Sabredenler Kulübü 2012 :)

FSH--> 8

Postmenopozal :
25.8-134.8
Folüküler faz : 3.5
- 12.5
Ovülasyon faz :
4.7 - 21.5
Luteal faz : 1.7 -
7.7

LH--> 13.82

Postmenopozal :
7.7 - 59
Folüküler faz : 2.4
- 12.6
Ovulasyon faz :
14.0 - 96
Luteal Faz : 1.0 -
11.4

Estradiol--> 74.08

Postmenopozal : 5
- 54.7
Folüküler faz :
12.5 -166
Ovülasyon faz :
85.8 - 498
Luteal faz : 43.8
- 211

Prolaktin--> 14.06

değer 6-30 arası

oyy valla bnm pozitifliğim sana geçmiş meleğim ne güzel yaaaa:103: sormak istediğin bişey olursa ben her zaman burdayım kuşum derdin sıkıntın neyin olursaa her zaman paylaşabilirsin bonckum ben hep yanındayım ki rabbim dert sıkıntı yaşatmasın en kısa zamanda güldürsün o güzel yüzünü

canım , reglin kaçıncı gününde yaptırmıştın sen bu testi?

canım anladığım kadarıyla henüz yumurtlamamışsın ama yakın gibi :44::44::44:

aynen kuzum ben zaten pozitiftim sen iki katına çıkarttın bende saol canım benimmmm güzel annler olarak sizleri buralarda görmek istiyorum gitmeyin sakınnnn

canım benimki hergün biraz daha fazla koyulaştı.

canım merhaba hayırlı olsun sende hamileymişsin çok tebrik ederim ne kadarlık biliyomusun

teşekkür ederim sanırım sen de hamişsin sana da hayırlı olsun canım SAT a göre 5+5 gözüküyor ama doktora yarın gideceğim.

aynen kuzum ben zaten pozitiftim sen iki katına çıkarttın bende saol canım benimmmm güzel annler olarak sizleri buralarda görmek istiyorum gitmeyin sakınnnn

yok burdayım bebeğim senin ve diğer arkadaşlarımında güzel haberlerini almadan bi yere gitmem hadi önümüzdeki ay güzel haberler ver bana kuşum dualarım sennile

canım benimki hergün biraz daha fazla koyulaştı.

teşekkür ederim sanırım sen de hamişsin sana da hayırlı olsun canım SAT a göre 5+5 gözüküyor ama doktora yarın gideceğim.

bende tam 4 haftalığım cnm sağolasın ben dün gittim doktora keseyi gördüm direk 2 hafta sonra tekrar gidecem kalp atışları için çok heyecanlıyım sen ilk defa gidiyorsun sanırım keseyi yenimöi görecen

Canlarım ben hepinizi öpüyorum az kaynışımı doyurayım masamdaki işleride temizleyeyim gelicemmmm kaybolmayın bak ben gidiyorum sinhusum minikgelinim geliyor sizlerde kaybolmayın arkilerimmm

Günaydın kizlar dun aksam 9 da uyudum bugun 11 de uyandım ne ise gidesin ne evde durasim var:) adet olmasam hamileyimdir diycem o derece derin uyuyorum:))))) elektrkler yok telden zorla bakıyorum :)Aleyna sistit olmussun cok kötü bsy Allah yardım etsin 3 ay önce acile gittin ağrısına dayansmadim .. İliski yapma ysptikca iyicene yanarsın bol su iç mikropları atasın idrarinla aslında bı ilaç vardi şuta atıyorum kopuruyo iciyosun ondan verse doktorun hamile kadınlara veriliyor zararı yokmuş Monurol şase diye bı ilaç ... Hem netten araştır hemde doktoruna sor cnm:)

ooo kalabalıklaşmışız yine...ama ben öğlen yemeğine çıkıcam birazdan. şu ovulasyon testi falama takıldı yaaa. ben akşam bir daha yapıyım onu. 12. günüm ve sabah hayalet gibi bir çizgi ya gördüm ya görmedim iki güne diğerinden koyu olacak kadar değişir mi ya bu çizgi acaba?

Kestanesekeri bacim telden yazmak cok zor :) çıkarım bende bsyler. Yiyip ise gitcem karnım ağrıyor ağrısiz adet geçirmek istiyorum:)

evet canım ilk kez gideceğim. Kese gözükmeyince alttan bakıyorlar ya o yüzden korktum gitmek istemedim :18: Ben de çookk heyecanlıyım içimdeki minik canlıyla ilk kez tanışacağım için daha onu görmeden okadar çok seviyoruz ki herşeyimiz oldu rabbim tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı ve umarım herkese bu mutluluğu, heyecanı yaşatır rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…