- Konu Sahibi minikgelin
-
kızlarrr bişi sorucam bilen veya yapan varsa lütfen yardımcı olsun.
ben bu ay hayit tohumu yada soğan ve incir kürü yapayım diyorum.sizce hangisi daha etkilidr
yada başka bir tavsiyesi olan varmı.şöyle en kalitelisnden yumuş oluşturacak kürler varmı bilinen
günaydınnnn kızlarrr ateş tabloma bakarmısınız 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ovucan testimdeki ikinci çizgi dün bayağı koyu çıktı bugün öğlene doğru yapacağım ikisi de aynı koyulukta olacaktır kesin bugün 14. günüm akıntım dünden beri iyice yoğunlaştı biz de en mühim günlerimizi yaşıyoruz tocacığıma da keçiboynuzu yediriyorum çok kötü kokuyor garibim nasıl yiyiyor onu yaa katır kutur götürüyor. Benim eşim sevmediği yemem dediği şeyi asla öldürsen yemez özellikle tadını hiç bilmiyorsa keçi boynuzunu da ben yemem dedi kocacım bebişimiz için dedim aldı yiyiyor valla kıyaaamaaammmm
kızlar kırmızı kartı yedım dıskalıfıye oldum
arkadaşlar ben yeni üyeyim. bana moral verin lütfen. eşim azospermi. doktor tüp bebek yaptırın diyor ama maddi durum elverişli değil. bu ay adetim 3 gün geçikti. adetim çok normaldi. ilk defa gecikiyor. karnım biraz ağrıyor ama henüz adet olmadım. inşallah da olmam. ya beklemek çok kötü.test yapmak da istemiyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm. arkadaşlar lütfen dua edin. 2 yıllık evliyim, 1 yıldır uğraşıyoruz. bitki kürleri denedik ama şimdilik bişey çıkmadı. inşallah adet görmem yaa. çok sabırsızım
arkadaşlar ben yeni üyeyim. bana moral verin lütfen. eşim azospermi. doktor tüp bebek yaptırın diyor ama maddi durum elverişli değil. bu ay adetim 3 gün geçikti. adetim çok normaldi. ilk defa gecikiyor. karnım biraz ağrıyor ama henüz adet olmadım. inşallah da olmam. ya beklemek çok kötü.test yapmak da istemiyorum. çünkü negatif çıkarsa çok üzülürüm. arkadaşlar lütfen dua edin. 2 yıllık evliyim, 1 yıldır uğraşıyoruz. bitki kürleri denedik ama şimdilik bişey çıkmadı. inşallah adet görmem yaa. çok sabırsızım
kızlar kırmızı kartı yedım dıskalıfıye oldum
RABBİM isteyen herkese hayırlı salih evlatlar verir inşallah. bi yerde okumuştum; ALLAH(c.c.) sevdiği kullarına zorluk verirmiş. bizler de sevdikleri arasında oluruz inşallah. ben hiç ümidimi kaybetmedim. halen de ümitliyim. inşallah bizler de annelik duygusunu yaşarız birgün..
Neee yılbaşı gecesi düğünmü :)))
OOOOOO Süpermiş çok güzel bişi olsa gerek hem yeni yıl partisi hem düğün :)) TEbrik ederim canım her gününüz güzel geçsin inşallahh....
canım bol bol eğlenceli dakikalar dilerim sana.....
her anın tadını çıkar......
OOOOoohh. Sıhhatler olsun. Şimdiden mutluluklar diliyorum. Evet bol bol eğlen, keyfini çıkart. İnşallah bebişinde hiç bekletmeden hemen gelsin. :)
rabbim mesut etsin pişmanlık vermesin inşallah. Umarım saçlarınıza aklar düşüp yaşlı tonton nene ve dede olduğunuzda bile ilk zamanlardaki sevginizi hissedersiniz. Mutluluklar diliyorum...
ne güzel Allah hiç ayırmasın canım benim
RABBİM isteyen herkese hayırlı salih evlatlar verir inşallah. bi yerde okumuştum; ALLAH(c.c.) sevdiği kullarına zorluk verirmiş. bizler de sevdikleri arasında oluruz inşallah. ben hiç ümidimi kaybetmedim. halen de ümitliyim. inşallah bizler de annelik duygusunu yaşarız birgün..
İnşallah cnm. Ne kadar güzel yazmışsın. Bitki kürleri neler denediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?