Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya bu hayıt nedir? okuyorum merak ettim. benim adetim de kafasına gore takılır. bir ay 6'si oteki ay 8'i bir baska ay 10'u ya d aiki uc ay aynı gun sonra biraz once biraz sonra. boyle gunler oynayıp duruyor. o yuzden bu 13-14-15. gun isi bana uymuyor sanırım. bu ovulasyon testleri de okuyorum ama useniyorum, her gun idrar testi yapar gibi mi kullanılıyor? ay aman of bu bebek işi ne zormuş. bu ay ne tarih bakıcam ne bir şey. sallayacağım herşeyi. adet gecikirse d een az 15 gun bekleyecegim. ondan sonr aidrar testi falan yaparım. her seferinde husrana ugramaktansa beklerim artik.

çok geçmiş olsun! zaten o bahsettiğin kızarıklar pek gebelik belirtisine benzemiyordu. Kum için de bol bol sıvı tüketmek lazım sanırım. eşim de geçen ay taş düşürdü,belli ki facia gibi ağrı yapıyor insana kıvranıp durdu yazık.

teşekkür ederim canım, bazı sitelerde ilk gebelik yaşayanlarda vücutda döküntüler olabilieceğini okumuştum bir ondan dolayı böyle düşünce oluşmuştu. SIrt ağrısı,kasıkk ağrısı hep bu böbrek kumundan dolayıyımış,halsizlik falan... kendiniyze iyi bakın,psikolojik gebelik belirtilerine fazla kaptırmamaya çalışalım kendimizi diyorumm

evet kendimizi kaptırmasak çok iyi olacak ama beceremiyoruz. bu ay benim goguslerim buyudu, kasıntılar vs. adet de gecikince bir de ustune hcg pozitif olunca ne hayaller kurdum. son fosssss! hala daha içim buruk surekli bebek hayal ediyorum bu ay

aaaa çok üzücü gerçekten peki pozitif çıkıpta sonra nasıl böyle bir şeyle sonlanıyor??

slm kızlaaaaaaaaaaarrr canlarım güllerim bideneleriiiimmm asılsınızzzzzzzzzzzz topiği böyle boş görmemek çok güzeell

aaaa çok üzücü gerçekten peki pozitif çıkıpta sonra nasıl böyle bir şeyle sonlanıyor??

kimyasal gebelikmiş işte. neyse sonra eşimin doktor arkadaşına da sorduk, başka doktora da. Gebeliklerin %75'i kimyasal gebelik olarak bitiyormuş. düşünsenize yani muhtemelen adeti geciken çoğu kadın bunu yaşıyor ama hcg baktırmazsan haberin bile olmaz. Bende doktor kese görmemişti o yüzden önemli değilmiş. Eğer kese görülse ve böyle kimyasal gebelik olsa o zaman bazı testler yaptırılıp işt ehormon vs. kontrol ediliyormuş. Şimdilik bende bir anormallik yokmuş yani. Ben bir süre interferon kullandığım için ondan mı oluyor diye çok üzülmüştüm ama artık hayırlısı bakalım.

slm kızlaaaaaaaaaaarrr canlarım güllerim bideneleriiiimmm asılsınızzzzzzzzzzzz topiği böyle boş görmemek çok güzeell

hoşgeldin! herkes yemek derdindeydi az önce. karnımı iyice acıktırdılar. ben de hem yiyorum hem buraya takılıyroum :)

Anladım canım umarım tez zamanda hayırlı haberler veririsin bizlere,sabır sabır sabır bekleyip görelim bakalımmm

GÜZELLİKLEERR GELİN PASTAMIZI KESELİM KESTANECİĞİMİZ İÇİN BU YAŞI ONA TÜM GÜZELLİKLERİ VERSİN TÜM DİLEDİKLERİ OLSUN İNŞALLAHH...

Son düzenleme:
selam kızlar iyi akşamlar:) benim bat ya yarın ya öbür gün..bgn test aldım yarın sabah yapıcam..hamileliğe dair hiç bir belirti yok aksine hep adet olcakmışım gibi ağrım var son 2 gündür ama olsun negatifi göriyim de içimdeki heyecan gitsin,göriyim günümü istiyorum sizlerde ne var ne yok?

minik geliiiiiin nerdesin kıııız kimse yok sende pes edip kaçmışın bak zaten işten vakit bulup anca gelebildimm..ben yarın doktora gitcem cok tırrrrsıyorumm ya bööööööööööö

Merhaba canım, bazı hamilelik haberlerini verenleri okumuştum,hiçbir belirti yaşamayan da var kadeer kısmet %50 &%50 her iki duruma da hazırlan ,güzel heberlerini alırız inşallahh.

Ben bgn bir de kadın doğum doktoruna muayene oldum,adetime daha 10 gün var ama doktora sordum herhangi bir şey gözüküyor mu diye yok şimdi belli olmaz dedi,adet gecikmesi olmadan kesin net bir şey gözükmez ,testler de doğru sonuç vermez dedi

bende yarın gitcem kızlar ilk defaa muayne olcam kontrl ettirim bakim engel bişi varmı diye ama acayip tırrsıyorum yau :S

korkma hiç ben de ilk defa oldum alttan muayene 9 aylık evliyim ben, olanlar gayet tanıdık gelicek :))) kasma kendini hiç yeterr

bende 1,5 yıllık ewliyim ilk defa gtcem,ne desem doktora bilemyrm ki ''ee şey ben bebek istiyorum bi bakın bakim durum nasıl '' nasıl anlatlır,sen niçin gittin rose ne istedi dk senden test felan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…