Sabredenler Kulübü 2012 :)

rabbim mesut etsin pişmanlık vermesin inşallah. Umarım saçlarınıza aklar düşüp yaşlı tonton nene ve dede olduğunuzda bile ilk zamanlardaki sevginizi hissedersiniz. Mutluluklar diliyorum...

cnm yılbaşında başka bir yerde kalacağız;ailelerle birlikte o yüzden eşim de ondan sonra evde olmayacak.O yüzden bitti bu aylık.İnşallah bebiş için yeterli olmuştur yaw.İçim içimi yiyor.

İnşallah canım, az kalmış artık bat!a :) Hamiş haberleri gelmeye başladı 2012 Eylül'e.. İnşallah bizde katılırız.

Kızlar günaydın.akşam kan tahlili yaptırdım biliyosunuz sonuç:negatif.1,20 çıktı.
Sabahta şaka gibi kırmızılar geliverdi.hemde nasıl felaket durumdayım
Kesinlikle anlamış oldum ki,ben psikolojik olarak hamile sandığım sürece adetim gecikiyor.ben hamileyim sanırım dedikçe beyin de sanırım öyle algılıyor ve adet olmaya izin vermiyor.öğrenir öğrenmez adet oldum kızlar
Resmen vucudumuzun dengesini bozuyoruz benden söylemesi.nasıl bir yol izlesem bu ay karar veremedim henüz

cnm yılbaşında başka bir yerde kalacağız;ailelerle birlikte o yüzden eşim de ondan sonra evde olmayacak.O yüzden bitti bu aylık.İnşallah bebiş için yeterli olmuştur yaw.İçim içimi yiyor.

İnşallah canım. Zaten Rabbim zamanı tamam dediyse, olacak. Bizde aynen kalan tarihleri pek değerlendiremeyeceğiz gibi gözüküyor.

merakla seni bekliyoruz ama sen neden yazmıyorsun yoksa mutlu haber varda şokta mısın dondun kaldın mı ne oldu? Bir ses ver şekerim

selam kızlar gunaydın bende haberler kotu test yaptım ve negatıf cıktı kırmızılar gelmek uzere

olsun canım;bir dahaki ay inşallah;önümüzdeki aylaar bizim;üzülme.Benim de ilk ayki denememde öyle talihsizlik oldu fakat ondan sonraki ay düzenli olarak gelmeye devam ediyor,sebebi de adet olacağımı hissedince;"adet olcam,hamişlik yine yok" diyorum.28 günde bir oluyor iki aydır.

selam kızlar gunaydın bende haberler kotu test yaptım ve negatıf cıktı kırmızılar gelmek uzere

Canım üzülme ömürmüz var çok şükür.Biraz bu konudan uzaklaşmaya çalışmak en iyisi galiba..Bu ay olmazsa üzgünüm bidahaki ay KK ya bile girmicem okudukça deliriyorum :))

Bu arada idrar testinin sillesinide unutmadım
Intikamım acı olacak

Lanet gelsin o testlere..Çift çizgi görsekte inanamıcaz artık

Sakin ve sabırlı olmak zorundayız. Geçen ay çok yıprattım bende kendimi. Senelerdir hiç gecikmeyen reglim 4 gün geçti. Testi yaptım öğrendim, yarım saat sonra gelmeye başladı. Benim 2 gün çok az kahverengi lekelenmem olmuştu ve yerleşme kanaması falan sanmıştım. Belki psikolojiktir, belkide rahim kendini hazırlarmış hamilelik öncesi diye okudum geçenlerde.

Senin ne kadar zaman oldu bekleyeli bilmiyorum ama benim 1 yıla yaklaştı ve ne zaman nasipse o zaman gelecek bunu anladım artık. Umarım hepimize en kısa sürede nasip olur.

Çok kötü bir duygu yaa okadar umutluyken hamiş olmayı beklerken kırmızıları görmek, inşallah kırmızıları bu son görüşündür bundan sonra 9 ay görmezsin. Evet canım vücudumuzun dengesini bozuyoruz kendi kendimize belirtiler üretiyoruz ama psikolojik olarak herkez geç oluyor ben de erken oluyorum zaten hep diyorum dengesizim tersim ben herkes gider mersine ben giderim tersine

selam kızlar günaydın:) topic almış başını gitmiş,bn yetişemedim,internetim çok yavaş,problem var da çözemedik,kendimi dışlanmış gibi hissediyorum,bir sürü yeni arkadaş gelmiş:) tsemavi naber kız,nedir sende durum var mı gelişme,senin bat yaklaştı heyecan dorukta mı:)

Canım beneimde 1,5 yıl oldu.
1,5 yıldır negatf gördüm hep.bu ay farklı oldu idrar testimi de resim olarak eklemiştim.resmen çift çizgiydi.çok umutlandım sonuç hüsran
Her ay umut bağlıyoruz nekadarda sabırlıyız aslında hepimiz.en ufak bişiden umutlanıyoruz.
Gerçekten rabbim ol demeden olmuyor işte.ve bebişlerimiz bekli,yor doğru günü ve zamanı.

Hayırlı zamanda gelirler inşallah .. 6 aydır hep te sabırsızlıktan yapıorum o testleri hep negatif..Artık test görmek istemiorum ama yapıp mutlu olmakta istiyorum..Öyle bi karmaşadayım işte

Olsun kızlar ne yapalım kısmet bidahaki aylara artık..
Bu sene yeniyıla kıpkırmızı bir şekilde giriş yapıcam yine şansa bak.
şöyle gidip danteli dantelli sexi bişiler alıcaktım ama alsamda işe yaramaz artık
Geçen senede kırmzılarla girdim yeniyıla hamiş kalamadım kızlar bu senede kırmızlarla geçmez umarım

Ee kızlar liste falan yapıcakmısınız...
Topicdaşlarım yeni yıl hepimize bebişler getirsin hemde en boğum boğumlusundan

herkese günaydınnnnnn :)

canım iyyim ben ya ne olsun valla bekliyorum ama cok heyecan yok belirti olmadıgı için belkide.beklemiyorum yani bu ay bebik hiç bi belirtisi agrısı sızısı yok ne bilim hayırlısı olsun.sorma 1 gün giremedim hemen topicler acılmıs sayfalarca yazılar olmus yeni arkadaslar gelmiş.bizim de hem laptop hem masa üstü virüslendi dün hiç giremedim aksama kadar uyudum :) bugün de gıdım dıdım ilerliyo bakalım az da olsun bakıyorum:) sende ne var ne yok nasıl gidiyor ?

ne güzel Allah hiç ayırmasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…