Sabredenler Kulübü 2012 :)

başka test yok. keşke 2 tane alsaydım.. neyse bekleyeyim yarına kadar. kırmızılık görmezsem yarın yine test alırım. ama dua edin nolur.. beklemek ne kadar zor yaa.. ALLAH(c.c.)'a emanet olun arkadaşlar.. duanızı eksik etmeyin.. RABBİM inşallah hepimize hayırlısını verir.

geçmiş miydi adetin? dualarımız seninle, Rabbim hakkında hayırlısını versin... inşallah gönlündeki gerçek olur

kızlar ya başım çok aşırı ağrıyo patlıycak sanki bi kçgündürki ağrıyo nedense anlamadım ya ilaçda içmek istemiyorum ya

kızlar ya başım çok aşırı ağrıyo patlıycak sanki bi kçgündürki ağrıyo nedense anlamadım ya ilaçda içmek istemiyorum ya

üşüttün mü?, reglin yakın mı? gebe olabilir misin? bu içinün cevabını istiyorum
çok geçmiş olsun arkadaşım şaka bir yana...

üşüttün mü?, reglin yakın mı? gebe olabilir misin? bu içinün cevabını istiyorum
çok geçmiş olsun arkadaşım şaka bir yana...

üşütüğümü sanmıyorum hırkasız patiksiz terliksiz gezmem canım 31 regli tarihim inşallah gebeyimdir gebelierde baş ağrısı oluyor mu :2::2::2:

arkadaslar bende yeniyim grubunuzda.... benim bat 1 ocak aslinda ama 2si 3üde olabilir ve hic bir belirti yok, yani hicccc umudum yokkkk. kirmizilar gelince tekrar basdan kirmizilar gecsin, yumurtlamayi bekle, bat bekle oooooo bekle anam bekle ((

üşütüğümü sanmıyorum hırkasız patiksiz terliksiz gezmem canım 31 regli tarihim inşallah gebeyimdir gebelierde baş ağrısı oluyor mu :2::2::2:

"ben de hamileyim " kısmında bir arkadaş yazmıştı sanıyorum ondan hatırlıyorum, çok fazla belirtisi olmamış ama baş ağrıları çok olmuş. ümit verir gibi olmak istemem tatlım, ama okumuştum böyle birşey. inşallah öyledir senin de...

arkadaslar bende yeniyim grubunuzda.... benim bat 1 ocak aslinda ama 2si 3üde olabilir ve hic bir belirti yok, yani hicccc umudum yokkkk. kirmizilar gelince tekrar basdan kirmizilar gecsin, yumurtlamayi bekle, bat bekle oooooo bekle anam bekle ((

hoşgeldin
dur bakalım hemen öyle yorulmuş gibi, bekleyeceğiz tabi ki ne yapalım
ne zamandır korunmuyorsun? ne zamandır evlisin?

belirtidede var bişeyler ama allahtan hayırlısı olsun göbeğim sanki aşağıya doğru çekiliyo sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bende kırmızılar gelmeden sancı olmazdı ama hayırlısı inşallah yarın test yapacam allah izin verirse dua edin lütfen

ne demek arkadaşım tabi ki dularım seninle
belirtilerini dinlememeye çalış, fırsatın varsa da gidip kan testi yaptır, kesin sonuç alırsın

e canım erken ama test için kendi moralini bozarsın böyle, azıcık sabret... idrara geç geçiyormuş ya o yüzden. normalde gecikmelerin olur mu?

normalde gecikmezdi. adet günü sabahın köründe karnım ağrır ve hemen hastalanırım. adet olacağım zaman göğüslerim ağrır ve şimdi de ağrıyor.. bu günlerde tansiyonum da düşük.başım dönüyor... ve kendimi avutuyorum galiba.adet olmamak için direniyorum:) karnım ağrıyınca hemen unutmaya çalışıyorum. gecikme bundandır değilmi??

psikolojimiz, hele ki stres varsa adeti çok etkiliyor, geciktiriyor. bundan kaynaklanıyor olabilir...ama yine de kırmızılar gelmeden hiçbirşey belli olmaz

ne demek arkadaşım tabi ki dularım seninle
belirtilerini dinlememeye çalış, fırsatın varsa da gidip kan testi yaptır, kesin sonuç alırsın

canım teste çift çizgiyi görmeden kana gitmek istemiyorum daha önceleri öyle yaptım o zaman daha çok üzülüyo insan hakımızda hayırlısı olur inşallah ben gider kızlar biraz uzanayım ya gözlerimi acamıyom başım dönüyo sanki hadi görüşürüz başbaş

kızlar bır sey soracam ben su elle muane ısını tekrar denedım ama bır turlu anlamıyorum paramgım yukarı kadar gıdıyor ama bır seye degıyor mu degmıyormu hıssedemedım ama kalcam sancıladı anlamadım nedenı

kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatif doktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse

ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.

ovulasyon testim bugün negatif çıktı ama neden yaaa 14.günümdeyim dün çizgi bayağı koyuydu ama bugün hayalet gibi çıktı akıntım da var. Bi 12 buçuk gibi yaptım bir de 4 buçuk gibi ikisinde de aynıydı ay sinir oldum kızlar yaa şimdi benim yumurtlamam bitti mi :26:

canım belirtilere takılma ilk ay benim de öyle oldu daha reglime 10 gün falan varken belim ağırmaya başladı kasıklarımda batmalar oluyordu daha neler neler.. Bütün belirtileri kendimiz yaratıyoruz

geçen ay bendede kasık agrıları oldu bende saNDIM HAMILEYIM AMA SONUC NEGATIF bence bız ıstedıgımız ıcın oyle oluyor bakalım. UMUDUMUZ BU AYA KALDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…