- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi minikgelin
-
Kızlar günaydın.akşam kan tahlili yaptırdım biliyosunuz sonuç:negatif.1,20 çıktı.
Sabahta şaka gibi kırmızılar geliverdi.hemde nasıl felaket durumdayım
Kesinlikle anlamış oldum ki,ben psikolojik olarak hamile sandığım sürece adetim gecikiyor.ben hamileyim sanırım dedikçe beyin de sanırım öyle algılıyor ve adet olmaya izin vermiyor.öğrenir öğrenmez adet oldum kızlar
Resmen vucudumuzun dengesini bozuyoruz benden söylemesi.nasıl bir yol izlesem bu ay karar veremedim henüz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarına kalmadan öğrendim sonucu testin 91,55 inanamıyorum hala bebiş geliyor :)))
çakşır otu kullandı eşim. bi de arkadaşı aktar, bize karışımlar yaptı bi kaç kavanoz. onları da eşim kullandı. karışımda bal, keçiboynuzu pekmezi ve çok sayıda baharat vardı. ayrıca keçiboynuzu pekmezi de çok tükettik. bi de keçi boynuzunu kaynatıp suyunu da içtik.. hiçbiri olmadı. 1yıldır çok şey denedik. ama demekki kısmetimizde yokmuş. eşim zaten azospermi.. sperm sayısı 0(sıfır).. bu da hevesimi kırıyor. beklemekten başka çaremiz yok. RABBİM hayırlısını versin..
günaydınnnn kızlarrr ateş tabloma bakarmısınız 38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar kırmızı kartı yedım dıskalıfıye oldum
canım ateş tablon iyi gidiyor.....
ne zaman test yapcaksın........
bir ara müsait olunca benim ateş tablomada bakarmısın..
hakkında hayırlısı buymuş demekki canım inşallah gelecek ay ilk hamiş sen olursun canım
ayy arkadaşlarım bende 8 aylık evliyim ama artık bende bebek istiyorum:)) ewet belki biraz erken ama 6 senelik bi önceliğimiz var bizim o yüzden erkenden anne olmak istiyorum bende ama daha çalışmalara başlamadım. turizimci olduğum için zamanı tutturmam lazım yazın ortasında doğuramam :26:
oyüzden ocak sonuna doğru başlıcaz çalışmalara..
Allah isteyen herkese çabucak versin
uzun süredir birlikteyseniz erken sayılmaz, zaten istediğiniz anda olacağının da bir garantisi yokOcak sonuna birşey kalmamış, bebiş yapma fikri epey heyecanlandırıyordur sanırım hakkınızda hayırlısı olsun, tez zamanda bebişiniz gelsin sizin de inşallah
ewet bakalım istediğimiz zaman olacakmı oda var ama ben ilk denemede olursa die hesaplıyorum mecburen
gerçekten çok heyecanlı bişeymiş şimdiden ocak gelsin die dört gözle bekliyorum
bide bebek için doktora gitmem gerekiyomu öncesinde onu soracaktım???:26:
biz geçen ay korunmadık ama düzenli ve yumurtalam günlerine göre ilişkiye de giemedik, olmadı o yüzden, yani kendine ilkinde hemen olur diye şartlama. Sanırım ilk ayda hamile kalanların oranı%25miş. O yüzden kısmet de geç, kafanı meşgul etmesin
Doktor işine gelince, yakın zamanda herhangi bir jinekolojik muayeneden geçmediysen, gitmende fayda olduğunu düşünüyorum. Bir smear testi yapar, rahmin durumunu bakar kist ya da miyom var mı diye. Daha kontrollü başlarsınız. Sonuçta bunlar düşüğe sebep olabilen şeyler.
Bir de folik asit öneriyor doktorlar. Ama abartmadan. Ben de geçen hafta gitmiştim, doktor bana dedi ki insanlar delirmiş derecede folik asit kullanıyor, piyasa da bulunmaz olmuşHalbuki fazla kullanımı toksik etki yapabiliyormuş. belki kan verip depona baktırabilirsin. Fırsatın varsa bence gitmen iyi olur :114: :114:
Eki Görüntüle 316896
arkadaşlar test sonucuma bakarmısınız.. sonuç negatif mi. ben anlayamadım. acil cevap yazın noluurr.
Eki Görüntüle 316896
arkadaşlar test sonucuma bakarmısınız.. sonuç negatif mi. ben anlayamadım. acil cevap yazın noluurr.
markası oncomed.. valla bakıp bakıp duruyorum. anlayamadım ben de..
canım ya sanki t den sonrası koyu gibi test mi bozuk acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?