- Konu Sahibi minikgelin
-
haklısın yeni gün yeni bebek :)hüsranlarda olma sakın. dua et ve inan asla kötü düşünme. evrensel çekim yasasına inanın. ne kadar çok ister ne kadar çok pozitif olursan bebek de sana o kadar yaklaşacak:))
teşekkür ederim canım. sakın öyle düşünme lütfen at aklından o düşünceleri. bi kutu düşün içine koy o kötü hisleri düşünceleri ağzını kilitle ve at çöpe gitsin. yarınlar güzel olacak. çok çok geçmişolsun kii bence geçti gitti. önemli olan yeni gelen gün yeni gelen bebek:)) korkma sakın. allah yardımcınız olsun
hayırlısı bakalım az kaldı bata dimi :)benimde göğüslerim acıyo da belkide elim orda gezdiğim için oluyoduranlayamadım
psikolojik hamileyiz bizzzzzzzzzzoflu bacım sanırım ben hamile olana kdr hamilelik belirtisi nedri bilemiycem. niye dersen bu ay ilk kez gögüslerim bukdr şişti ve ilk kezzzz gögüs ucum kopacak gibi agrıdı.. bu beni çok umutlandırmıştı ama olmadı...takılmak istemiyorum belirtilere ama olmuyor heleki adete son günler kala insan daha çok takıyor belirtileri
ayyyygözlerim doldu valla sen burdasın yaşasın kabul edersen ne demek biz topik arkadaşıyız yaaa canım benim
haklısın yeni gün yeni bebek :)
hayırlısı bakalım az kaldı bata dimi :)
psikolojik hamileyiz bizzzzzzzzzz
yok canımAmin güzelim inşaallah ya,bekliyoruz sabırla bakalım
Senin bebeğin var mı?
ya benimde adettlerim düzensizdir doktorda bundan dolayı yumurtlama olmuyor diyor böle bir sorunla karşılasan arkadaşım varsa beni bilgilendirdn ltfn ya
anladım canım adet düzensizleştiği özelliklede gecikme olduğu zamanlarda hamilelik yaklaşıyo derler
inşallah tez zamanda gelir bebeğin
yok bacım oranın daha 3 günü var:) aralık bitene kdr orayada yazcaz:)ama diğer tarafı tamamen yeim öksüz bırakmayın yaaa daha bitmedi aralık
çok mutluyumteşekkür ederim canım benim hayırlı ve mutlu haberleer hep bizimle olur inş. topikdaşım benim
canım idrar kokusu dedinde dikkatimi çekti aslında hiç kafamı takmamaya çalışıyorum rahatım çünkü bu ay ama şöle bi durum var ben geçen ay bütün burda yazan hamilelik belirtilerini yaşadım en çokta süt kesiği gibi akıntımla ateşimin düşmemesine güvenmiştim ama kasık batmalarım falanda vardı sonuçta adet oldum ve umut bu aya kaldı BAT 8 ocak yalnız tuhaf hallerim var kokuya duyarlılık derin uyku hali normalde çok hafiftir ve şu son bi kaç gündürde idrarımda bi koku var ben çok su içerim ve asla böle bişeyim olmamıştı ve bu ay yumurtlama dönemimde akıntım çok normaldi sanki yumurtlamadımşu andada çok az beyaz akıntım var ama çamaşırıma bulaşmıyo bile... bunları nie anlattım bilmiyorum galiba annemin belki üstüne gördün git bi test yaptır demesi beni etkiledi :26:
oflu ve sen de burdaymissiniz
topicin adi ilgimi cekti baktim guzel bir yere benziyor burasi
hayatimiz sabretmek
sanki benim pskologa ihtiyacım var heleki bugun tam hüsranlardaydım..
yok canım7.ayım benimde bu ay...bende bekliyorm...
hayirli olsun yeni topic minikgelin
burasi hep tanidiklarmis simdi gordum
herkese merhaba
hayirli olsun yeni topic minikgelin
burasi hep tanidiklarmis simdi gordum
herkese merhaba
hoşgeldin cnmm dertleşmeye:)
inan biri deseki iki sene sonra çocugun olcak beklerim her ay hamileyim diye bekleyip sonunda adet olunca üzülüyorum ve korkuyorum ya hiç bebegm olmassa diye[/QUOTE bende 1,5 yıldır evliyim eşim rahatsız benimde yumurtlama sorunum var adetlerimdüzensiz diye yumurtlama olmuyormuş doktor öle dedi kaynanamda laf sokuyor bilmiyorum ne olacak artık eşime de belli etmek istemiyorum ama çok fenayım ben yaa 8 aya yakındır da ugraşıyorum eşimin rahatsız oldugunu ansızın ögrendim benden gizliyordu bven üzülmiyim diye ya gzili gizli aglıyorum eşimde 33 yaşına babalık duygusunu yaşayamadıkça üzülüyor allahıma yalvarıyorum gelsin diye bakalım
süt kesiği gibi akıntı rahim ağzında oluşan mantar diye biliyorum böyle bi akıntın varsa kesinlikle doktora muayene ol...
hammile kalmaya engel...
belirtilerin gebelik belirtilerine benziyor ama psikolojik de olabilir ama dediğim gibi süt kesiği gibi akıntın varsa kesin doktora gitmelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?