Sabredenler Kulübü 2012 :)

herşeyin hayırlısı....kısmet değilmiş....
şoktayım tepki falan veremiyorum....
işteyim onun içindir belki....
dondum kaldım...
şuan yanlız kalmaya ihtiyacım var.....
ama maalesef çalışıyorum....

Tatlım ben de zaten yarın son gün dedim bugünden bitirmedim kız 2011 i

hahaha Kör görmez sallar :))))
Düz mantık işte bendekii afedersin :)))
Ammann zaten ben cuma bittimi hafta bitti sayıyorum
Yıl bitse nolurrr bebişler yeni yılda gelcek o yüzden girelim yeni yıla bi an önce

BEN artık ates olcmeye ınanmıyorum arkadasım bu ay atesım hep 36.6 ve 36.5 lerdeydı ama adet olucagım sabahh 36.1 e dustu hayırlısı olsun canım fazla umıtlenıp umıtsızlıge ugrama benım gıbı

bence inanmalısın ateş ölçümüne ki dopru sonuç vermiş..
önemli olan ateşin çok yüksek veya düşük olması değil..
önemli olan adet günü her gün ölçtüğün ateş sabitesinin altına düşmemesi...
ateşin adet günü düşmemeli... sabitlenmeli veya yükselmeli....
bak senin adet günü 36.5 ten 36.1 e düşmüş...
yani ateş ölçme yöntemi doğru sonuç vermiş canım benim...

sana diyebileceğim tek şey moralini yüksek tutman...
üzülünce ağlayınca inan hiç bir şey olmazken olmuyorr...
hiçbir şey geri de gelmiyor...
şöyle düşün ya bebeğini kaybetseydin (ALLAH KORUSUN)
o zaman acın daha derin olmaz mıydı...
inan bunları yaşayan biri olarak...
her şerde bir hayır vardır diyip sabrediyorum...
çünkü RABBİM HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI BİLİR..

haklısın.....kader......elimden geleni yaptım...
RABBİM HER ŞEYİN EN HAYIRLISINI BİLİR..[/

Kızlar hayat yine attı kazığını bana...1 gün gecikmeli regl oldum ama dün testte çok silik 2. çizgiyi görmüştüm ve dünden beri ayaklarım yerden kesilmişti,şimdi yine gt üstü oturdum :) ben bırakıyorum artık uğraşmayı..Ne gün takip edicem bundan sonra ne de başka birşey yoruldum artık...........

Üzülme canım....
bana da oldu o 2 gün geçti test silikti...
kırmızı kart yedimmmmmmmm

olsun cnm moralini yüksek tut;sağlık olsun inşallah önünümzdeki ay hmiş olursun.

saol canım..2 gundür işe gitmiyordum..kendimi anca topladı.her ay boyle oluyorum..bide sace bende mi oluyor bilmiyorum..sanki kesin hamileyım gıbı hıssdıyorum..yazılan butun belirtileri yasıyorum gıbı hıssedıyorum..bi bakıyorum adetım..esime nasıl mujde verıcem dıye hayaller bıle kurmaya baslamıstım..

hahaha Kör görmez sallar :))))
Düz mantık işte bendekii afedersin :)))
Ammann zaten ben cuma bittimi hafta bitti sayıyorum
Yıl bitse nolurrr bebişler yeni yılda gelcek o yüzden girelim yeni yıla bi an önce

gözümü kapatsam açsam 12 ocak olsa ne güzel olur

Üzülme canım....
bana da oldu o 2 gün geçti test silikti...
kırmızı kart yedimmmmmmmm

kötü birşey yaa tam umutlanmışken hayal kırıklığı yaşamak..bundan sonra kırmızılar gelene kadar test yapmamak lazım ya da günün şöyle 4-5 gün geçecek ondan sonra...

kötü birşey yaa tam umutlanmışken hayal kırıklığı yaşamak..bundan sonra kırmızılar gelene kadar test yapmamak lazım ya da günün şöyle 4-5 gün geçecek ondan sonra...

biz aeti bekleyemiyoruz bide gecmesini beklicezz...hele ki 4-5 gün...
ŞAKA GİBİ

2 gündür kafayı yıyecektım bende...dedim ki tamam artık dusunme yok olacaksa olcak uzmeyecem kendımı..takıpte etmeyecem..hangı belırtılerı yasıyorum dıye vucudumu da ıncelemeyecem..cok sinirlendım..ne okursam belırtı dıye o gun onu yasıyorum..bas donmesı dıyolar aksama kadar basım donuyor..üşüme diyorlar o anda baslıyorum tıtremeye..yok böyle olmayacak..deli bi anne olmak istemiyorum :)) sende uzulme canım..ALLAH gönlünce nasıp etsin inşallah

kızlar günaydın.oflucum bişi sorucam.bu ay hayit içeyim diyorum.sen kullanmıştın sanırım.tarif edersen sevinirim.birde klomen ile birlikte kullanmamın bir sakıncası olurmu sence.aslında incir kürüde ilgimi çekiyor ama.bilemedim ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…