- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.961
ooo kalabalıklaşmışız yine...ama ben öğlen yemeğine çıkıcam birazdan. şu ovulasyon testi falama takıldı yaaa. ben akşam bir daha yapıyım onu. 12. günüm ve sabah hayalet gibi bir çizgi ya gördüm ya görmedimiki güne diğerinden koyu olacak kadar değişir mi ya bu çizgi acaba?
balım selam naber:)
Günaydın kizlar dun aksam 9 da uyudum bugun 11 de uyandımne ise gidesin ne evde durasim var:) adet olmasam hamileyimdir diycem o derece derin uyuyorum:))))) elektrkler yok telden zorla bakıyorum :)Aleyna sistit olmussun cok kötü bsy Allah yardım etsin 3 ay önce acile gittin ağrısına dayansmadim .. İliski yapma ysptikca iyicene yanarsın bol su iç mikropları atasın idrarinla aslında bı ilaç vardi şuta atıyorum kopuruyo iciyosun ondan verse doktorun hamile kadınlara veriliyor zararı yokmuş Monurol şase diye bı ilaç ... Hem netten araştır hemde doktoruna sor cnm:)
Sabah yapılmaz zaten cnm yanlış sonuc verir aksam 4-6 arasi ideal saat ve ; saat wc ye gitmiycen öğleden sonra mümkünse yeme ve içme bsy Sabah'ta az iç ... Böle yaparsan kedin sonuc verir sabah bisuru icecek icersen öğleden sonra istediğin kdr bsy içme yine testinin yanlış çıkmasına neden olur:)
İyiyim cok şükr bacim sende iyisin demi bebis akillli duruyormu:)
tamam minikgelinim ya dinleyeceğim söylediklerini. pek birşey içmedim zaten şimdiye kadar da. 7 de yapabileceğim ama testi, o saatte evde oluyorum.
canım ilk idrarla yapılmaz ovucan testi. Ben öğlen 12 buçuk gibi yapıyordum hergün aynı saatte yapmaya özen göster. minikimin dediği gibi çok fazla sıvı tüketme
Cnm düşük tehlikesi olanlara ilk 3 ay iliski yok diyorlar.. Son 3 ay yapmamanız lazım benim arkadasım var yazın 8 aylık dogum yaptı gece iliski yapmışlar ondan dogum olmuş doktoru kızdı kocasının haberi yok yoksa yanına yaklaşmaz daha:) sistit te iliskiden hemen sonra wc ye gitmezsen cok yanıyorum bende öle olmuştu:) ayrıca bebis iyi olsun 9 ay yapmayın ayol:))Günaydın bebeğim. Benim sistit döllenmeyle başladı zaten başladığından beri eşimle ilişkiye giremiyoruz. Ozamanlar bebiş var mı yok mu bilmiyordum bir de ilişki üstünden 10 gün geçmediği için gitmek istemedim doktora yoksa eşim çok ısrar etti. Çünkü gitsem hamile olma olasılığım var desem test yapsalar 10 gün geçmediği için çıkmayacaktı, gebelik yok diye dayayacaklardı bana ilaçları. Yarın gideceğim işte doktora bakalım ne söyleyecek :26: çok merak ediyorum ilişki yasağı koyacak mı acaba inşallah koymazçünkü 1 aya yakındır tık yok toocamla birbirimiz özledik sistit yüzünden yapamıyorduk şimdi hem sistit hem bebiş yüzünden yapamıyoruz
Olur cnm olur aynı saatte yap 2 den sonra bsy içme:)tamam minikgelinim ya dinleyeceğim söylediklerini. pek birşey içmedim zaten şimdiye kadar da. 7 de yapabileceğim ama testi, o saatte evde oluyorum.
Yerim o sipayi ben:) buyusun ultrason resimlerini goster bize teyzeleri yesin :)çok iyiyim balım allaha şükür ilk zamanlar ağrım falan vardı da şimdi uslandı teyzesi akıllı aklıllı oturuyo yerinde:)
slm kızlaarr nasılsınız ne var ne çok. Bişi sorucam ama cevaplar mısınız bilmiyorum kaç gündür yazdıklarımla kimse ilgilenmiyo kestaneşekerinin doğum günü için pasta keselim dedimdi kisme yaklaşmadııı artıkım beni semiyonuz muuu
hinciiik soruma geliyorum ben korunmayı bırakalı bu ikinci ay oluyor ama vücudumda garip bir değişklik oldu bunun sebebi ne anlamıyorum. Benim adete yakın gögüslerimde şişkinlik ve sızlama olurdu ama şimdi adet bittikten bir hafta sonra gögsüm çok ağrır oldu böyle azcık dokunulsa bile çok acı veriyor bana ve adet döneminde ki şişkinliğinden daha dolgun duruyor korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu gibi bir değişklik sizlerde de oldumu korunmayı bıraktıktan sonra :26:
eşim korunuyordu canım :26:canımcım sen neyle korunuyordun? hap kullanıyorduysan bunlar normal çünkü yumurta gelişiyor... ama eşin korunuyorduysa aslında butür değişiklikler pek beklenmez
kasık ağrısı bende de şiddetli olmaya başladı yani kendini daha çok gösterir oldu birde güzel birşey oldu yani bence güzelKilzlar ben çıkıyorum :) fermi bacim dun yoktum aksam valla okuduğum her Msjz cvp yazmaya calisiyorum yazmadiysamda gercekten okumamisimdir:) bende korunmayı bıraktım herseyim deisti sanki göğüs ucum hic ağrımazdi elleyemiyorum artık yumurtlama zamani akıntı ve kasık ağrısını farkettim onceden olmazdı sanki:) kısacası pskolojik bacim onceden dikat etmediğimizden görmüyoduk simdi sankibherseyi ilk kez yasıyoruz:) hazırlanayım ben. İse gitcem sabah uyuyakaldim:€
ben çıkıyorum kızlar anneme yarında arkadaşa gidicem oğlu aradı sabah teyze senı cok özledım yarın bize gel rabbim hayırlısıylan bizede bir bebiş verir inşallah
esilam sen geldin ama ben gidiyorum ayrılma bi yerlerlere gözümün önünde olmerak ediyorum sonra öpüldün cnm
yok ayrılmama bebeğim buralardayım rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inş dün gece hepiniz için dua ettim tatlım inş alacam güzel haberlerinizi öpüyorum balımmmm grş
canım adetine yakın daha önceleri böyle bir sıkıntı yaşıyormuydunkızlar yaaa bende çok fena bel ağrısı var 2 gündür.birde kasıklarma adet sancusı gibi kramp giriyor bazen.neden acaba.bir haftam var daha bata
canım adetine yakın daha önceleri böyle bir sıkıntı yaşıyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?