Sabredenler Kulübü 2012 :)

günaydııın herkese
ayneyynaya katılıyorum ya ne kadar hızlı ilerliyor bu topik!
anladığım kadarıyla iki hamişimiz var, oh oh nazar değmesin
benim de 30 aralık ve 4 ocak arası çok mühim günlermiş, doktor iyi değerlendirin dedi bakıcaz bakalım...

cnm akıntı olduğu hergün denedik biz de ne olur ne olmaz diye :) bu ay verimli geçti;inşşalh Allah'ım nasip etmiştir şu an mercimek inşallah göbüşümdedir artık dün akşam itibariyle nadasa çekildim;sonucu bekliyorum.

günaydın minikgelinimmm sanırım 2 kişi hamiş ayaklarını iyice sürttürsünler yeni topicimiz uğur getirsin herkese

Cok sevindim bu sene sonunda gördük sukur hamileleri :)burda bari guZel haber alayım da mutlu olayım yarına sabahada hamış haberi alayım hadi hamisleri kutluyorum allahım hAyirli doğumlar hAyirli evlatlar nasip etsin ins :)darısı bizlere:)

günaydın kızlar
yeni hamişlerimiz var galibaa tebrikn ediorum onları..
yeni hamile hberleri almak üzere diorum
rabbim inşallah hepimizi a-karnınıdakucağınıda boş bırakmaz (aminn)..

canım inşallah herşey yolundadır......
meraklanma bebişin seninle.....

canım ovucan testimdeki ikinci çizgi dün bayağı koyu çıktı bugün öğlene doğru yapacağım ikisi de aynı koyulukta olacaktır kesin bugün 14. günüm akıntım dünden beri iyice yoğunlaştı biz de en mühim günlerimizi yaşıyoruz tocacığıma da keçiboynuzu yediriyorum çok kötü kokuyor garibim nasıl yiyiyor onu yaa katır kutur götürüyor. Benim eşim sevmediği yemem dediği şeyi asla öldürsen yemez özellikle tadını hiç bilmiyorsa keçi boynuzunu da ben yemem dedi kocacım bebişimiz için dedim aldı yiyiyor valla kıyaaamaaammmm

canım 5-6 gündür karnımın alt kısmında ve özellikle sağ kasığımda hareketlenmeler var....
başlarda daha fazlaydı beni rahatsız ediyordu sancılar şimdi azaldı hala var...
benimde 5-6 gündür ağrıyor..oda başlarda çok çok fazlaydı şimdi azaldı.....
normalde adet günüm belim ağrıyordu....
kasıklarım karnımın alt kısmı sancılanmazdı hiç...
göğüslerimde geçen ay çok çok ağrımıştı....
şimdi az dokununca acıyor....
içim kıpır kıpır kendimi hamile gibi hissediyorum.....
öyle işte....
heyecandan 2 gecedir sürekli uyanıyorum.....uyuyamıyorum.....
Allahım güldür yüzümüzü ne olur.....

canım günaydın.....
kırmızıları görmeden umudunu yitirme....

günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))

ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))

Neee yılbaşı gecesi düğünmü :)))
OOOOOO Süpermiş çok güzel bişi olsa gerek hem yeni yıl partisi hem düğün :)) TEbrik ederim canım her gününüz güzel geçsin inşallahh....

canım bol bol eğlenceli dakikalar dilerim sana.....
her anın tadını çıkar......

Belkide öyle belirli tarihlere göre planlayıp diğer tarihleri boş geçmemek lazım. Regl tarihine yakın da hamile kalan çok. Ölçüm yapmadıysan eğer, devam derim arkadaşım. Ben ovulasyon testi kullanmadım, ölçüm yapmıyorum. Bu ay benim yüzümden sivilcede eksik olmadı. sivilce ve akıntı gördüğüm her zamanlamayı değerlendirmek istiyorum.

kızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
26 Aralık 36.6
27 Aralık 36.6
28 Aralık 36.6
29 Aralık 36.6

BAT a 2 gün var.......
famusay.......minikgelin......ecntrk........diğerleri kızlar yorum yapın ya.......

OOOOoohh. Sıhhatler olsun. Şimdiden mutluluklar diliyorum. Evet bol bol eğlen, keyfini çıkart. İnşallah bebişinde hiç bekletmeden hemen gelsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…