- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.821
Susuz dönmezsiniz inşallah canımcım cansuyunuzu alır dönersinizvalla aynı dert bendede var şekerlerim ev işlerini yemeği düşününce eve gidesim gelmiyor ayy bi kopyam olsaydıda önden gönderseydim ben onu yapıverseydi tüm işleri ben öyle gitseydim eve offf line offf
Neyse kızlar ben bugün çok mutluyum doğum günüm benim ayrıca pilates setimde geldi azönce spora başlıyorum artık spora adıycam kendimi
neyse kızlar ben bugün çok mutluyum doğum günüm benim ayrıca pilates setimde geldi azönce spora başlıyorum artık spora adıycam kendimi
Birlikte psikolağa gitmenizi tavsiye ederim canım. Mutlaka faydası olur tabi eşininde istemesi gerek ama sadece onu gönderme birlikte gidin daha verimli sonuçlar alırsınız kuzucuminşallah bian önce halledersinz sorunlarınızı datlum
Susuz dönmezsiniz inşallah canımcım cansuyunuzu alır dönersinizvalla aynı dert bendede var şekerlerim ev işlerini yemeği düşününce eve gidesim gelmiyor ayy bi kopyam olsaydıda önden gönderseydim ben onu yapıverseydi tüm işleri ben öyle gitseydim eve offf line offf
Neyse kızlar ben bugün çok mutluyum doğum günüm benim ayrıca pilates setimde geldi azönce spora başlıyorum artık spora adıycam kendimi
selam kızlaaaaarr
sanırım benim iğneler işe yarıyor..
şimdi daha erken bunları düşünmek için diyeceksiniz ama
gerçekten etki edio..
daha 2 gün uygulamama rağmen valla yumurtalık bölgesinde müthiş bi ağırlık var..
sanki gerçekten orda bişeler var ve onlar ağırlık aypıyo bana..
2 gündür uyguluyorum ama bu iki gün yüksek dozda uyguladım
bu gün ve yarın biraz daha düşük dozda yapıcam...
r
selam kızlaaaaarr
sanırım benim iğneler işe yarıyor..
şimdi daha erken bunları düşünmek için diyeceksiniz ama
gerçekten etki edio..
daha 2 gün uygulamama rağmen valla yumurtalık bölgesinde müthiş bi ağırlık var..
sanki gerçekten orda bişeler var ve onlar ağırlık aypıyo bana..
2 gündür uyguluyorum ama bu iki gün yüksek dozda uyguladım
bu gün ve yarın biraz daha düşük dozda yapıcam...
renkdaşııımmm
nolursun gitmeee.
bak gerçekten bunun bi çözümü var..
ve eşinde bitiyo
bi arkadaşımızın dediği gibi eşinle birlikte psikoloğa gidin..
çok üzüldüm sen böle ümitsiz ümtsiz konuşunca çok kötü oldum beeenn
Saolun canlarımmm 25 oldumm artıkım kıca kız oldum
Sdtive; canım bende kuru fasulye pilav yapıcam onlarda çabuk oluyor
canım benim üzülmeee...benim de sabrım böyle sınanıyor belki de... psikoloğa gitme fikrine karşı değilim, eşim de karşı çıkmayacaktır eminim ama şu anki ruh halimle olmaz bu, biraz sakinleşmem lazım. bakma sen, ben de istemiyorum burdan ayrılmayı ya da çocuk fikrinden vazgeçmeyi ama bu koşullarda yürütmek de zor olucak. bilemiyorum işte kafam allak bullak, ama senin iğnelerle ilgili pozitif şeyler hissetmene çok sevindim. moral de önemli biliyorsun...güzel şeyler olacak inşallah
dalgınlıktan kestaneşekerinin doğum gününü kutlamayı da unutmuşum... nice sağlıklı yıllar tatlım, dilerim yeni yaşın gönlündekileri getiri sana!
slm kızlar ben işten erken çıktım karnım agrıdı duramadım eve geldim.. yemek yapıyorum kadın budu köfte makarna şehriye çorbası.. çok alakasız oldular ama aklıma bşy gelmedi yapcak:)
kestaneşekeri cnm dogum günün kutlu olsun inş bebiş haberi alırısın bu ay:)
madem konumuz akşam yemeği bende yazıyım bari..
bende kıymalı ıspanak mercimek çorbası veee makarna yapıcam hemde en spagettisinden :))
kıymalı ıspanağa pirinç koyuyor musun? eğer koyuyorsan bir dahaki sefere bulgurla dene diyecektim, ıspanak ve bulgur çok yakışıyor
aslında bende çok seviyorum pirinçli yada bulgurlu ama eşim pek sevmiyor öyle.
bol soğan kıyma havuç domates ve kırmızı biber doğruyorum içine..
bu sefer biraz da bulgur atıyım bakalım..
öyle cnm öyle..bi arkadaşım var bebek yaptıgına pişman olan tek o var etrafımda bana kızıyor bebek yapma diyor daha yeni evlisin diyor.. 3 senesinde bebek yaptılar erken yapmısım diyor:) gençliginizi yaşayın 30 dan önce yapmayın diyor ama olmas yapcam ben banane bananeSaolun bebüşlerimmmm kendinize dikkat edin üzmeyin hiç birşey sizlerden değerli değil en değerli en güzel varlıklarız pek bi feminist oldu ama öyleyiz napalım
spagetti bayılırım tüm makarnalara bayılırımm:) eşim makarna sevmiyor yoksa sadece makarna yapardım:)madem konumuz akşam yemeği bende yazıyım bari..
bende kıymalı ıspanak mercimek çorbası veee makarna yapıcam hemde en spagettisinden :))
kahvaltı hazırla bugun bacım benim, 1 gün akşam kahvaltı yapıyoz:)kızlarrr benim canım ne yemek yapmak,ne de yemek yemek istiyor ne yapcam.....!!:18::18::18:
kıymalı ıspanağa pirinç koyuyor musun? eğer koyuyorsan bir dahaki sefere bulgurla dene diyecektim, ıspanak ve bulgur çok yakışıyor
ben de sulu yemekte pek kıyma yiyemiyorum, o yüzden koymuyorum. soğan ve bulgur kullanıyorum genellikle.
şimdi nerden çıktı deme de, sizde göçmenlik falan var mı? onlar kırmızı biberi çok kullanıyorlar da ondan sordum, benim eşimin ailesi de göçmen, bulgaristandan onlar
yoo
bende eşimde kırmızı biberi çok severiz onun verdiği tadı filan..
hatta ben bazen o biberi közlüyorum sonra güzelce kabukalrını soyuyorum..
güzelca açıyorum içini tohumlarını çıkarıyorum sonra içine
beyaz peynir sarıyorum..
taze soğanların yeşil kısımlarını kaynar suyun içine atıp çıkarıyorum yumuşaması için
sonra o beyaz peynir sardığım biberleri o yumuşattığım soğanlarla bağlıyorum..
üzerine de biraz zeytinyağı gezdiriyorum..
müthiş bi tat ve güzel görüntü tavsiye edilir..
yoo
bende eşimde kırmızı biberi çok severiz onun verdiği tadı filan..
hatta ben bazen o biberi közlüyorum sonra güzelce kabukalrını soyuyorum..
güzelca açıyorum içini tohumlarını çıkarıyorum sonra içine
beyaz peynir sarıyorum..
taze soğanların yeşil kısımlarını kaynar suyun içine atıp çıkarıyorum yumuşaması için
sonra o beyaz peynir sardığım biberleri o yumuşattığım soğanlarla bağlıyorum..
üzerine de biraz zeytinyağı gezdiriyorum..
müthiş bi tat ve güzel görüntü tavsiye edilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?