- Konu Sahibi minikgelin
-
oflu canımmm cuma test yaptırdım yoktu adetime 3 gün vardı cuma günü şimdi 2 gün geçti. ama aşırı bir baş ağrısı bel ağrısı var çatlıycam
canım kan testi yaptırdım ben
bu arada hanımlar ben psikoloğum. herhangi bir konuda sıkıntınız olduğunda konuşabiliriz. elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırım. özelden de yazabilirsiniz ona da cevap veririm. aklınızda bulunsun yani hep destek tam destek:))
bu arada hanımlar ben psikoloğum. herhangi bir konuda sıkıntınız olduğunda konuşabiliriz. elimden geldğince yardımcı olmaya çalışırım. özelden de yazabilirsiniz ona da cevap veririm. aklınızda bulunsun yani hep destek tam destek:))
hamileymişssin gibi hisetmen normal çünkü hamilesin bacım:)
rabbim hrkisn gönlüne göre versin. iki günlük dünya inş hergünümüzü mmutlu geciririz:)
bende haziran sonu evlendim belki aynı gün evlendik senle:)
bende 2 ay önce iki gebelik testi yaptım ve silik çıktııı koşa koşa test yaptırmaya gittim ve koskocaman 0.01 negatif çıktı çok üzüldümm.. 9gün gecikmişti reglim..ne umutlar bagladı o 9 günde.. kan testim negatif osa bileyinede hamile olduguma inandrıdım kendimi ama olmadı.. nkdr üzülsemde istesemde rabbim istemeyince olmuyor...inşşş bu ay hamiş kalırız... etrafımda herkesin bebegi oldu yada hamile.. sadece bebegi olmayan 3 arkadaşım var onlarda yaza dogru düşünüyor bebegi hepsine kızıyorum hemen istediginiz ay olmuyor diye ama dinlemiyorlar:)
27 Haziran'da evlendim ben
Benimde öyle,benden sonra evlenenler hep hamile yada bebeği oldu.Çok dua ediyorum Rabbim bana da versin diye...Garip bir psikolojideyim,suçluluk gibi sanki:26: Acaba eşime babalık duygusunu tattıramayacak mıyım diye,onun için üzülüyorum,onu çok seviyorum çünküİnançlıyız elhamdülillah,kuşkusuz Rabbimin bir bildiği tayin ettiği bir zaman vardır bizim için de...İnşaallah o zaman dilimi,hepimiz için çok yakındadır
umudumuz aralık ayı topiği
kızlar topiğimize yazmayı unutmayın...
hep burda takılmayın......
hiç korundunuz mu cnm 2010 dan bu yana??
siz bilirsiniz kızlar yapalım derseniz yaparız her ayın sonunda yeni liste yaparız..yada yapmayız liste öyle muhabbet içinde konuşuruz nsl isterseniz:)tablo yapacakmısınız kızlarr??
27 Haziran'da evlendim ben
Benimde öyle,benden sonra evlenenler hep hamile yada bebeği oldu.Çok dua ediyorum Rabbim bana da versin diye...Garip bir psikolojideyim,suçluluk gibi sanki:26: Acaba eşime babalık duygusunu tattıramayacak mıyım diye,onun için üzülüyorum,onu çok seviyorum çünküİnançlıyız elhamdülillah,kuşkusuz Rabbimin bir bildiği tayin ettiği bir zaman vardır bizim için de...İnşaallah o zaman dilimi,hepimiz için çok yakındadır
yaawww bu topik çoşmuş maşallahda bizde böle başladk şimdi kismecikler yok buranında hızına yetişemiyorum vay anaamm vayyy maşallah maşallah
sende gel bacım b urayaaa hepimizin derdi ortak:)oohh ohhh bu topik adam kaynıyo biz bizim topiklerde bekliyozki bi arkadaş gelsede iki lafın belini kırsak ohhhh :))))
inş hep böle kalabalık olurda sohbetimiz tam gaz devam eder:)süper bi topiş olacak bu şimdiden 13 kullanıcı var yuppiiiiii
herkese merhaba kızlar bu arada..tanımadığım arkadaşlarım için..ben 15 aylık evliyim 6 ayım bitti 7.ayın içindeyim bebek istiyoruz..
eşimde hız hareket vs problemi var 5 aydır kürler uyguluyoruz,bu ay ilk kez preesed ve hayıt kulladım..batım da 5 ocak:26:
süper bi topiş olacak bu şimdiden 13 kullanıcı var yuppiiiiii
gel canım gel hoşgeldin
Evet korunduk canım,işte başıma gelen hadise esnasında korunmamaya başlamıştık,kafam kazan gibi ne kadar oldu acaba,hesaplamam lazım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?