Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben de test sonuçlarını inceledim dün detaylıca.Çok şükür değerlerim hep normallerde gitmiş.Bir tane düşük,bir tanesi yüksek ama önemli şeyler değilmiş sanırım.Doktor bişey demedi çünkü.torch,elisa testleri de normal değerlerde.:44::44:

ay canım ya benim ki de 25 çıkmıştı.bayağı düşük ve bende 1,5 yıldır bebek istiyorum.benim günde bir doz klomenle bir yumutrtam gelişti.pek iç açıcı değil.umudum yok bu ay benimde.birdahaki aya günde 2 adet alıcam bakalım.işllh rabbim sana güzel güzel yumoşlar verir en kalitelisinden .birde çatlar çat diye sonra gelsin kaliteli spermcik döllesin yumurtanı.

canım benim canımm..
rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile nasip etsin..
sen hangi şehirdesin canım..

yumurtan çatlamamış o zaman.. pekşi başka belirti varmı gerçi hamişlik belirtisi hemen olmaz değişlmi adetin geçmesi gerek..?

ben trakyalıyım canım.üj bej:)
tekirdağ danım.durumumuz aynı gibi senle.bu hormonun düşüklüğü ile ilgili doktorun bişeyler soyledi mi sana :26:
benim ki çok önemli değil.ilaçlarla yükselir dedi.ayrıca stress çok etkiliymiş bu hormonda.:18:

yumurtan çatlamamış o zaman.. pekşi başka belirti varmı gerçi hamişlik belirtisi hemen olmaz değişlmi adetin geçmesi gerek..?

sadece bugün başlayan ve belim ve kasıklarıma ara ara sancı halinde giren bir sancım var.belimde ağrıyor.
işllh bebiştendir ama pek ümitli değilim açıkçası..

hımm anladım canım..
ben istanbuldayım tatlım..
yani aynı şehirdeysek doktorun kim filan die sorucaktım..
valla bana doktorum çok fazla beklemeyelim dedi.. uzatmanın bi anlamı yok dedi..
aynı senin dediğin gibi ilaçla yükselir dedi işte..

anladım....
bakalım umarım ikimiz içinde hayırlsı olur.
en yakın zamanda rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder.

bence de uzatmamakla iyi yapmış, tedavisi neyse yapın bir an önce... kendi kendine iğne yapabiliyor olmanı da takdir ettim herhalde küçük bir iğne, inşallah canını acıtmıyordur. hoş ebbek için insan herşeye katlanır da...

Biz elimizden geleni yapalım Rabbim nasip eder ins hem umut varsa yasama sevincimiz olur bsyler istedikce yasamak guZel .. İns bebeğimiz olcak buyuycek okula gitcek univi kazancak ise gitcek evlenecek torunumuz olcak daha cok umudumuz var bunun gibi herseyin hayırlısı:)

güzel hayaller bunlar..insan bunları yaşamaya geç kaldığını düşününce bir an önce anne olmak istiyor ama hayat şartları bunun istenen kadar erken olmasına izin vermiyor

Slm millettt nasılsınız geçmişi okuyabildiğim kadar okudum geldim şekerlerr az enerjiniz düşük gibi geldi bana :94: canlanın tokpikdaşlarım bomba gibi bir haftaya giriyoruz.. Bu ay bebiş çalışmalarına ara verdik kuzucuklarım sağlık sorunları nedeniyle ama ben buna rağmen mutluyummm bu ay olmaz diğer ay olmadı bidahakine yine olmadı ondan sonraya pes etmek yok rabbim nezaman "Ol" derse olacak benim kuzucuk sağlıklı akıllı hayırlı olması dileğiyle

maşşalh canım enerjin bayağı yüksek.valla benim pil bitmeye başladı bat yaklaştıkça.stres başlıyor.

kızzlar bişey sorucam adetin 21. günü kanda yumurtlama ile ilgili olan progestrona bakıyorlar ya bunun yanında östrojene bakılması da lazımmı? yarın gidicemde doktora kendim söliycem hangi tahlilleri istediğimi

progestorona bakıyolar sanırım yumurtlama hakkında bilgi almak için.

canım bişey sorabilir miyim? yaptırdığın kan testlerinden sonra hangi sebepten dolayı butür testlere başvurdun?yani testlerde çıkan bir pürüzden sonra mı testlere devam ettin?:44::44:

canım bişey sorabilir miyim? yaptırdığın kan testlerinden sonra hangi sebepten dolayı butür testlere başvurdun?yani testlerde çıkan bir pürüzden sonra mı testlere devam ettin?:44::44:
yok yavrum ben gittim bebek istiyorum dedim bütün testlere baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…