- Konu Sahibi minikgelin
-
doğru söylüyorsun balım yaaa:))eee hadi biz iki dedikodu edek bak diğerleri koşa koşa gelir peşimizden.ben ne yaptım biliyor musun
hani benim kocam malum çalışmalarda tembel yaaaa...devamı az sonrAAAAAAAAA!
tatlım senin adına çok üzüldümBu arada idrar testinin sillesinide unutmadım
Intikamım acı olacak
balım yaaaa inan çok ama çok üzüldüm ben çok umutlanmıştım senin adınakızlar kırmızı kartı yedım dıskalıfıye oldum
merhabalar ,
Aranızda çok yeniyim, ama uzun süredir siteyi takip ediyorum . Sekiz aydır hamiş olmayı bekliyorum ama her ay hüsran . Sanki her ay kendimi hamile gibi hissediyorum , tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum . Belki aynı sıkıntıya sahip kişilerle konuşursam kendimi daha iyi hissederim diye aranıza katıldım .
Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip eder :)
ovulasyon testim bugün negatif çıktı ama neden yaaa 14.günümdeyim dün çizgi bayağı koyuydu ama bugün hayalet gibi çıktı akıntım da var. Bi 12 buçuk gibi yaptım bir de 4 buçuk gibi ikisinde de aynıydı ay sinir oldum kızlar yaa şimdi benim yumurtlamam bitti mi :26:
merhabalar ,
Aranızda çok yeniyim, ama uzun süredir siteyi takip ediyorum . Sekiz aydır hamiş olmayı bekliyorum ama her ay hüsran . Sanki her ay kendimi hamile gibi hissediyorum , tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorum . Belki aynı sıkıntıya sahip kişilerle konuşursam kendimi daha iyi hissederim diye aranıza katıldım .
Kızlar size bir sır vereyim. ben gebe olduğumu nasıl bildim deyimi? 1 bardak idrara 1 şeker kaşığı kadar karbonat attım ve gazoz gibi yukarı doğru kabarcıklar oluştu. Hem de adetime 1 hafta kala. Bende bunu buradan öğrenmiştim.:)
merhabalar ,
merhabalar ,
canım elinde varsa yarın sabah bir tane daha yap, ama yumurtan çatlamış da olabilir. belki daha erken büyümüştür bu ay. neden üzüldün? çalışmlar nasıldı son günlerde?
yaaaaaaaa famusay abla yaaa sesime ses ver nolaaarrr sen anlarsın ben bir hafta boyunca gebelik belirtisi yaşadım iki gündür tık yok herşey gayet normalsanki hiiiiiiiç onlar olmamış gibi acaba bir hafta boyunca psikolojik gebelik yaşadım sonra bebeği kaybettim şimdi normale mi döndüm acaba
ayyyyyy bana bi haller oluyo kafayı iyorum sanırım
ya neden kımse yok bugun cok sakın olmuyor kı ama ben bırılerıyle konusma ıhtıyacı hıssedıyorum zaten yasadıgım sehırdfe hıc arkadasım yok coook yalnızım anlıcanız coook
merhaba canimmm
ben de yalnizimmmmmmmmmm
en sevdigim arkadasim yarin gidiyor bu sehirden
sen mı ben mı bıran once hasta olacaksam olsada kurtulsam bu ıkılemden
cok zor ya arkadasız olmak yenı bır sehre geldım gercı gelelı bır bucuk yıl oldu ama herkesın otutturdugu bır cevresı var ve kolay olmuyor ıclerıne gırmek cok zor
bişiler olsada rahatlasak artık
kızlar yaa bende tek kendimi yalnız sanıyodum bende başka şehirde yalnızım :
sende ogretmenmısn arkadasım brans ne
ama yavas yavas yanasaman lazim onlara da
oyle kendini kabul ettirirsin
nasilsa onlarin bir cevresi var sen de onlara yaklasamaya calis belki cok sevecegin insanlar olacak aralarinda
benim turk arkadasimmmm gidiyorrrrrrrrtek ben kalicam, ruslardan nefret ediyorummmmm 10 tane rus arkadasim yerine bir tane turk arkadasim gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?