- Konu Sahibi minikgelin
-
günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))
ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))
cnm yılbaşında başka bir yerde kalacağız;ailelerle birlikte o yüzden eşim de ondan sonra evde olmayacak.O yüzden bitti bu aylık.İnşallah bebiş için yeterli olmuştur yaw.İçim içimi yiyor.Belkide öyle belirli tarihlere göre planlayıp diğer tarihleri boş geçmemek lazım. Regl tarihine yakın da hamile kalan çok. Ölçüm yapmadıysan eğer, devam derim arkadaşım. Ben ovulasyon testi kullanmadım, ölçüm yapmıyorum. Bu ay benim yüzümden sivilcede eksik olmadı. sivilce ve akıntı gördüğüm her zamanlamayı değerlendirmek istiyorum.
canım 5-6 gündür karnımın alt kısmında ve özellikle sağ kasığımda hareketlenmeler var....
başlarda daha fazlaydı beni rahatsız ediyordu sancılar şimdi azaldı hala var...
benimde 5-6 gündür ağrıyor..oda başlarda çok çok fazlaydı şimdi azaldı.....
normalde adet günüm belim ağrıyordu....
kasıklarım karnımın alt kısmı sancılanmazdı hiç...
göğüslerimde geçen ay çok çok ağrımıştı....
şimdi az dokununca acıyor....
içim kıpır kıpır kendimi hamile gibi hissediyorum.....
öyle işte....
heyecandan 2 gecedir sürekli uyanıyorum.....uyuyamıyorum.....
Allahım güldür yüzümüzü ne olur.....
cnm yılbaşında başka bir yerde kalacağız;ailelerle birlikte o yüzden eşim de ondan sonra evde olmayacak.O yüzden bitti bu aylık.İnşallah bebiş için yeterli olmuştur yaw.İçim içimi yiyor.
olsun canım;bir dahaki ay inşallah;önümüzdeki aylaar bizim;üzülme.Benim de ilk ayki denememde öyle talihsizlik oldu fakat ondan sonraki ay düzenli olarak gelmeye devam ediyor,sebebi de adet olacağımı hissedince;"adet olcam,hamişlik yine yok" diyorum.28 günde bir oluyor iki aydır.Kızlar günaydın.akşam kan tahlili yaptırdım biliyosunuz sonuç:negatif.1,20 çıktı.
Sabahta şaka gibi kırmızılar geliverdi.hemde nasıl felaket durumdayım
Kesinlikle anlamış oldum ki,ben psikolojik olarak hamile sandığım sürece adetim gecikiyor.ben hamileyim sanırım dedikçe beyin de sanırım öyle algılıyor ve adet olmaya izin vermiyor.öğrenir öğrenmez adet oldum kızlar
Resmen vucudumuzun dengesini bozuyoruz benden söylemesi.nasıl bir yol izlesem bu ay karar veremedim henüz
selam kızlar gunaydın bende haberler kotu test yaptım ve negatıf cıktı kırmızılar gelmek uzere
Bu arada idrar testinin sillesinide unutmadım
Intikamım acı olacak
Kızlar günaydın.akşam kan tahlili yaptırdım biliyosunuz sonuç:negatif.1,20 çıktı.
Kesinlikle anlamış oldum ki,ben psikolojik olarak hamile sandığım sürece adetim gecikiyor.ben hamileyim sanırım dedikçe beyin de sanırım öyle algılıyor ve adet olmaya izin vermiyor.öğrenir öğrenmez adet oldum kızlar
Resmen vucudumuzun dengesini bozuyoruz benden söylemesi.nasıl bir yol izlesem bu ay karar veremedim henüz
Kızlar günaydın.akşam kan tahlili yaptırdım biliyosunuz sonuç:negatif.1,20 çıktı.
Canım beneimde 1,5 yıl oldu.
1,5 yıldır negatf gördüm hep.bu ay farklı oldu idrar testimi de resim olarak eklemiştim.resmen çift çizgiydi.çok umutlandım sonuç hüsran
Her ay umut bağlıyoruznekadarda sabırlıyız aslında hepimiz.en ufak bişiden umutlanıyoruz.
Gerçekten rabbim ol demeden olmuyor işte.ve bebişlerimiz bekli,yor doğru günü ve zamanı.
selam kızlar günaydın:) topic almış başını gitmiş,bn yetişemedim,internetim çok yavaş,problem var da çözemedik,kendimi dışlanmış gibi hissediyorum,bir sürü yeni arkadaş gelmiş:) tsemavi naber kız,nedir sende durum var mı gelişme,senin bat yaklaştı heyecan dorukta mı:)
günaydınlaaaaaaar...
herkese güzel günler diliyorum. bebişlere bir adım daha yaklaşmıştır herkes inşallah...
yüzümüzden gülücüğü eksik etmiyoruz, hep pozitif oluyoruz hanımlar tamammııı:)))
ben de sabah erkenden kalktım ağdamı manikür pedikürümü yaptım yarınki kınama ve cumartesi akşamki düğünüme hazırım artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?