Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhabalar ,

Aranızda çok yeniyim, ama uzun süredir siteyi takip ediyorum . Sekiz aydır hamiş olmayı bekliyorum ama her ay hüsran . Sanki her ay kendimi hamile gibi hissediyorum , tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum . Belki aynı sıkıntıya sahip kişilerle konuşursam kendimi daha iyi hissederim diye aranıza katıldım .

Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip eder :)

selaaaammmmmmmmmmmm kızlarrr nasılsınız.geçmişe baktımda hiçde hoş şeyler görmedim ben yaaa

doğru söylüyorsun balım yaaa:))eee hadi biz iki dedikodu edek bak diğerleri koşa koşa gelir peşimizden.ben ne yaptım biliyor musun
hani benim kocam malum çalışmalarda tembel yaaaa...devamı az sonrAAAAAAAAA!

ablacım yaaa sen geldin ben gitmişim ama çok geçmeden sende gittin galiba dedikodunun devamı askıda kalmış diyorum ki indirsek şunu

Bu arada idrar testinin sillesinide unutmadım
Intikamım acı olacak
tatlım senin adına çok üzüldüm inşallah bu ay çok güzel gelir umudumutlar yıkılmaz

kızlar kırmızı kartı yedım dıskalıfıye oldum
balım yaaaa inan çok ama çok üzüldüm ben çok umutlanmıştım senin adına ama hayırlısı üzülme kısmet...

aramıza hoşgeldin canım inşallah hepimiz tez vakit alırız bebecikleri kucağımıza amiiinnnnn

canım elinde varsa yarın sabah bir tane daha yap, ama yumurtan çatlamış da olabilir. belki daha erken büyümüştür bu ay. neden üzüldün? çalışmlar nasıldı son günlerde?

inşallah kelebek. Hoşgeldin .

ayşe ablaaaaaaaaaaaa geç kalınmış bir duyurudur bu nerdesin geel mesajına 12 saat sonra dönüş yapabildim üzgünüümmm

Kızlar size bir sır vereyim. ben gebe olduğumu nasıl bildim deyimi? 1 bardak idrara 1 şeker kaşığı kadar karbonat attım ve gazoz gibi yukarı doğru kabarcıklar oluştu. Hem de adetime 1 hafta kala. Bende bunu buradan öğrenmiştim.:)

kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz bu gerçekten doğrumu yaa bende denemek istiyom ama ya kabarırda ben hamile olmazsam

Hoşgeldin Kelebek. Her ay aynı şeyi nasıl başarıyoruz bilmiyorum. Bende aynı. :) 9 aydır hamileyim sanki.. HOŞGELDİİİN.. İnşallah hepimize nasip eder cnm. Bende yeni katıldım. Bir kaç gün nete giremiycem diye üzülüyorum. Herkese şimdiden iyi seneleeerr. Hepimiz 2012 de anne olalım inşallah. :)

yaaaaaaaa famusay abla yaaa sesime ses ver nolaaarrr sen anlarsın ben bir hafta boyunca gebelik belirtisi yaşadım iki gündür tık yok herşey gayet normal sanki hiiiiiiiç onlar olmamış gibi acaba bir hafta boyunca psikolojik gebelik yaşadım sonra bebeği kaybettim şimdi normale mi döndüm acaba

ayyyyyy bana bi haller oluyo kafayı iyorum sanırım

aramıza hoşgeldin canım biz de öyleyiz her ay kendi kendimize psikolojik olarak belirtiler yaşıyoruz. İnşallah canım rabbim tez zamanda göbüşlerimizi doldurur

canım elinde varsa yarın sabah bir tane daha yap, ama yumurtan çatlamış da olabilir. belki daha erken büyümüştür bu ay. neden üzüldün? çalışmlar nasıldı son günlerde?

tatlım benim regl biter bitmez gün aşırı olarak çalışmalara başlıyoruz 16 aralıkta regl oldum 23 aralıkta bitti. 24,26 ve 28 aralıkta çalışma oldu kısa sürdü, şansım az oluyor diye üzüldüm ooff inşaalh olmuştur yaa ama bugünü de boş geçirmeyeceğim hatta ocak 1e kadar hergün çalışacağız normalde önemli günler 28 aralık ve 1 ocak gözüküyor şansımı deneyeyim yine de

sen mı ben mı bıran once hasta olacaksam olsada kurtulsam bu ıkılemden

ya neden kımse yok bugun cok sakın olmuyor kı ama ben bırılerıyle konusma ıhtıyacı hıssedıyorum zaten yasadıgım sehırdfe hıc arkadasım yok coook yalnızım anlıcanız coook

cok zor ya arkadasız olmak yenı bır sehre geldım gercı gelelı bır bucuk yıl oldu ama herkesın otutturdugu bır cevresı var ve kolay olmuyor ıclerıne gırmek cok zor

cok zor ya arkadasız olmak yenı bır sehre geldım gercı gelelı bır bucuk yıl oldu ama herkesın otutturdugu bır cevresı var ve kolay olmuyor ıclerıne gırmek cok zor

ama yavas yavas yanasman lazim onlara da
oyle kendini kabul ettirirsin
nasilsa onlarin bir cevresi var sen de onlara yaklasmaya calis belki cok sevecegin insanlar olacak aralarinda
benim turk arkadasimmmm gidiyorrrrrrrr tek ben kalicam, ruslardan nefret ediyorummmmm 10 tane rus arkadasim yerine bir tane turk arkadasim gelsin

Son düzenleme:

herkesın cevresı farklı ıste ınsanlar sana uymuyor sen ınsanlara okulda arkadaslık edıyoruz ama ben dısarda da arkadasım olsun goruseyım sohbet edeyım dıyorum tabı herkesın yasam tarzı farklı ben bır kackere davet ettım kahve ıcmeye falan ama oralı olmadılar tabıı onların kendı cevresı oldugu ıcın yenı bırıne ıhtıyac duymuyıorlar aslında dusunseler yenı gelenın ıhtıyacı var ama olmuyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…