Sabredenler Kulübü 2012 :)

göçmenlik filan da yok tatlım
eşim trabzonlu bende kırşehirliyim
ama işte bende oda seviyoruz kırmızı biberi...

neyse beni sallayan yok en iyisi mutfagımı topluyayım

dur minikgelinim ya neden sallamayalım topiğimizin sahibini, aşk olsun... ben zaten leylayım tatlım bugün ya baksana konudan konuya atlıyorum...küsme noolur...
tüpün mü bitti şimdi senin?

neyse beni sallayan yok en iyisi mutfagımı topluyayım

aaa neden ölededin minikimgelinim..
hemen öle yazı yasdım çıktım gittim çorbamı koyduğum ocağa..
eşimde akşam spora gidicekmiş..
ıspanak biraz daha bekleyebilir yani..

renkdaşım sende kısa zamanda toparlan yoluuuysuuunnnn

napıyosun arkadaşım nasılsın
varmı gelişmeer
gittinmi doktora naaptın bi haber ver bakiyim.
ben iğneye başladım bu gün3. günüm olacak
yarında yapıp çarşamba kontrol
Allah izin verirse..

ben de çıkıyorum canlarım...akşam evde bir ton iş beni bekler allah yardımcım olur inşallah...kendinize iyi bakın, belki işlerim bittikten sonra geç vakit gelirim yine. hoşçaklaııınnnn

kızlarrr ya ben daha bugün yumurtlamışım :))) 19. gün zannediyordum 18. 19. 20. gün çalışma oldu minikgeline şimdi fotoğraf yolladım 21. gün olmuş ovulasyon dedi 3 gün daha çalış dedi ben işi garantiye alır 4 gün çalışırırımdaaa bittim artık vallahi yoruldum artık 1 ay sokulmam eşime

kolay gelsin cnm okurken bana fenalık geldi sık dişini az kalmış ne diyim

napıyosun arkadaşım nasılsın
varmı gelişmeer
gittinmi doktora naaptın bi haber ver bakiyim.
ben iğneye başladım bu gün3. günüm olacak
yarında yapıp çarşamba kontrol
Allah izin verirse..

Canımmmsss geçmişi okuyordum ben de...iğnelere başlamışsın canım,ağrın olmuş bu çok iyi bir gelişme etki ettiğini gösteriyor. yumoşlor olsun bakalım.inşallah bu ay olacak bakalım.

Ben de doktora gittim bugün reglimin 6.günü doktor baktı klomenden kaynaklı hiç kistim oluşmamış buna çooooook sevindim onun için gitmiştim zaten. Ama o geçen aydan 2 cmlik kistim hala duruyor. ona ilaç yazdı 2 ay kullanacam. doktor her ihtimale karşı kan testi yaptırdı bhcg. tabi negatif. Bir de Rahim filmi çektircem yarın bunu baya korkudan ertelemiştim ama çektireyim artıkın. çok iyi bir yer buldum netten doktorum da onu tavsiye etti.Fındıkzade de radyotom radyomar da çektirecem.ağrısız acısız diye duydum. İnşallah öyle de olur. Bir bakalım tıkanıklık,yapışıklık var mı....inşallah vardır da sebep budur...Bu da nasıl bir istekse artık en zoru sebepsiz infertilite doktorlar için.bir sebebim olsun istiyorum en azından bundan olmuyormuş diyebileyim.Her şeyden önce hayırlısı tabiki de...inşallah ağrım olmaz...yarın anlatırım...

dur minikgelinim ya neden sallamayalım topiğimizin sahibini, aşk olsun... ben zaten leylayım tatlım bugün ya baksana konudan konuya atlıyorum...küsme noolur...
tüpün mü bitti şimdi senin?

kızlarrr ben adet zamanı alıngan olurum birazda baktım yazıyorum size bşyler kasten cvp vermiyorsunuz sandım:):):) havadan nem kapma dönemindeyim adetimin 3 günü böle olurum malesef:)

bacım sen bana resimleirni koysaydımmm derdim daha olmamış ovulasyon diye.. sennnn öncekine göre koyu görünce çift çizgi sanmışsın.. ama resmen 21. gününde olmuş ovulasyonun malesefff 3 gün daha çalış bacım biliyorum çekilmiyorrr akşam yatarken yap sabah duş al yada yemekten sonra hemen yap 1 saat yat 11 de duş al yat:) ben sabah duş alamadıgımdan biizm ev çok sogukta ondan gece yatacagım zaman duş alıyorum.. sen pazartesi salı çarşamba yapp perşembe dinlen cuma yap cumtsi dinlen pazar yap valla insan soguyor bu olaydan amaaa neyapalım herşey bebek için ondan sonra rahat edersin bacım:)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]24.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün SaskinAnne arkadaşımızın dua günü.

battaşım erken adet olmuşsun ama üzülme hayırlısı en azından siklüslerin normale dönmüş bende belirti yok zaten halvette az olmuştu senınde kırmılzar gelınce anladım ki benımkıde gelcek nıye öyle bi kanıya vardım bilemedım ama battasım regli olunca umudum gitti

cnm rahim flimi diyince insan korkuyorda düşnüldgü kdr zor deilmiş 5 dk sürüyormuş öle diyolarlar.. 1.5 sene gecince gerekirse rahim flimi bende çektircem ama daha bekliycem erken benim için biraz..sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmış nasip eder inş

yo yooo öle deme bacımmm kırmızılar gelene kdr umut kesilmez.. bu iki ay hayıt içtim çok şükür reglim baya düzene girdi.. çok uzun senelerdir ben 30 günden önce olmasdım ilk kes 27. günde adet oldum ..bu ayki tek olumlu şey adetimin düzene geldigi inş öylede gider..önümüzdeki aya umutluyum bacımmm sen bu ay hamiş haberi ver aramızda 1 ay olurrrr çok bi zaman deil:)

mutlaka bekliyorum haberlerni
inşallah hakkımızda hakkında hayırlısı olsun..

yok kuzum ya 11 14 19 da halvet oldu sık sık oldu olmadı da bu kdr seyrekken ımkansız gibi geliyor bende adete yakın alıngan hayata küskün oluyorum depresif bir hal alıyorum o döneme girmeye başladım yani bidahaki aya beraber kalcaz aramız olmucak cnm

valla pazara kadar hergün çalışma var gibi yarın test yapmıycam ama hadi yarın da koyu çıkarsa. eşime söyledim pazara kadar çalışma var diye kem küm etti :)) ya severek isteyerek yapsak neyse mecburen yapıyoruz ya o sinirimi bozuyor. bebişim olsun müjdeli haberi vereyim size eşime aileme işte o zaman yaptıklarıma değdiğini anlıycam

ARkadaşlar merhabaa Vücudunuzda oluşan değişkliği hamileliğe yormayın ben bugün 2 açıdan yaşadım. Geçen gunler de vücudumdaki kızarık döküntülerden bahsetmiştim arkadaşlar, bugun doktora gittim cildiyeye maddalyon hastalığı çıktı yani diğer bir ismiyle gül hastalığı olarak biliniyor. Öncelikle tehlikeli bir durum olmadığını söyliyim, kesin oluşma nedeniyle ilgli de bir durum yokmuş,vücutda daha çok yayılabilir ama hiç bir kalıcılığı yokmuş, ilk çıkan sırtımda çıkmış çünkü ilk çıkan büyük oluyormuş. merhem verdi ve bunlarla geçicekmiş.

2.OLAYA geliyorum sırtımda bir acaip ağrı hissediyordum ,kadın doğum doktorum idrar testine yönlendirdi ve böbraklerimden ultrason çektirdi, ultrosonda her şey temiz çıktı ama idrar da böbreklerimde kum olduğu sonucunu aldım,çok ciddi olasa da ağrıınınn nedenin bu olduğunu öğrendim,doktorum bol su tüketin ve çok et yiyorsanız biraz azaltın dedi.

Kendinize dikkat edin,belirtileri her anlamda dikkate alın,sağlık ÇOOOKK önemli ve sağlıklı olmak çoook güzeeel :) herkese sevgiler ve bebişler diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…