Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoşbuldum canım hoşbuldumdaa topiğime ihanet etmiş gibi hissedeyorum

yok cnm yok öyle olur mu hiç hem oraya hem buraya yazarsın ki..aralık ayı topiğide ay sonuna doğru iiice sesizleşir zaten...burdan devam edersin..herkesler burda

yo yo olurmu hiç ihanet bacımmmm laflamaya geliyoruz sonucta neresi kalabalıka oraya gitceksin:):):) şaka bi yana arakadaşlarında gelsinnn iki lafın belini kıralım:)

canım arkadaşlarımı bulabilsem inan hepsini özledim orda yada burda muhabbetmi edecm ama artık şimdilik burdayım

oflu tatlım sen gebeliğini göğüs acımasından anlamıştın aslında değil mi...bata ne kadar yakınken başlamıştı acıma...

evet canım göğüsler ilk gebişliğimde anlamıştım :)
şişmişlerdi çok ağrıyolardı.
damarlar belirgindi..
uç kısmında bişeyle çıkmıştı...
Akşamları olan şiddetli baş ağrısı...
saniyelik süren kasık batmaları...
bel ağrım olmamışştı...
kirpiklerdeki karışıklık.. özellikle alt kirpikler böyle 3lü birleşmişlerdi
bi yerde okumuştum özellikle dikkat etmiştim...
idrardaki renk değişimi ve kokusu...
bunlar benim belirtilerimdi

sanki benim pskologa ihtiyacım var heleki bugun tam hüsranlardaydım..

hüsranlarda olma sakın. dua et ve inan asla kötü düşünme. evrensel çekim yasasına inanın. ne kadar çok ister ne kadar çok pozitif olursan bebek de sana o kadar yaklaşacak:))

canım hoşgeldin öncelikle ŞİMDİDEN ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN...
Bİ YASTIKTA KOCAYIN İNŞALLAH.....
bende düşük yaptım bu ay...
ama sürekli aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :26:

teşekkür ederim canım. sakın öyle düşünme lütfen at aklından o düşünceleri. bi kutu düşün içine koy o kötü hisleri düşünceleri ağzını kilitle ve at çöpe gitsin. yarınlar güzel olacak. çok çok geçmişolsun kii bence geçti gitti. önemli olan yeni gelen gün yeni gelen bebek:)) korkma sakın. allah yardımcınız olsun

Evet canım,ya bende psikolojik midir bilmiyorum ama o hamile olduğumu sandığım zamanki ilişkiden sonra rüyamda bebek görmüştüm...Oysa ki öyle aklımda yoktu bile..Bir iki hafta öncesinde yine gördüm,hayır olsun inşaallah...

İnşaallah hayırlısı olsun,Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin

hoşbuldum canım hoşbuldumdaa topiğime ihanet etmiş gibi hissedeyorum

benimde göğüslerim acıyo da belkide elim orda gezdiğim için oluyoduranlayamadım

arkadaşlar meraba bende geldimir arkadaşımın beni dinlemesini çok isterim bende aynı dertten yanıyorum inan buna çok ihtiyacım var yaaaaaaaaaa

canım arkadaşlarımı bulabilsem inan hepsini özledim orda yada burda muhabbetmi edecm ama artık şimdilik burdayım
cnm herzaman insan girmeiyor iş güç oluyor misafir yada misafirlige gidiyoruz falan ..hayat koşuşturmasından benimde ugrayamadıgım zamanlar çok olmuştur. bu son 1 aydır düzenli giriyorum burdaki kısları çok sevdim ayrılamıyorum:)

oflu bacım sanırım ben hamile olana kdr hamilelik belirtisi nedri bilemiycem. niye dersen bu ay ilk kez gögüslerim bukdr şişti ve ilk kezzzz gögüs ucum kopacak gibi agrıdı.. bu beni çok umutlandırmıştı ama olmadı...takılmak istemiyorum belirtilere ama olmuyor heleki adete son günler kala insan daha çok takıyor belirtileri

arkadaşlar meraba bende geldimir arkadaşımın beni dinlemesini çok isterim bende aynı dertten yanıyorum inan buna çok ihtiyacım var yaaaaaaaaaa

hoşgeldin cnmm dertleşmeye:)
inan biri deseki iki sene sonra çocugun olcak beklerim her ay hamileyim diye bekleyip sonunda adet olunca üzülüyorum ve korkuyorum ya hiç bebegm olmassa diye

şimdi gördüm canım yazdığını peki normalde adetlerin düzenlimi dir...bu kadar geciktiği olurmuy du
birde o kullndığın hangi marka testti..baby start değildir inş...

Canım tam ortası ya,ne çok düzenlidir ne de aşırı düzensiz....3-4 haftada olurum...Bu değişmez...Bu kadar geciktiği olmamıştı hiç,stresten mi kaynaklandı acaba,hiç anlam veremedim bende..

Hatırlamıyorum canım,tek bir marka değildi ama,farklı farklı aldım hep..

canım idrar kokusu dedinde dikkatimi çekti aslında hiç kafamı takmamaya çalışıyorum rahatım çünkü bu ay ama şöle bi durum var ben geçen ay bütün burda yazan hamilelik belirtilerini yaşadım en çokta süt kesiği gibi akıntımla ateşimin düşmemesine güvenmiştim ama kasık batmalarım falanda vardı sonuçta adet oldum ve umut bu aya kaldı BAT 8 ocak yalnız tuhaf hallerim var kokuya duyarlılık derin uyku hali normalde çok hafiftir ve şu son bi kaç gündürde idrarımda bi koku var ben çok su içerim ve asla böle bişeyim olmamıştı ve bu ay yumurtlama dönemimde akıntım çok normaldi sanki yumurtlamadım şu andada çok az beyaz akıntım var ama çamaşırıma bulaşmıyo bile... bunları nie anlattım bilmiyorum galiba annemin belki üstüne gördün git bi test yaptır demesi beni etkiledi :26:

anladım canım adet düzensizleştiği özelliklede gecikme olduğu zamanlarda hamilelik yaklaşıyo derler
inşallah tez zamanda gelir bebeğin

canım merhaba toğimiz hayırlı olsun inşallah burada bol bol dua edelim birbirimize.

anladım canım adet düzensizleştiği özelliklede gecikme olduğu zamanlarda hamilelik yaklaşıyo derler
inşallah tez zamanda gelir bebeğin

ya benimde adettlerim düzensizdir doktorda bundan dolayı yumurtlama olmuyor diyor böle bir sorunla karşılasan arkadaşım varsa beni bilgilendirdn ltfn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…