Sabredenler Kulübü 2012 :)

hakkında hayırlısı buymuş demekki canım inşallah gelecek ay ilk hamiş sen olursun canım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))

ay ya çok sevindim valla ya ne güzel maşalllah allahım tamamına erdirsin inşallah kucağınada almayı nasip etsin canım gözün aydın bu topiğin ilk hamişi sen oldun ne güzel ayağını güzel sıkısıkı sürüde bizde gelelim arkandan canım

Kendinde yazmışsız az önce cnm. Her şey Allah' tan. Zamanınıda o biliyor. Allah' tan ümit kesilmez. İnşallah hepimize nasip eder.

ayy arkadaşlarım bende 8 aylık evliyim ama artık bende bebek istiyorum:)) ewet belki biraz erken ama 6 senelik bi önceliğimiz var bizim o yüzden erkenden anne olmak istiyorum bende ama daha çalışmalara başlamadım. turizimci olduğum için zamanı tutturmam lazım yazın ortasında doğuramam :26:
oyüzden ocak sonuna doğru başlıcaz çalışmalara..
Allah isteyen herkese çabucak versin

canım ateş tablon iyi gidiyor.....
ne zaman test yapcaksın........
bir ara müsait olunca benim ateş tablomada bakarmısın..

canım sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ya benim dün geceden beri ağrılarım arttı sanki adet olucam ya ama benim adet öncesinde ağrım sancım olmazdı bu ay oldu ilk defa yarın sabah test yapıcam bakalım ne olucak

uzun süredir birlikteyseniz erken sayılmaz, zaten istediğiniz anda olacağının da bir garantisi yok Ocak sonuna birşey kalmamış, bebiş yapma fikri epey heyecanlandırıyordur sanırım hakkınızda hayırlısı olsun, tez zamanda bebişiniz gelsin sizin de inşallah

ewet bakalım istediğimiz zaman olacakmı oda var ama ben ilk denemede olursa die hesaplıyorum mecburen
gerçekten çok heyecanlı bişeymiş şimdiden ocak gelsin die dört gözle bekliyorum
bide bebek için doktora gitmem gerekiyomu öncesinde onu soracaktım???:26:

biz geçen ay korunmadık ama düzenli ve yumurtalam günlerine göre ilişkiye de giemedik, olmadı o yüzden, yani kendine ilkinde hemen olur diye şartlama. Sanırım ilk ayda hamile kalanların oranı%25miş. O yüzden kısmet de geç, kafanı meşgul etmesin

Doktor işine gelince, yakın zamanda herhangi bir jinekolojik muayeneden geçmediysen, gitmende fayda olduğunu düşünüyorum. Bir smear testi yapar, rahmin durumunu bakar kist ya da miyom var mı diye. Daha kontrollü başlarsınız. Sonuçta bunlar düşüğe sebep olabilen şeyler.

Bir de folik asit öneriyor doktorlar. Ama abartmadan. Ben de geçen hafta gitmiştim, doktor bana dedi ki insanlar delirmiş derecede folik asit kullanıyor, piyasa da bulunmaz olmuş Halbuki fazla kullanımı toksik etki yapabiliyormuş. belki kan verip depona baktırabilirsin. Fırsatın varsa bence gitmen iyi olur :114: :114:

sağol cnm teşekkür ederim bilgilerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…