- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.761
eşim bu konuyu kimseyle konuşmaz ki tatlım... bi de kendisi için de inanılmaz hayal kırıklığı oldu bu durum, biz 8 seneler beraberiz, evlenmeden önce birlikte olmazdık ama ne kadar istekli olduğunu görürdüm, ve bir sıkıntısı olmazdı...bu durumu kabullenmek istemedi bir süre. isteksizliği hormon eksikliğindenmiş, tahlilde anlaşıldı ve ilaç kullanmaya başladı. hatta doktoru ufak doz bir anti-depresan da vermiş bu durum kafasına takılmasın diye ama yine aynı noktadayız3 haftadır falan kullanıyor ilaçları...13ünde regl olmuştum ben, hemen hemen ayın 9-10undan beri birlikte olmuyoruz. 2 hafta nereyse yaaa... bu durumu kabullenemiyorum artık. zamanında çok sabır ve anlayış gösterdim, artık tahammülüm yok.
hem bak ilaç da kullanıyormuş,ondan sonra da olmaması sadece kafasında bitiyor.Onlar strsliyken olmuyor ilişki,bilenler bilir.Kafasına taktıkça uzaklaşır,canım takıntı haline gelmeden önce kendi kafasında problemi olmadığını bitirmesi gerek.Aşılmayacak bi problem değil ki onun durumu.Allah yardımcın,yardımcınız olsun canım.Bebek düşüncesini rafa kaldırdığınız için üzüldüm.Burada çok güzel konuşup dertleşiyorduk.
canım benim; erkekler bu konuda eksikliklerini sır gbi saklarlar,çünkü erkeklik onlara göre bel altı,o da olmayınca bitiyolar adeta..senin eşinin tek problemi psikolojik.tedaviye yanıt vermediğini bile düşünür böyle olunca.Sürekli olmuyor olmuyor deyip,daha da kendini etkiliyor.Söyleyeceklerimi ifade edemiyorum tam ama tek söz yardım almasıdır.ona nasıl yarsımcı olabilirim bilemiyorum, kendi kendine aşması lazım, çünkü artık bende de sabır kalmadı, faydam dokunmuyor ona... dönüp arkamı gidesim var inana, uzaklaşmak istiyorum biraz. bebek fikrini ertelemek en son istediğim şey ama bu durumda nasıl olacak?.. bu sıkıntıyı aşmamız lazım, hamile kalırsam zaten bana yaklaşmak istemeyecektir. kime anlatsam dersimi kimin omzunda ağlasam bilemiyorum inan
günaydın herkese,
son derece moralsizimi keyifsizim arkadaşlar... eşimle evliliğimizde cinsel yönden iyi gitmeyen noktolar var, eşimden kaynaklı, tıbbi problem vardı, ilaçla hormon tedavisiyle atlattık sanıyordum ama hep başa dönüyoruzbebek fikrimden de vazgeçtim ben. çok istiyorum anne olmayı, yaşım da ilerliyor zaten ama problemlerimizi çözmeden hamile kalırsam herşey daha kötü olucak sanki... günlerdir birlikte olmuyoruz aşığım seviyorum deli gibi ama yatak odası problemleri evliliğin tadını kaçırıyor gerçekten. üstelik benim elimden hiçbir şey gelmiyor. eşim kendini de yıpratıyor, daha biz yakınlaşmaya başladığımız anda aklı hep acaba e...ks..yon olucak mı olmayacak mı da... kendine baskı yaptığı için de problem yaşıyor. problem yaşadıkça da ilişkiye girmek istemiyor. ne cilveler, ne oyunlar, ne rahatlatmalar denediysem de olmadı...ilaç tedavisi görmesine rağmen psikolojik olarak rahatlamadı. artık ben de tükendim, 20 aydır evliyiz. bu sıkıntıyı aşmadıkça bendeki çabalama isteği de tükeniyor... bu koşullarda bebek ne kadar doğru olur bilemiyorum. eşime de söyledim ben vazgeçtim diye...
kesin kararımı verdikten sonra kendimi listeden çıkartırım. topiğe de gelmem heralde. fermi devam eder listeye...
canım benim; erkekler bu konuda eksikliklerini sır gbi saklarlar,çünkü erkeklik onlara göre bel altı,o da olmayınca bitiyolar adeta..senin eşinin tek problemi psikolojik.tedaviye yanıt vermediğini bile düşünür böyle olunca.Sürekli olmuyor olmuyor deyip,daha da kendini etkiliyor.Söyleyeceklerimi ifade edemiyorum tam ama tek söz yardım almasıdır.
biraz daha bekle,"ilaçların etkisi oldu,çok daha iyi olacaksın.Bak deneyelim,olacak" de.ya da ilişki sırasında onla konuşmayı dene,o konuya adapte olmasın..Sessizlik içinde aklı hep oradadır kesin.
günaydın herkese,
son derece moralsizimi keyifsizim arkadaşlar... eşimle evliliğimizde cinsel yönden iyi gitmeyen noktolar var, eşimden kaynaklı, tıbbi problem vardı, ilaçla hormon tedavisiyle atlattık sanıyordum ama hep başa dönüyoruzbebek fikrimden de vazgeçtim ben. çok istiyorum anne olmayı, yaşım da ilerliyor zaten ama problemlerimizi çözmeden hamile kalırsam herşey daha kötü olucak sanki... günlerdir birlikte olmuyoruz aşığım seviyorum deli gibi ama yatak odası problemleri evliliğin tadını kaçırıyor gerçekten. üstelik benim elimden hiçbir şey gelmiyor. eşim kendini de yıpratıyor, daha biz yakınlaşmaya başladığımız anda aklı hep acaba e...ks..yon olucak mı olmayacak mı da... kendine baskı yaptığı için de problem yaşıyor. problem yaşadıkça da ilişkiye girmek istemiyor. ne cilveler, ne oyunlar, ne rahatlatmalar denediysem de olmadı...ilaç tedavisi görmesine rağmen psikolojik olarak rahatlamadı. artık ben de tükendim, 20 aydır evliyiz. bu sıkıntıyı aşmadıkça bendeki çabalama isteği de tükeniyor... bu koşullarda bebek ne kadar doğru olur bilemiyorum. eşime de söyledim ben vazgeçtim diye...
kesin kararımı verdikten sonra kendimi listeden çıkartırım. topiğe de gelmem heralde. fermi devam eder listeye...
canım benim;durumunu çok iyi anlayabiliyorum.Kelimeler kifayetsiz kalıyor.Sabrın taşmıştır senin de,doyum olmayınca insan ister istemez agresifleşir.Allah yardımcın olsun.ah kuzum ya, yapmadım mı neler yaptım...destek oldum elimden geldiğince, dediklerinin hepsini uyguladım. ama çocuk gibi başa dönüyoruz. daha kuvvetli bir adam görmek istiyorum artık ben de karşımda. ben de agresifleştim artık o yumuşak yardımsever tavrımı kaybettim ben de, 1.5 yıl az bir zaman değil. 1 hafta iyi 1 hafta kötü geçti neredeyse bunca zaman. biz de insanız kadınız sonuçta, bizim de manevi açıdan doyurulmamız gerekiyor, fiziksel kısmını saymıyorum bile. aşık olduğum adamı böyle zayıf ve güçsüz görmeye üzüldüm hep, hala da üzülüyorum ama artık aynı zamanda kızıyorum da...bilemiyorum işte...rabbim yardım etsin
aynen canım;benim önceki yazdığım yorumları da okuduysan biz de ilk ay 4 hafta abartısız yapamadık.Sonra da bebek deneme ayında olmamıştı.Nasıl aştık bilmiyorum,Oturup konuştuğumuzu hatırlıyorum.Sonra da arkadaşına açmış konuyu,o biraz akıl vermiş fln.renkdaşımmm
gitme nolursuuunnn..
ben eminim bu sorunu aşıcak eşin..
canımm bizde nişanlıyken eşim o kadar istekliydi ki..
biz evlendik abartmıyorum biz 3 hafta kardeş gibi yattık yatakta..
ikimizde istiyorduk bişeler olsun die çalışıyordk ama bi türlü o noktaya gelemiyorduk bi anda herşey başamadan bitiodu..
eşim bunu kendisi yendi.. kendi kendini tedavi etti.
bütün iş eşinden bitiyor..
büyük ihtimalle ilaç kullandığını da kafasına takıyor o..
Bu arada dün benim dua günümde
bana dua eden edemeyen herkesden ben razıyım..İnşallah Allah'da razı olur..
bende iğnelerimi yapıyorum. hergün göbüşümden minnacık bi delik açıyorum..
pazartesi ve yarın de devam edicek iğne çarşambe günü yumoş kontrolü var..
Rabbim hakkım(ız)da hayırlısını versin..
canım senın adına çok üzüldüm
gerçekten aşk huzur mutluluk yatak odasında bişeyelr ters gidince hepsi yavas yavas silinip yok oluyor
eşimnde eminim böyle olmasını ıstemıyordur ama erkekelr böyle şeylerı çok dert edıyorlar daha gecen gun eşim
normladen biraz erken g.el.di aman ne sorun etti artık başımın etını yedı niye böyle nedne böyle yaşlandımmı
sorunummu var doktora mı gıtsem diye senı o kadar ıyı anlayabılıyorum kıdediğin gibi kendı ıcınde halletmesı
gereken bişey belkı de stres yaptıgı ıcın yasıyor bu durumu en çok daha rahat olsa duzelıcek belki
umarım en kısa zamanda normale döner canım dua edıcem sana ve eşine ınsallah duzelir....eskısınden daha kalitelı
zamanalrt gecırırsınız ınsallah
renkdaşımmm
gitme nolursuuunnn..
ikimizde istiyorduk bişeler olsun die çalışıyordk ama bi türlü o noktaya gelemiyorduk bi anda herşey başamadan bitiodu..
canım benim;durumunu çok iyi anlayabiliyorum.Kelimeler kifayetsiz kalıyor.Sabrın taşmıştır senin de,doyum olmayınca insan ister istemez agresifleşir.Allah yardımcın olsun.
:):): dün facede gördüm eşime gösterdim gülüyo:)acık eğlenin kızlarr..Adamdaki bebek mazeretine bakın...
Eki Görüntüle 331946
cnm ne ignesi vuruyorsun ay nsl vuruyrosun sen derken içim tuhaf oldu allahım emeklerini boşa çıkarmasın en yakın zamanda bebişini nasip etsin bacımrenkdaşımmm
gitme nolursuuunnn..
günaydın herkese,
öğle arasında eve geldim azcık bşyler yiyip evden çıkmadan ugrarım kızlar
minikgelinim benim derdim, derman bulamadan bebk yapıp, bu sorunları halledememk...bilemiyorum zaman ne göstericek
dderyyaa canım benimde östrojen hormonum düşük çıktı.senin kaç çıktı acaba değerin.?
benim doktorum bana klomen verdi.sanırım sen iğne kulanıcaksın.
birde kızlar benim bugün adet sancısı gibi sancılarım başladı.1 haftam var adetime.ara ara sancı giriyor kasıklarıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?