- Konu Sahibi minikgelin
-
tamam tatlim.. bu aksam gelir insallah.. gelmezse de zaten yarin sabah test yapcakmissin... hayirlisi olsun..
benim malesef çocuğum yok ama olmasını çok isterdim....Sevgılı arkadasımm....Geecenınnn 03.19 u hepınızz mısıl mısıl uyuyorsunuz bensee uykusuzca beklıyorummm hala hasta olmadım test yapmaya korkuyorum acıkcası negatıf cıkıcak dıeee cok uzulurumm cok aglarımmmm kendımı bılıyorumveo yuzden yapmıyorum ...yazdıgın yazıyıı okuyuncaa dayanamadım gozyaslarımaaa bır ınsann annelık sevgısını duygusunu boylemı guzel anlatır .... Ne sanslısınızkı cogunuzun 1 er evladı var en azından annelık duygusunu yasadınız bızlerede rabbım yasatsın
kızlar lh hormonu hamıleliktede artan hormonmuş bende internette baktım gebelık testınden önce ovulasyonla öğrenen cok olmuşş ooofffff cok heyecan yaptımmm
benim malesef çocuğum yok ama olmasını çok isterdim....
ovulasyon testleri adete yakın koyu çıkarmış genelde gebelik olduğunda..
koyu değil ilk cizgi gibi ama bariz belli yarın neselısudan bellı olcak heralde doğrumu değil mi offf uyumama ben smdı
bu kadar heyecan yapma kız sana zarar... :)
fotograf nasıl yuklenıyor anlatırmısınız
gecte olsa arkadaşınla konuşursan yazarmısın cnm ben gec saatte bakarım yeterkı bi ışık olsun
tatlim bekliyorum ama gelmedi o da... sans iste
sğl bebeğim neşelisudan belli olcak heralde onun test pozitif cıkarsa inşallah cıkar bende umıtlenırım o zaman
testin markası ne bu arada ??
rengi baya solukmuş..
ama aynı koyuluktaysa neden olmasın..
yine de ümitlenme derim...
varsa sevinirsin...
yoksa daha çok üzülürsün...
laboguıck cnm ya sımdı telden cektım solgun cıktı bıraz ya aslında umıtlenmemmiştimde neşelısuyun böyle cıkmış baksana 3 sayfa önde hamıle olabılırsın demişler ondan görunce heyecan yaptım tatlım ya
o şekilde gebe olan çok hamile duydum...
ama yine de herkeste aynı olmayabilir...
bu forumda birkaç arkadaşımdan duymuştum hatta tanık bile oldum...
resmini yüklemişti..
ama onun baya koyuydu...
ilk çizgiyle aynı koyuluktaydı (markasını bilmiyorum)
aynı gün hem ovulasyon hem de gebelik testi yapmıştı...
ovulasyon koyu çıkmıştı gebelik testi ise silikti...
şimdi hamile oğlu olacak inşallah
yani beklicem gene cnm gece gece üşenmedın benle ilgilendın coookkkkkk sğl tatlım
[sıze=3]rica ederim ne demek...
Bilgim kadar bilgilendirdim işte..
Her şeyde bir hayır vardır ama çok stres de iyi değil...
Bebek varsa bebeğe zarar..
Biraz akışına bırak...
Inşalllah rabbimin izniyle bebeğin seninledir...
Allahım herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinnn (aminnn) [/sıze]
canım mantiken gerçekten de ovulasyon testi gebeliği gösterebilir. LH ve B-HCG yapı olarak birbirine çok benziyorlarmış. LH hormonu yumurtlamadan 24-36 saat önce ani bir yükselme yapar ve yumurtanın çatlamasını sağlarmış. yumurta çatlaması için uygulanan pregnyl-ovitralle gibi iğneler de içerdiği B-HCG ile bu LH hormonunu taklit ederek yumurtayı çatlatıyormuş.
hayırlısı olsun. bence hamilesin diye düşünüyorum.
mrb kızlar neşelisu sen hamıle cıkarsan bende hamıle cıkarım cnm yarın hemen yaz sonucu lütfen bende bugun ovulasyon yaptım ve 2 cizgi 1 cizgi kdar koyu değildi ama bariz belliydi ama silik falanda değildi gözle bayağı görülüyordu lutfffnnnn yarınnnn hamıle cık cnm benm batta 1 ocakkk
Günaydınlar herkeseeyarın 2011 in son günü yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni mutluluklar, üzüntüler herşey bizi bekliyor bakalım neler yaşayacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?