- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.981
adetten 21 gün sonracanım , reglin kaçıncı gününde yaptırmıştın sen bu testi?
kasıklarım sancı yapardı ama bel ağrısı adetin ilk gününde olurdu.öncesinde bu şidetle yaşamazdım.bişey sorucam kist bel ağrısı yapar mı acaba.klomen kullandım bu ay kist olmasın sakın:26:allh korusun aman...
bildiğim kadarı ile bel ağrısı yapmıyor yani öyle bir belirtisi yok hemen öyle kötü şeyler aklına getirme güzel düşünelim güzel olsun belkim hamilelik belirtisidir (inşallah) ama kendini bu düşünce üzerinde yoğunlaştırma olmadığı zamanda çok üzülüyoruzkistte düşünme ya bebiştir yada üşütmüş olabilirim yada yanlış hareket yapmışımdır diye düşün yaniii kötüyü düşünmek yok ama içimizdekininde üzerinde çok durmak yok
2 farklı şekilde şiddetli kasık ağrısı ama biri pek regl sancısı gibi değil daha farklı bir de regl ağrısı gibi vuran var, bazı gebeliklerde sistit meydana gelirmiş döllenmeyle bende de oldu ve hala devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde ateşim çok fazla çıkıyordu alev ateş yanıyordum (37-37,5 arası çıkıyordu), kalbim hızlı çarpıyordu (arada hala oluyor) sık idrara çıkma bu şekilde ama herkesin belirtileri aynı olmuyor.
doğru diyosun canım.ama üşütmeden olabilir bak.böbrek sanki belime vuruyor.oda olabilir.bu ay fazla bebek konusunda ümitli değilim açıkçası o yüzden hayal kırıklığına da uğramam herlde.kendimi hazırladım bile çoktan buna.1,5 yıldır alıştım artık...
tebrik ederim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah bebişini canım. Darısı bizlere inşallaaahh
tecrübelisin ya bi sorum daha olcaktı:) tessti adet öncesi mi yaptın? adetten 4 gün önce çıkarmı
kanda gebelik testi yaptırdım ya regl günüydü ya da 1 gün önceydi. Eğer gebelik varsa ilişkiden 10 gün sonra kanda çıkıyor canım.
tamam teşekkürler, adetime daha var 5 gün az daha bekliyim o zaman..
inanamıyorum ama yaaa, topiğimiz taaa ikinci sayfaya düşmüş, kimse birşey yazmıyor ama
FSH--> 8
Postmenopozal :
25.8-134.8
Folüküler faz : 3.5
- 12.5
Ovülasyon faz :
4.7 - 21.5
Luteal faz : 1.7 -
7.7
LH--> 13.82
Postmenopozal :
7.7 - 59
Folüküler faz : 2.4
- 12.6
Ovulasyon faz :
14.0 - 96
Luteal Faz : 1.0 -
11.4
Estradiol--> 74.08
Postmenopozal : 5
- 54.7
Folüküler faz :
12.5 -166
Ovülasyon faz :
85.8 - 498
Luteal faz : 43.8
- 211
Prolaktin--> 14.06
değer 6-30 arası
canımmm sormuşsun ya bana kaçıncı gün yaptırdın testi diye 21. gün yaptırdım bir bilgin varsa cevaplarmısın kafayı yiycem doktora ulaşamıyorum şehir dışındaymışCanım e2 ile lh değerlerin yüksek çıkmış ama mühimmidir bilemiyorum... LH hormonumuz yumurtayı çatlatan hormon... E2 de östrojen hormonumuz yumurta oluşumuna etkisi var...Ama en sağlıklı bilgiler doktorunda canım benim...
Size bugun tanık olduğum bir olayı anlatacağımmm....
Hsg mi çektirdikten sonra alıp kendi doktoruma gittim öğlen.sırada beklerken bir bayanın konuşmalarına şahit oldum....
Yanındaki bayana anlatıyor...38 yaşlarında bir bayan...işte kan sonuçlarımı göstermeye geldim falan dedi.yanındaki de neyin var dedi. Dedi ki hamileymişimmmmmmmmmm.....Kadının haberi yok 3 aydır karnım ağrıyor diye doktor doktor geziyor ve ne kanda ne idrarda belli olmuyor.(kısır olduğu için gebelikten şüphelenmiyor).sonra ultrasonda baya bir 12 haftalık bebek görünüyor.Doktor diyor ki kadına hamilesiniz. Kadın diyor ki olamaz ben kısırım 17 senedir çocuğum olmuyor... kocamla da 3 aydır ayrıyız boşanacağız diyor. Doktor da diyor ki bebek 3 aylık zaten....
Olaya bakar mısınız yaaaaa..Kadınan dedik ki e adetin gelmeyince anlamadın mı diye...benim 4 ayıl adet olmadığım zamanlar da vardı diyor....yanlış yazmadım 4 yılll..... doktor daha önceleri demişki senin yumurtalıkların mahvolmuş çocuğun olmaz.o zamanlar gitmediğim doktor yapmadığım tedavi kalmadı diyor...
işin öbür tarafı tam kocasından ayrılıyor....ve gebe olduğunu öğreniyorrr.
ofofofoffff bi yanda sevinç yıllardır beklediği mucize gelmiş.Bir yandan da eşinden ayrılıyor.Büyük ihtimalle kökü bebişe dayanan sorunlardan kaynaklanmıştır.İçten içe yıkmıştır yuvayı.Size bugun tanık olduğum bir olayı anlatacağımmm....
Hsg mi çektirdikten sonra alıp kendi doktoruma gittim öğlen.sırada beklerken bir bayanın konuşmalarına şahit oldum....
Yanındaki bayana anlatıyor...38 yaşlarında bir bayan...işte kan sonuçlarımı göstermeye geldim falan dedi.yanındaki de neyin var dedi. Dedi ki hamileymişimmmmmmmmmm.....Kadının haberi yok 3 aydır karnım ağrıyor diye doktor doktor geziyor ve ne kanda ne idrarda belli olmuyor.(kısır olduğu için gebelikten şüphelenmiyor).sonra ultrasonda baya bir 12 haftalık bebek görünüyor.Doktor diyor ki kadına hamilesiniz. Kadın diyor ki olamaz ben kısırım 17 senedir çocuğum olmuyor... kocamla da 3 aydır ayrıyız boşanacağız diyor. Doktor da diyor ki bebek 3 aylık zaten....
Olaya bakar mısınız yaaaaa..Kadınan dedik ki e adetin gelmeyince anlamadın mı diye...benim 4 ayıl adet olmadığım zamanlar da vardı diyor....yanlış yazmadım 4 yılll..... doktor daha önceleri demişki senin yumurtalıkların mahvolmuş çocuğun olmaz.o zamanlar gitmediğim doktor yapmadığım tedavi kalmadı diyor...
işin öbür tarafı tam kocasından ayrılıyor....ve gebe olduğunu öğreniyorrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?