Sabredenler Kulübü 2012 :)

selam kızlarr;;
bata son 6 gün.Yarın sabah test yapsam mı acaba?off ya böyle sıkıntı yaparsam yine olmayacak sanırım.çok isteyince olmuyomuş ya..
bata 5 gn varken bazı arkadaşlarımda silik çizgi çıkmıştı.Bİ umut..

günaydın canım öncelikle çok üzüldüm negatif çıkmasına...
senin testte hemen çıkmamış mıydı yoksa 1 saat geçtikten sonra mı silik çıktı ??
klomeni bilmiyorum canım ama sen yine de doktora sor..
hayıt tohumunu sabah akşam bir su bardağı içiyorum ben...
1 su bardağı kaynamış suya 1 tatlı kaşığı hayıtı atıyosun... (kaynatıkttan sonra ocağı kapatıyosun)
sonra üstünü kapatıyosun ki demini alsın...
10-15 dk bekledikten sonra ılık içiyosun.....

o da doğru ama sabretmek lazım.. bir de bişeyi çok istememek lazım galiba ne kadar çok istesek o kadar zorlaşıyo sanki

aynen öyle yaaa
gerçekten bir şeyi çok isteyince olmuyorr.

Günaydın arkadaşlar
2011in son iş günü, geçmez şimdi bugün de...
Neyse 2012den çok umutluyum, zaten çift yılları daha çok severim, hele ki içinde 2 olanları
Tam ovulasyon dönemimdeyim, bu bir kaç gün önemli, kısmet artık...

Canımcım, bence erken, daha yumurta döllendiyse bile ancak rahme yerşleşmiştir. kandaki hormon değerin hemen yükselmez. idrar testleri zaten belli bir seviyeden sonrasını ölçebiliyor. Hiç yok yere canını sıkma bence

selam canım..
bu ne stres sakin ol....
yahu bat gününde bile test silik çıkıyor...
5 gün öncesinden ne bekliyosun :)
bekle kız azcık sabret...
en az 1-2 gün kala test yap...
çıkmayınca daha çok üzüleceksin...
sonra diyeceksin aa daha var ondan çıkmadı..
yine ümit...
hiç yoksa kırmızılar gelince bu sefer tam bir çöküntü...
azıcık sabır :)

Günaydın kızlaaar nasılsınız ???

canım valla iyiyim ben seni sormalı...

iyiyim cnm ben,aslında bata yaklaştıkça umutsuzluk ve belirti bulma çabaları başladı.yine olmayacak sanırım.:44::44:

valla canım ben ilk defa dün test yapayım dedim akşam aldım yaptım normal tek çizgi hiç şaşırmadım nedense normalde batım 1 ocak ama bende şu ana kadar adet olacağıma dair bir belirtim yok normalde 2-3 gün öncesinden belimdeki ağrılar sinyal verirdi ama bu ay yok neden diye de düşünmüyorum aslında olacağı varsa olur zaten hayırlısı bekliyorum sende umutsuzluğa kapılma bu ay olmazsa diğer ay olur aylar bitmedi ya

allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin canım..çok iyi anlıyorum seni ne yaşadıysam onları anlatmışsın sanki..aynı şeyleri yaşıyorum en de bütün belirtileri hissediyorum aslında bunların psikolojik olduğunu da biliyorum ama yine de umutlanıyorum her defasında..artık takmayayım diyorum olursa olur zaten..ama olmuyor işte insan hükmedemiyor düşüncelerine..o insanın kafasındaki acaba sorusu birtürlü çıkmıyor ordan..
ve işin tuhaf yanı sen bütün bunları yaşıyosun,en yakınlarınla paylaşıyosun hislerini ama onlar 'sen iyice kafayı yedin' demekle yetiniyorlar.....
Yaşamayana yaşadığını anlatmak zor bu kim olursa olsun....bir de insana kısır muamelesi yapıyorlar yaa o hepsinden de zor...............

evet haklısın canım kırmızılar gelirse en kötü ihtimal son günlerde aldığım kiloların 500 grmını fln veririm.çünkü kırmızlaar gelince üzüntü ve hayal kırıklığından yemek yiyesim gelmiyor.

Kızlarr merhabalar..benımde bata son 6 gun..okadar heyecan yapıorum ki anlatamam aslında forumda gebelık kısmına hıc gırmemeyı dusunuodm ama dayanamadım..buraya gırdıgmde nedense daha cok umutlanıyorum.. 17 aylık evlıyım we hıc korunmadm nıe glmıosn bebegm

senle battaşız...
İnşallah ikimizinde de şu an bebişlerimiz göbüştedir.
Ben de geçen adet olunca girmek istememiştim;adetim bitip çalışmalara başlayınca kk forumsuz kafamı dağıtamıyorum.

merhaba canım hoşgeldin...
heycan yok stres yok :)
dileğimiz hepimizin anne olması....
RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..

bebişin doğru zamanı bekliyordur belki de...
17 ay uzun bir zaman değil, burada daha fazla süredir bebişinin yolunu gözleyenler var.
Ama 17 ay insanı sabırsızlandıracak kadar da uzun bir zaman... Hiç kontrole falan gittin mi, herşey yolunda mı?

amin canım;inşallah cümlemize.
İlişki esnasında akışını bıraktık;fakat şimdi beklerken hem heyecan hem stres oluyor yaw.

senle battaşız...
İnşallah ikimizinde de şu an bebişlerimiz göbüştedir.
Ben de geçen adet olunca girmek istememiştim;adetim bitip çalışmalara başlayınca kk forumsuz kafamı dağıtamıyorum.

Ayy inşallah canım ya..aynen walla kk foruma gırıp hemen bakıorm acaba benım gıbı olupta hamış olan varmı dıe..kendı kendıme mutlu oluorm hamışlerı görunce..ama o kırmızılar yokmu o kırmızılar ah ah

Şu son gunlerde gel de stres yapma canım yaa :)) Amin inşallah Rabbimden hergun diliyorum inşallah hayırlı evlatlarımıza kavuşucaz..

inş bu ay gelir bebişin sana..ama bunun ilacı rahat olmak,sürekli düşünmemek...başarabilirsen mutlaka dene ben başaramıyorum bir türlü:)

inş bu ay gelir bebişin sana..ama bunun ilacı rahat olmak,sürekli düşünmemek...başarabilirsen mutlaka dene ben başaramıyorum bir türlü:)

Canım inşallah tüm isteyenlere nasıp etsn Allahım..valla ben başaramıyorum geçen ay kırmızılar geldıgınde söz vermiştm kendıme kk forumda gebelık bölumune gırmıcektm hatta bu ay adet olacagım tarıhı bıle hesaplamıcaktm güya ama olmuyo dayanamıyorum..çok istiyorum napım..

Bu benim korunmadan geçirdiğin 2. ayım henüz. Ama korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağım gibi bir psikolojiye girdiğimden, geçen ay olmayınca üzüldüm. Sabırla beklemek lazım aslında ama beceremiyoruz işte...

4 yıldır istemiyorduk..o süre içinde eşimin ailesi bizim sülalede olmaz oyle sey..bizim oglumuzda sorun yok..sorun kesin kızda falan diye konusmuslar..ozaman hiç takmamıstım..çunku hiç denememiştim..şimdi deneyipte olmayınca 1 yıl onceki konusulmus konu uykularımı kacırır oldu...COK COK HAKLISIN...düzenli adet oluyorum (COK ŞÜKÜR)..ama kendim bile düşünmeye basladım acaba bi sorun mu var diye..doktor sorun yok dıyor..stres yapma diyor..ama dediği gibi olmuyor işte..buraya kayıt olmamın sebebı de herkesin derdi aynı..bi bek istiyoruz..ve bunun zorlugunu sıkıntısını..her ay yasattıgı hayal kırıklıgını hepimiz biliyoruz..dun adet olunca 2 tane cocugu olan yasıtım bi arkadasıma anlattım..ben aglamaktan içim gecmiş..bana dediği AMAAANNN BOSVER KAFAN RAHATKEN GEZ DOLAS BAK BENIM HALIME FALAN DEDİ..dayanamayıp patladım..neden senın gıbı kıymet bılmezlerın 2 tane cocugu var kı dıye..(isyan etmek te iyi degil ALLAH affetsin ama cıktı işte agzımdan..)düşüncelerime söz oldun saol..şunu biliyorum biz bebegin kıymetini cok ıyı bılecegız..hayırlı olacak..sokakta serserı dolasanlardan degıl..okadar bekledıgımız varlıgı kıymetsız gıbı gorup ammaaannn demeyecegız.. cok konustumm

sen de bendensin o zaman:) olacak olacak da işte uğraştırıyo bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…