ama adamın içinde kalıyor hep. bi bebeğim olsun, şöyle 3-4 aydan sonra vallahi iki dedesi de nasıl istiyorsa öyle sevdiricem, tabi ki ellerini yüzlerini yıkadıktan sonra
ohhhh misss....
ben de bu akşam işten çıktımmı 2 gün tatil.Yarın sabahtan annişkoma gitcem,sonra oradayım.Evim temiz...Batırmadım henüz.
bende yarın anneme gitcem pazarda eşimle gezcem p.tes temızlık yapamam o kdr gezınce yoruluyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?