- Konu Sahibi minikgelin
-
iyiyim cnm ben,aslında bata yaklaştıkça umutsuzluk ve belirti bulma çabaları başladı.yine olmayacak sanırım.:44::44:Günaydın kızlaaar nasılsınız ???
günaydın canım öncelikle çok üzüldüm negatif çıkmasına...kızlar günaydın.oflucum bişi sorucam.bu ay hayit içeyim diyorum.sen kullanmıştın sanırım.tarif edersen sevinirim.birde klomen ile birlikte kullanmamın bir sakıncası olurmu sence.aslında incir kürüde ilgimi çekiyor ama.bilemedim ne yapsam ki
o da doğru ama sabretmek lazım.. bir de bişeyi çok istememek lazım galiba ne kadar çok istesek o kadar zorlaşıyo sanki
selam kızlarr;;
bata son 6 gün.Yarın sabah test yapsam mı acaba?off ya böyle sıkıntı yaparsam yine olmayacak sanırım.çok isteyince olmuyomuş ya..
bata 5 gn varken bazı arkadaşlarımda silik çizgi çıkmıştı.Bİ umut..
selam canım..selam kızlarr;;
bata son 6 gün.Yarın sabah test yapsam mı acaba?off ya böyle sıkıntı yaparsam yine olmayacak sanırım.çok isteyince olmuyomuş ya..
bata 5 gn varken bazı arkadaşlarımda silik çizgi çıkmıştı.Bİ umut..
Günaydın kızlaaar nasılsınız ???
iyiyim cnm ben,aslında bata yaklaştıkça umutsuzluk ve belirti bulma çabaları başladı.yine olmayacak sanırım.:44::44:
2 gündür kafayı yıyecektım bende...dedim ki tamam artık dusunme yok olacaksa olcak uzmeyecem kendımı..takıpte etmeyecem..hangı belırtılerı yasıyorum dıye vucudumu da ıncelemeyecem..cok sinirlendım..ne okursam belırtı dıye o gun onu yasıyorum..bas donmesı dıyolar aksama kadar basım donuyor..üşüme diyorlar o anda baslıyorum tıtremeye..yok böyle olmayacak..deli bi anne olmak istemiyorum :)) sende uzulme canım..ALLAH gönlünce nasıp etsin inşallah
valla canım ben ilk defa dün test yapayım dedim akşam aldım yaptım normal tek çizgi hiç şaşırmadım nedense normalde batım 1 ocak ama bende şu ana kadar adet olacağıma dair bir belirtim yok normalde 2-3 gün öncesinden belimdeki ağrılar sinyal verirdi ama bu ay yok neden diye de düşünmüyorum aslında olacağı varsa olur zaten hayırlısı bekliyorum sende umutsuzluğa kapılma bu ay olmazsa diğer ay olur aylar bitmedi ya
Kızlarr merhabalar..benımde bata son 6 gun..okadar heyecan yapıorum ki anlatamam aslında forumda gebelık kısmına hıc gırmemeyı dusunuodm ama dayanamadım..buraya gırdıgmde nedense daha cok umutlanıyorum..17 aylık evlıyım we hıc korunmadm nıe glmıosn bebegm
Kızlarr merhabalar..benımde bata son 6 gun..okadar heyecan yapıorum ki anlatamam aslında forumda gebelık kısmına hıc gırmemeyı dusunuodm ama dayanamadım..buraya gırdıgmde nedense daha cok umutlanıyorum..17 aylık evlıyım we hıc korunmadm nıe glmıosn bebegm
amin canım;inşallah cümlemize.merhaba canım hoşgeldin...
heycan yok stres yok :)
dileğimiz hepimizin anne olması....
RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..
senle battaşız...
İnşallah ikimizinde de şu an bebişlerimiz göbüştedir.
Ben de geçen adet olunca girmek istememiştim;adetim bitip çalışmalara başlayınca kk forumsuz kafamı dağıtamıyorum.
merhaba canım hoşgeldin...
heycan yok stres yok :)
dileğimiz hepimizin anne olması....
RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..
inş bu ay gelir bebişin sana..ama bunun ilacı rahat olmak,sürekli düşünmemek...başarabilirsen mutlaka dene ben başaramıyorum bir türlü:)
allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin canım..çok iyi anlıyorum seni ne yaşadıysam onları anlatmışsın sanki..aynı şeyleri yaşıyorum en de bütün belirtileri hissediyorum aslında bunların psikolojik olduğunu da biliyorum ama yine de umutlanıyorum her defasında..artık takmayayım diyorum olursa olur zaten..ama olmuyor işte insan hükmedemiyor düşüncelerine..o insanın kafasındaki acaba sorusu birtürlü çıkmıyor ordan..
ve işin tuhaf yanı sen bütün bunları yaşıyosun,en yakınlarınla paylaşıyosun hislerini ama onlar 'sen iyice kafayı yedin' demekle yetiniyorlar.....
Yaşamayana yaşadığını anlatmak zor bu kim olursa olsun....bir de insana kısır muamelesi yapıyorlar yaa o hepsinden de zor...............
Canım inşallah tüm isteyenlere nasıp etsn Allahım..valla ben başaramıyorum geçen ay kırmızılar geldıgınde söz vermiştm kendıme kk forumda gebelık bölumune gırmıcektm hatta bu ay adet olacagım tarıhı bıle hesaplamıcaktm güya ama olmuyo dayanamıyorum..çok istiyorum napım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?