- Konu Sahibi minikgelin
-
- #5.921
aleyna belirtilerin neydi paylaşırmısın? adet gecikmesinden önce?
daha iyiyim şekercim,sağolakşam yakınlaştık biraz kocişle, soğuk kalıyım diyodum ama çok aşığım uzaklaşamıyorum hiç...yine stres yaptı, kendini dinlemeye başladı, konuştuk biraz, dayanamadım ağladım zaten kendine neden bunu yapıyorsun diye. dertleştik azıcık...daha iyi olucak inşallah. ama bebeiş planlarımızı ertelemek istemedi. biz oluruna bırakıp yaşayalım, ne zaman gelirse dedi....öyle işte... sen ne yapıyorsun?
ne sorunu bebeğimm yaa geçmiş olsun inş önemli bişe değildir
yok canım önemli değil bikaç aydır sık sık enfeksiyon kapıyorum o kadarda dikkat etmeme rağmenilaca başladım nadasa bıraktım kendimi
Günaydııınnnn fıstıklarııımmmm nasılsınız?
yok canım önemli değil bikaç aydır sık sık enfeksiyon kapıyorum o kadarda dikkat etmeme rağmenilaca başladım nadasa bıraktım kendimi
aman bebeğim dikkat et kendine çok geçmiş olsun ... biran önce geçip gitsin inş
Günaydııınnnn fıstıklarııımmmm nasılsınız?
canım nasıl işleriniz hala yoğunmu ne yaptın bakimm uuzn bi yokluk zamanında kuşummm
yoğun bebeğim yaaa kafamı kaşıyacak vaktim olmadı valla sizleri o kadar çok özledim ki... nette yoktu pc bozuldu kafayı yiyecektim aklım hep sizde kaldı bi yerede çıkamadım tatil yok bişe yok şimdi net geldi sizlere kavyuştum mutluyum:) işte bi kaç ay sonra eşim çıkacak işten zaten hamileyim die pek durmamı istemiyo markette doktorda bol bol dinlen dedi nasip kısmet bebekim işte valla ev hayatını özledim
Günaydın güzel annemizz biz iyiz sizi sormalı kelebeğinle seni kuşummm
günaydın canım, ben iyiyim şahsensen nasılsın? bebişin nasıl?
hepinize günaydın kızlaraleyna arkadaşım allah sabır versin,bebişin sağ salim doğsun hayırlısyla inşallah bize de nasip olsun o günler:13: ben ovulasyon testi almaya karar verdim,kullananlar bilgi verebilirler mi? netten biraz araştırdım ama test 2.çizgiyi belirgin gösterdiğinde yumurtlama oluyomuş,2.çizgiyi görünce hemen ilişki olmalı mı yoksa 24 saat sonra mı orayı anlamadım:44: yani bu test 2.çizgiyi gösterdiğinde lh hormonunun salgılanmaya başladığını 24 saat içinde yumurtlama olacağını mı,yoksa yumurtlamanın gerçekleştiğini mi gösteriyo:26: yardımcı olursanız çooook sevinirim
Biz de iyiyiz canlarım sağolun. Yarın rabbim kısmet ederse minik kelebeğimle tanışacağız çookkkk heyecanlıyımmm
hepinize günaydın kızlaraleyna arkadaşım allah sabır versin,bebişin sağ salim doğsun hayırlısyla inşallah bize de nasip olsun o günler:13: ben ovulasyon testi almaya karar verdim,kullananlar bilgi verebilirler mi? netten biraz araştırdım ama test 2.çizgiyi belirgin gösterdiğinde yumurtlama oluyomuş,2.çizgiyi görünce hemen ilişki olmalı mı yoksa 24 saat sonra mı orayı anlamadım:44: yani bu test 2.çizgiyi gösterdiğinde lh hormonunun salgılanmaya başladığını 24 saat içinde yumurtlama olacağını mı,yoksa yumurtlamanın gerçekleştiğini mi gösteriyo:26: yardımcı olursanız çooook sevinirim
Biz de iyiyiz canlarım sağolun. Yarın rabbim kısmet ederse minik kelebeğimle tanışacağız çookkkk heyecanlıyımmm
Teşekkür ederim canım inşallah. Ben de geçen ay ovulasyon testi kullandım. Regl bitti gün aşırı çalışma yapıyorduk çift çizgiyi 12. gün akşamı ve 13. gün yakaladım salı, çarşamba, perşembe, cumaya kadar hergün çalışma olduveee sonuç hamileyim.. sen de böyle dene bence çift çizgiyi görünce hergün çalışın ertesi gün negatif çıksa bile çalışma olsun.
ayyy kuzum ya bizde seni çok özledik bebişimmmutlaka dinlen canım çok iyi olur market seni çok yorar tatlım senin şuan tam dinlenmeye bebişin için güzel ve dengeli hayata ihtiyacın var canım Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım inşallah. Ben de geçen ay ovulasyon testi kullandım. Regl bitti gün aşırı çalışma yapıyorduk çift çizgiyi 12. gün akşamı ve 13. gün yakaladım salı, çarşamba, perşembe, cumaya kadar hergün çalışma olduveee sonuç hamileyim.. sen de böyle dene bence çift çizgiyi görünce hergün çalışın ertesi gün negatif çıksa bile çalışma olsun.
oy sağol meleğim .... işte biraz daha dayanacam sonra artık evimde dinlenecem tatlım 2 hafta sonra doktor kontürolüm var işte çok telaş yapıyorum ama inş bi sorun çıkmaz
ben de bu ay aldım canım onlardan, ggden aldım...gün içinde yapılması gerekiyormuş testin ve son 2-3 saat sıvı almamış olmak gerekiyormuş. iki gündür yapıyorum, bugün adetimin 12. günü ve sabah ilk idrarla yapıyım dedim bayağa açık renk çıktı. bu ay pek kasık ağrım da yok, inşallah herşey yolundadır. testte çift koyu çizgiyi gördükten sonraki 24-26 saat içinde çatlıyormuş yumurta, bu nedenle 12 saat içinde falan ilişki öneriyorlar. ben de yeni yeni öğreniyorum, aşağıda linkini verdiğim topikten okuyorum ben de.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1872.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?