- Konu Sahibi minikgelin
-
başka test yok. keşke 2 tane alsaydım.. neyse bekleyeyim yarına kadar. kırmızılık görmezsem yarın yine test alırım. ama dua edin nolur.. beklemek ne kadar zor yaa.. ALLAH(c.c.)'a emanet olun arkadaşlar.. duanızı eksik etmeyin.. RABBİM inşallah hepimize hayırlısını verir.
kızlar ya başım çok aşırı ağrıyo patlıycak sanki bi kçgündürki ağrıyo nedense anlamadım ya ilaçda içmek istemiyorum ya
üşüttün mü?, reglin yakın mı? gebe olabilir misin? bu içinün cevabını istiyorum
çok geçmiş olsun arkadaşım şaka bir yana...
üşütüğümü sanmıyorum hırkasız patiksiz terliksiz gezmem canım 31 regli tarihim inşallah gebeyimdir gebelierde baş ağrısı oluyor mu :2::2::2:
geçmiş miydi adetin? dualarımız seninle, Rabbim hakkında hayırlısını versin... inşallah gönlündeki gerçek olur
arkadaslar bende yeniyim grubunuzda.... benim bat 1 ocak aslinda ama 2si 3üde olabilir ve hic bir belirti yok, yani hicccc umudum yokkkk. kirmizilar gelince tekrar basdan kirmizilar gecsin, yumurtlamayi bekle, bat bekle oooooo bekle anam bekle((
evet adetim 3 gün geçti. belki test için erken ama bekleyemedim..
"ben de hamileyim " kısmında bir arkadaş yazmıştı sanıyorum ondan hatırlıyorum, çok fazla belirtisi olmamış ama baş ağrıları çok olmuş. ümit verir gibi olmak istemem tatlım, ama okumuştum böyle birşey. inşallah öyledir senin de...
belirtidede var bişeyler ama allahtan hayırlısı olsun göbeğim sanki aşağıya doğru çekiliyo sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyo bende kırmızılar gelmeden sancı olmazdı ama hayırlısı inşallah yarın test yapacam allah izin verirse dua edin lütfen
e canım erken ama test içinkendi moralini bozarsın böyle, azıcık sabret... idrara geç geçiyormuş ya o yüzden. normalde gecikmelerin olur mu?
normalde gecikmezdi. adet günü sabahın köründe karnım ağrır ve hemen hastalanırım. adet olacağım zaman göğüslerim ağrır ve şimdi de ağrıyor.. bu günlerde tansiyonum da düşük.başım dönüyor... ve kendimi avutuyorum galiba.adet olmamak için direniyorum:) karnım ağrıyınca hemen unutmaya çalışıyorum. gecikme bundandır değilmi??
ne demek arkadaşım tabi ki dularım seninle
belirtilerini dinlememeye çalış, fırsatın varsa da gidip kan testi yaptır, kesin sonuç alırsın
kızlar adetime 6 gün vardı . bugün kan testi verdim. sonuç negatifdoktor da olsaydı yüksek çıkardı biraz bundan sonra yükselmez dedi. üzüldüm ama hala da belki olur diyorum saçma ama neyse
ilk defa göğüslerim acıdı ve belim çok ağrıdı ben de sandım ki bebek var. o üzüntüyle bel ağrımın nedenini bile sormadım. ilaç verdi belim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?