Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzularım herkezegunaydınn.....Dun hasta oldum dıe cok agladım gercekten bu ay umıtlenmıstım cunku ....Gunu gunune hasta oldum 29 aralıkduzenlı adet olmakcok onemlı dıe dusunmeye basladım kendı kendıme ...ESım ben uzulunce artıkk kendısı teklıf ettıı ocak ayıda cıksın subatta gıdelım dıe gecen ay da hasta oldugumdaa kendısııı pekkk takmıyor gıbı gozukuyordu hattaa tepkılı sekılde doktor ıcın daha erken dıyordu bende oluruna bırakcam ısrar etmıycem dıyordum ama dunnnnn kendısı soyledı sevındım demekkı o da uzuluyormussss dedım kendı kendıme

canım sabret.....
herşeyde vardır bir hayır.....
ağlayıp yıpratma kendini....
yoksam hormonlar dengesini kaybediyor...

kızlar benim için DUA edin .....
kan tahlili için kan verdim........
inşallah.......inşallah.........
Allahım duy sesimi........

kızlar ateş tablom.....
14 Aralık 36.4
15 Aralık 36.5
16 Aralık 36.3
17 Aralık 36.5 (ovulasyon pozitif)
18 Aralık 36.4 (ovulasyon pozitif)
19 Aralık 36.2 (ovulasyon pozitif)
20 Aralık 36.3
21 Aralık 36.4
22 Aralık 36.5
23 Aralık 36.6
24 Aralık 36.7
25 Aralık 36.4
26 Aralık 36.6
27 Aralık 36.6
28 Aralık 36.6
29 Aralık 36.6
30 Aralık 36.5 tekrar ölçtüm 36.7 çıktı........

BAT a 1-2 gün var.......

günaydın canım..
her ay olduğu gibi adet olunca hepimiz üzlüyoruz ama bak kendinde diyosun ya adet olmayıpta bebeğin de olmasaydı..
düzenli adet görmek de çok iyi bişey...
hayırlısı diye dua et...
hayırlı vakitte gelecektir bebekleriniz...
CUMANIZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH....

acaba bende mi bir anormallik var benim ateşim hep 37 veya üstü gerçi herzaman ölçmüyorum ama merak edip ölçtüğümde öyle çıkıyor 38e yakın olduğu bile oluyor :26:

canım onlar belli etmiyorlar üzüldüklerini ama emin ol bizim kadar onlar da üzülüyor. Benim çocuk istemeyen eşim benden önce koşuyor yatağa asla yemeyeceği şeyleri yiyiyor. Beni çok şaşırtıyor

BEN artık ates olcmeye ınanmıyorum arkadasım bu ay atesım hep 36.6 ve 36.5 lerdeydı ama adet olucagım sabahh 36.1 e dustu hayırlısı olsun canım fazla umıtlenıp umıtsızlıge ugrama benım gıbı

canım sabret.....
herşeyde vardır bir hayır.....
ağlayıp yıpratma kendini....
yoksam hormonlar dengesini kaybediyor...
haklısın arkadasım amaaa elımızdemı ahhh ahhh

amınn amınnn rabbım meleklerımızııı sırayla tek tek yollar ınsallah

Rabbımmmm sevgınızı bır meleklee tamamlasın

kızlar kan testi Beta HCG negatif çıktı......

ay canı geç gördüm ya yazmışsın meğer.kusura bakma nolur,olsun balım canın sağolsun,zaten 2011 de olmayacak ki bebişimiz bak topiğimizin adına 2012 diyoruz.ocak ta,şubatta en geç martta hepimiz pozitiiiiiiiiiiiif diye bağıracağız Allah'ın izniyle.bugün cuma 1000 kere "Ya Evvel"lafzını söylememiz lazım.evlat isteyenler için bir dua bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…