Sabredenler Kulübü 2012 :)

bende 1,5 yıllık ewliyim ilk defa gtcem,ne desem doktora bilemyrm ki ''ee şey ben bebek istiyorum bi bakın bakim durum nasıl '' nasıl anlatlır,sen niçin gittin rose ne istedi dk senden test felan..

Daha önce yai evlenmeden önce nisan ayında gitmiştime ama ona sadece dkh kullanmak istediğim için gittim, bugün gittiğim doktorada ,dkh bıraktım bebek düşünüyoruz,b,r hata yapıp bu zamana kadar hiç muayene olmadım dedim,çok dürüst davrandım yani:)))) doktor hanım da hadi bakalım o zaman ne var ne yok dedi, böyle rutin kontrol gibi oldu hatta adet olunca 2.veya 3. günü de gidip simir testi yaptırcam,senede 1 defa mutlaka yaptırmak gerekiyormuş.

kızlar kokulu akıntı kaşıntı falan varsa kesin muayene olun mantar falan varsa sperm geçisini engeller..
enfeskşyon da aynı şekilde..
altan muayene olmaktan korkmayın bence korkcak bişey yok

kızlar kokulu akıntı kaşıntı falan varsa kesin muayene olun mantar falan varsa sperm geçisini engeller..
enfeskşyon da aynı şekilde..
altan muayene olmaktan korkmayın bence korkcak bişey yok

Evet koku da geliyor arada; beni rahatsız ediyorr,hatta eşim alıyor kokuyu bunu da soyledim. her şey normal dedi, kokuyla alakalı fitil verdi 1 hafta sonra tekrar gidicem fitiller bitmiş olcak o zaman oyle takip etcek ,bir de bir test daha yaptı ama onun adı neydi unuttum onun da sonuçlarını pazartesi gittiğimde öğrencem

ben bi koku felan almıyorum eşimden de hiç duymadım olsa söylerdi mutlaka hiç esirgemez rose o dedğin doğum kontrol hapımı..muayneden bişi çıktımı peki?

ben bi koku felan almıyorum eşimden de hiç duymadım olsa söylerdi mutlaka hiç esirgemez rose o dedğin doğum kontrol hapımı..muayneden bişi çıktımı pecaki?

Fitil vajianadan sokulucak,oyyş nasıl yapcam bilemiyorum:))) 1 haafta boyunca kullancam işte canım. muayenelerde hiçbir sorun çıkmadı,rahim ağzı temiz,tupler,yumurtalıklar temiz dedi,yai bir sorun yok akıntıyla ilgli galiba bir sıvıyı labaratuara gönderdi işte onun sonuçları cuma çıkıcak ama ben pazartesi gitcem.

bende de bişe cıkmaz inşallah..tecrübelilere bu akşam heeep gitmiş biz çömezler kaldık..cok stresliyim :s

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duruca
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay (ayşe)
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NewArch
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]30.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]15 şubat
[/TD]
[TD]31.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]1 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]22 şubat
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün SaskinAnne arkadaşımızın dua günü.

Yarın HSG denen iğrenç bir film çektireceğimÇok korkuyorum akşamdan strese girdim ne bizim bu çilemiz yaİnşallah ağrısız acısız çektirip gelirim :18:Bir de yalnız gideceğim yarın inşallah bir yerlerde düşüp kalmam...Alllahtan servisle alıp eve geri bırakıyorlarmış tek sevindirik olduğum nokta da bu karşıya geçeceğim çünkü...3 vakte kadar topiğe uğramazsammm hakkınızı helal edin arkadaşlar Sizle de vedalaştığıma göre ben duş alıp yatayım bari nasıl uyuyacaksam....Her şey bebiş için her şey bebiş için her şey bebiş için

HSG testi ne için canım,geçmiş olsun çook çook şimdiidenn

tööööööööööööbe estagfırullah beklenti ya..yarın herkesn doktor günü heralde..korkmayasın be ya :76: pasparlak çıkar innnnşlaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

iyi geceler kızlar bugün benim batımdı. hala kırmızılar gelmedi. perşembe gününe kadar gelmezse test yapacağım. ne olacak bilmiyorum. çok umudum yok. bu ay klomen ve pregnyl iğnesi kullandım. bir iğnenin olduğu gün bir de 3 gün sonra ilişkiye girdik o kadar. yani büyük ihtimalle olmayacak ama ben yine de beklemeyi kesemiyorum. bir takım belirtiler var ama onları da hamişliğe yorup üzülmek istemiyorum.

evet canım bekle 4-5 gün yap testini, psikolojik olarak hepimiz kaptırıyoruz bazen kendimizi,ne çok heveslenelim ne de çok ümitsiz olalımm,sonuçta her şey çoook güzel olacak

merhaba aleyna hamile olduğunu okudum,tebrik ederim,her şy çok güzel ilerler sağlıklıa mutluluklaa

teşekkür ederim canım inşallah. Çarşamba günü doktora gideceğim minik kelebeğimle ilk kez tanışacağım veee çok heyecanlıyımm rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah

teşekkür ederim canım inşallah. Çarşamba günü doktora gideceğim minik kelebeğimle ilk kez tanışacağım veee çok heyecanlıyımm rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah

Çook güzel bir duygu ve heyecanlı,kalp atışlarını mı dinliceksiniz. 41 kere maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…