Sabredenler Kulübü 2012 :)

aleyna belirtilerin neydi paylaşırmısın? adet gecikmesinden önce?

2 farklı şekilde şiddetli kasık ağrısı ama biri pek regl sancısı gibi değil daha farklı bir de regl ağrısı gibi vuran var, bazı gebeliklerde sistit meydana gelirmiş döllenmeyle bende de oldu ve hala devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde ateşim çok fazla çıkıyordu alev ateş yanıyordum (37-37,5 arası çıkıyordu), kalbim hızlı çarpıyordu (arada hala oluyor) sık idrara çıkma bu şekilde ama herkesin belirtileri aynı olmuyor.

ay sevindim senin adına canımm mutlu olun hep..Konuşmak dertleşmek çiftlerin birbirini anlamasının en güzel yolu sıkıntıdı ondan beklentilerini anlat kırılır incilir diye düşünme her şeyi söylemenin bir yolu yordamı vardır hayatta kuzum eminim eşinde zamanla ikiniz için aşacak sorununu bebeiş işinide çok iyi etmişiniz canım siz devam edin elbet oda bigün çalacak kapınızı Bizde napalım canım dedim madem bu ay askıda benim bebiş işi en iyisi memleketime gideyimde hasret gidereyim bizimkilerle enerji depolayayım bidaha ki aya sahalara bomba gibi döneyim akşam pasta almış kociş özellikle 3 mum almış yanına üçüncüyü bebişimiz için aldım dedi çok mutlu oldummm

canım nasıl işleriniz hala yoğunmu ne yaptın bakimm uuzn bi yokluk zamanında kuşummm

yoğun bebeğim yaaa kafamı kaşıyacak vaktim olmadı valla sizleri o kadar çok özledim ki... nette yoktu pc bozuldu kafayı yiyecektim aklım hep sizde kaldı bi yerede çıkamadım tatil yok bişe yok şimdi net geldi sizlere kavyuştum mutluyum:) işte bi kaç ay sonra eşim çıkacak işten zaten hamileyim die pek durmamı istemiyo markette doktorda bol bol dinlen dedi nasip kısmet bebekim işte valla ev hayatını özledim

hepinize günaydın kızlar aleyna arkadaşım allah sabır versin,bebişin sağ salim doğsun hayırlısyla inşallah bize de nasip olsun o günler:13: ben ovulasyon testi almaya karar verdim,kullananlar bilgi verebilirler mi? netten biraz araştırdım ama test 2.çizgiyi belirgin gösterdiğinde yumurtlama oluyomuş,2.çizgiyi görünce hemen ilişki olmalı mı yoksa 24 saat sonra mı orayı anlamadım:44: yani bu test 2.çizgiyi gösterdiğinde lh hormonunun salgılanmaya başladığını 24 saat içinde yumurtlama olacağını mı,yoksa yumurtlamanın gerçekleştiğini mi gösteriyo:26: yardımcı olursanız çooook sevinirim

ayyy kuzum ya bizde seni çok özledik bebişimm mutlaka dinlen canım çok iyi olur market seni çok yorar tatlım senin şuan tam dinlenmeye bebişin için güzel ve dengeli hayata ihtiyacın var canım Allah yardımcın olsun

ben de bu ay aldım canım onlardan, ggden aldım...gün içinde yapılması gerekiyormuş testin ve son 2-3 saat sıvı almamış olmak gerekiyormuş. iki gündür yapıyorum, bugün adetimin 12. günü ve sabah ilk idrarla yapıyım dedim bayağa açık renk çıktı. bu ay pek kasık ağrım da yok, inşallah herşey yolundadır. testte çift koyu çizgiyi gördükten sonraki 24-26 saat içinde çatlıyormuş yumurta, bu nedenle 12 saat içinde falan ilişki öneriyorlar. ben de yeni yeni öğreniyorum, aşağıda linkini verdiğim topikten okuyorum ben de.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1872.html

Teşekkür ederim canım inşallah. Ben de geçen ay ovulasyon testi kullandım. Regl bitti gün aşırı çalışma yapıyorduk çift çizgiyi 12. gün akşamı ve 13. gün yakaladım salı, çarşamba, perşembe, cumaya kadar hergün çalışma oldu veee sonuç hamileyim.. sen de böyle dene bence çift çizgiyi görünce hergün çalışın ertesi gün negatif çıksa bile çalışma olsun.

Biz de iyiyiz canlarım sağolun. Yarın rabbim kısmet ederse minik kelebeğimle tanışacağız çookkkk heyecanlıyımmm

doktor kontrolü var yani ne güzel...güzel haberlerle gelirsin inşallah

ben de bu ay başladım test yapmaya, bugün 12. günüm ama negatif gördüm sabah yapınca, ama düzenimi akşam iş dönüşüne çekmek istiyorum. ben 7 gibi yapıyım testi akşamları. bayağa silik çıkıyor 2 gündür, bu test birden mi koyulaşıcak ya merak ediyorum? çünkü benim 1-2 gün içinde yumurtalamam lazım. bu sabah bu kadar silik çıkınca tedirgin oldum biraz. yani yarın maksimum koyulukta çıkabilir mi yine de?

oy sağol meleğim .... işte biraz daha dayanacam sonra artık evimde dinlenecem tatlım 2 hafta sonra doktor kontürolüm var işte çok telaş yapıyorum ama inş bi sorun çıkmaz

canım merhaba hayırlı olsun sende hamileymişsin çok tebrik ederim ne kadarlık biliyomusun

oy sağol meleğim .... işte biraz daha dayanacam sonra artık evimde dinlenecem tatlım 2 hafta sonra doktor kontürolüm var işte çok telaş yapıyorum ama inş bi sorun çıkmaz

Oy bebeğim aklına hep güzel şeyler getir olumsuz hiçbirşey barınamasın sende güzel haberlerle gel topiğimize tak pembiş gözlükleri :103: herşeyi güzel gör korkularını anlıyorum ama burda hepberaber üstesinden gelicez birimizin tecrübeleri diğerimize ışık olacak

çok teşekkür ederim kızlar,çok aydınlattınız beni gerçekten allah razı olsun aleyna dediklerini uygulucam,şu linke de bi bakıyım millet neler yazmış,tekrar teşekkürler allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…