- Konu Sahibi minikgelin
-
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))
cnm akıntı olduğu hergün denedik biz de ne olur ne olmaz diye :) bu ay verimli geçti;inşşalh Allah'ım nasip etmiştir şu an mercimek inşallah göbüşümdedirGünaydın cnm. Benimde 26 - 28 günde olurdu. Buna göre bakarsak 03 Ocak ya da 05 Ocak. Geçen ay gecikmem oldu ilk defa 32 günde geldi kırmızılar. buna görede 08 Ocak. Neye göre bekleyeceğimiz şaşırdım aslında. Bana göre 7 gün.:)
akıntı var bende. Baş ağrısı oldu akşam, sanırım monitöre bakmaktan . Sol kasığımda da ara batmalar ama sanki yumurtlama belirtisi gibi, hâla oluyor ara sıra. Ama bu ay hep oldu. İncir kürü kullandım süreklimi yumurtluyorum acaba :) İnşallah hayırlı haberlerimiz gelir en kısa sürede..
günaydın minikgelinimmm sanırım 2 kişi hamiş ayaklarını iyice sürttürsünler yeni topicimiz uğur getirsin herkese
kızlar merhaba
benim kan testi 153 çıktı. Doktor eğer bugün verdiğim testte iki katı artarsa hamilelik yolundadır dedi. Yoksa tehlikeli dedi. Coraspin + folbiol + ve clonex 0.4 lük verdi. akşam ilk iğnemi vurundum.
Karnım çok ağrıyor. özellikle gece resmen ağrıdan öldüm sizce nedendir? Bilgisi olan varmı?
günaydııın herkese
ayneyynaya katılıyorum ya ne kadar hızlı ilerliyor bu topik!
anladığım kadarıyla iki hamişimiz var, oh oh nazar değmesin
benim de 30 aralık ve 4 ocak arası çok mühim günlermiş, doktor iyi değerlendirin dedibakıcaz bakalım...
Günaydın Neslisesu. Ben bugüne kadar hiç ateş tablosu yorumlamadım ama, gördüğüm 36.6 da sabitlemişsin ateşi :) Bat geldiğinde düşüyorsa kırmızılar geliyor bildiğim ama senin yükselmiş ve düşmemiş. :) hayırlarla gelsin inşallah bebişin. Varmı belirtiler :) 2012 inşallah güzel haberlerle başlar.
günaydın kızlar;bata 7 gün kaldı...ne hamilelik belirtisi ne de hissi.Azıcık umut geliyor bazen;sonra kayboluyor.Şu anda hiçbir ağrım;sıkıntım,akıntım yok.Sanırım bu beni kırmızılara doğru götürüyor.Allah'tan hayırlısını diliyorum;inşallah hayırlsı benim bu ay hamiş olmamdır...
Günaydın şekerlerimmm mutlu sabahlaaarrr
Günaydın kizlar pzartesine netim açılcak oZaman kdr sık gelemiycem nslsiniz herkes iyi dmi bebek haberi varmı cok sayfa yazılmış okuyamadım((
ben de hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (dermişim)...ama kızmayın;demek isterdim.
günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))
ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))
inşallah canım;Allah hepimiz demeyi nasip eder inşallah...canım inşallah en kısa zamanda HAMİLEYİM dersin......
günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))
ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))
cnm akıntı olduğu hergün denedik biz de ne olur ne olmaz diye :) bu ay verimli geçti;inşşalh Allah'ım nasip etmiştir şu an mercimek inşallah göbüşümdedirartık dün akşam itibariyle nadasa çekildim;sonucu bekliyorum.
günaydınlaaaaaaar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?