Sabredenler Kulübü 2012 :)

senin ki daha da zor hiiç dilini dinin ırkını bilmediğin insanların arasındasın allah kolaylık versin canım çok zor gurbet çookk
hemde cok yalnızım memleketımı cok ozluyorum cok zor yaaa yalnızlık cok bunaltıcı

burayı sevdim ama bülbülü altın kafese koysalar illa vatanım dermiş ya o hesap illede memleketim illede memleketim oranın havası bile ayrı yaa insanı bile ayrı allah bizlere ya iyi birer komşu nasip etsin yada biraz önce memleketlerimize dönmeyi amiiinnnnn

umarim yakin zamanda seni de alirlar aralarina canim

bir buçuk yıldır aynı evde oturuyorum daha karşı komşmun suratı nasıl bilmiyorum :26: bazen garibime gidiyo bazende komiğime kimse kimseyle muhatap olmuyo herkes birbirinden korkuyo. bizim oralarda binaya sonradan gelenlere hoşgeldine gidilir burda kimse öyle gelmedi o yüzden bende kimseye gitmedim sizler gibide değilim eh hanımıyım okul bitecekde biryerlere yerleşicemde değişik ortamım olacak o bilem yok yaaa

kızlarrr adet olduuummm oluyorum çok ağrım var en fazla sabaha kadar gelir

benım suanda bıle cok sancım var hastalanacakmısım gıbı ayaklarım buz gıbı gogsumde de seyırmeler var sankı kaslar damar gıbı atıyor bırde kızlar sole bır sey dıkkatımı cektım kasıgımda boyle uzunca bır pempe hatta kırmızıya yakın bır cızgı cıkmıs ya anlayamadım ne oldugunu

insallah hamılesındır canım daha bellı olmaz bır kac gun sabret yada gıt kan testı yaptır canım

canım silik bile çıkmadı... çok kötüyüm...
inşallah dediğin gibidir ama bat geldiğine göre
olsaydı silik bile olsa çıkardı diye düşünüyorum...
2 gün sonra tekrar yapcam yine yoksa yoktur : (

burda okudugum kadarıyla bazen gec dollenme oluyormus ve gec bellı oluyormus o yuzden umudunu yıtırme sakın

ovulasyon testleri ile ilgili topici okudum da içim rahatladı valla çift çizgi çıktıktan 24 saat sonra yumurta çatlıyormuş ay çok heyecanlandım

canım kusura bakma ya sabah bi girdim bi daha da giremedim:2: hiç belli olmaz bnce kırmızıları görmeden umudunu kaybetmebn de iyiyim işte napıyım adetin bitmesine 3 gün kaldı sonra yine çalışmalara başlıcaz umarım bebeğim beni fazla bekletmez

egem çalışmalar başlıcam diyosun benimde 2 gün sonra bitiyor ve ilk ayımız demelerde nasıl sıklıkla ilişkiye giriyorsunuz birde internetteki hesaplayıcıya göre 10 ocak yumurta oluşumu olcak 10 ocaktan kaç gün önce nekadar sıklıkla girmeliyim 10 ocaktamı girilmeli yoksa 9 0cak 11 ocaktamı girmeliyim ilşkiye

kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen desteğinize bilginize ihtiyacım var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…