- Konu Sahibi minikgelin
-
ama yavas yavas yanasman lazim onlara da
oyle kendini kabul ettirirsin
nasilsa onlarin bir cevresi var sen de onlara yaklasmaya calis belki cok sevecegin insanlar olacak aralarinda
benim turk arkadasimmmm gidiyorrrrrrrrtek ben kalicam, ruslardan nefret ediyorummmmm 10 tane rus arkadasim yerine bir tane turk arkadasim gelsin
hemde cok yalnızım memleketımı cok ozluyorum cok zor yaaa yalnızlık cok bunaltıcı
herkesın cevresı farklı ıste ınsanlar sana uymuyor sen ınsanlara okulda arkadaslık edıyoruz ama ben dısarda da arkadasım olsun goruseyım sohbet edeyım dıyorum tabı herkesın yasam tarzı farklı ben bır kackere davet ettım kahve ıcmeye falan ama oralı olmadılar tabıı onların kendı cevresı oldugu ıcın yenı bırıne ıhtıyac duymuyıorlar aslında dusunseler yenı gelenın ıhtıyacı var ama olmuyor ıste
kızlarrr adet olduuummm oluyorum çok ağrım var en fazla sabaha kadar gelir
kızlarrr adet olduuummm oluyorum çok ağrım var en fazla sabaha kadar gelir
kızlar benim bat bugun.
dün test yaptım negetif çıktı...
hamile olma şansım varmı
moralim çok bozuk
kızlar benim bat bugun.
hamile olma şansım varmı
moralim çok bozuk
kızlar benim bat bugun.
hamile olma şansım varmı
moralim çok bozuk
insallah hamılesındır canım daha bellı olmaz bır kac gun sabret yada gıt kan testı yaptır canım
canım silik bile çıkmadı... çok kötüyüm...
inşallah dediğin gibidir ama bat geldiğine göre
olsaydı silik bile olsa çıkardı diye düşünüyorum...
2 gün sonra tekrar yapcam yine yoksa yoktur : (
burda okudugum kadarıyla bazen gec dollenme oluyormus ve gec bellı oluyormus o yuzden umudunu yıtırme sakın
yarın yaptıracaktım ama adet olacak gibiyim benbelli olmaz adet sancin seni yildirmasin
hamilelikte de aynisi oluyor
sen kan testini yeniledin mi
herkese günaydınnnnnn :)
canım iyyim ben ya ne olsun valla bekliyorum ama cok heyecan yok belirti olmadıgı için belkide.beklemiyorum yani bu ay bebik hiç bi belirtisi agrısı sızısı yok ne bilim hayırlısı olsun.sorma 1 gün giremedim hemen topicler acılmıs sayfalarca yazılar olmus yeni arkadaslar gelmiş.bizim de hem laptop hem masa üstü virüslendi dün hiç giremedim aksama kadar uyudum :) bugün de gıdım dıdım ilerliyo bakalım az da olsun bakıyorum:) sende ne var ne yok nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?