- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
hoşbuldum canım hoşbuldumdaa topiğime ihanet etmiş gibi hissedeyorum
yo yo olurmu hiç ihanet bacımmmm laflamaya geliyoruz sonucta neresi kalabalıka oraya gitceksin:):):) şaka bi yana arakadaşlarında gelsinnn iki lafın belini kıralım:)
oflu tatlım sen gebeliğini göğüs acımasından anlamıştın aslında değil mi...bata ne kadar yakınken başlamıştı acıma...
sanki benim pskologa ihtiyacım var heleki bugun tam hüsranlardaydım..
canım hoşgeldin öncelikle ŞİMDİDEN ALLAH MESUT BAHTİYAR ETSİN...
Bİ YASTIKTA KOCAYIN İNŞALLAH.....
bende düşük yaptım bu ay...
ama sürekli aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum :26:
bende 20 haziran cnm 1 hafta va demek:)biz 1 sene kondomla korunduk iki kere kondom yırtıldı veee ben ertesi günü hapı aldım korkumdan hemen hamile kalındıgını sanıyordumm.. nerden bileyim aylarca ugraşcam ve olmuycagını..aslında isyan etmiyoruz sadece çok isteyip olmayınca üzülüyoruz bence isyan deil bu..dedigin gibi aynı seneler evledigmiz arkadaşlarımızın çocukları var hatta bu yaz evlenen arkadşaım hamile..insan imreniyorrrrrrr
evet canım göğüsler ilk gebişliğimde anlamıştım :)
şişmişlerdi çok ağrıyolardı.
damarlar belirgindi..
uç kısmında bişeyle çıkmıştı...
Akşamları olan şiddetli baş ağrısı...
saniyelik süren kasık batmaları...
bel ağrım olmamışştı...
kirpiklerdeki karışıklık.. özellikle alt kirpikler böyle 3lü birleşmişlerdi
bi yerde okumuştum özellikle dikkat etmiştim...
idrardaki renk değişimi ve kokusu...
bunlar benim belirtilerimdi
siz bilirsiniz kızlar yapalım derseniz yaparız her ayın sonunda yeni liste yaparız..yada yapmayız liste öyle muhabbet içinde konuşuruz nsl isterseniz:)
bende 20 haziran cnm 1 hafta va demek:)biz 1 sene kondomla korunduk iki kere kondom yırtıldı veee ben ertesi günü hapı aldım korkumdan hemen hamile kalındıgını sanıyordumm.. nerden bileyim aylarca ugraşcam ve olmuycagını..aslında isyan etmiyoruz sadece çok isteyip olmayınca üzülüyoruz bence isyan deil bu..dedigin gibi aynı seneler evledigmiz arkadaşlarımızın çocukları var hatta bu yaz evlenen arkadşaım hamile..insan imreniyorrrrrrr
cnm herzaman insan girmeiyor iş güç oluyor misafir yada misafirlige gidiyoruz falan ..hayat koşuşturmasından benimde ugrayamadıgım zamanlar çok olmuştur. bu son 1 aydır düzenli giriyorum burdaki kısları çok sevdim ayrılamıyorum:)canım arkadaşlarımı bulabilsem inan hepsini özledim orda yada burda muhabbetmi edecm ama artık şimdilik burdayım
oflu bacım sanırım ben hamile olana kdr hamilelik belirtisi nedri bilemiycem. niye dersen bu ay ilk kez gögüslerim bukdr şişti ve ilk kezzzz gögüs ucum kopacak gibi agrıdı.. bu beni çok umutlandırmıştı ama olmadı...takılmak istemiyorum belirtilere ama olmuyor heleki adete son günler kala insan daha çok takıyor belirtilerievet canım göğüsler ilk gebişliğimde anlamıştım :)
damarlar belirgindi..
bel ağrım olmamışştı...
arkadaşlar meraba bende geldimir arkadaşımın beni dinlemesini çok isterim bende aynı dertten yanıyorum inan buna çok ihtiyacım var yaaaaaaaaaa
şimdi gördüm canım yazdığını peki normalde adetlerin düzenlimi dir...bu kadar geciktiği olurmuy du
birde o kullndığın hangi marka testti..baby start değildir inş...
canım arkadaşlarımı bulabilsem inan hepsini özledim orda yada burda muhabbetmi edecm ama artık şimdilik burdayım
evet canım göğüsler ilk gebişliğimde anlamıştım :)
damarlar belirgindi..
bel ağrım olmamışştı...
Canım tam ortası ya,ne çok düzenlidir ne de aşırı düzensiz....3-4 haftada olurum...Bu değişmez...Bu kadar geciktiği olmamıştı hiç,stresten mi kaynaklandı acaba,hiç anlam veremedim bende..
Hatırlamıyorum canım,tek bir marka değildi ama,farklı farklı aldım hep..
merhaba anne adaylarııı...
bebek yapmak ne zormuş diyenler...
yada daha yeni bebek düşünmeye başlayanlar....
aylarca hatta senelerce ugraşıp hala müjdeli haberi alamayanlar...
gelin birlikte kaynaşalım,dertleşelim....:112:
beni kabul edersen buradayım cadicukk cummm
anladım canım adet düzensizleştiği özelliklede gecikme olduğu zamanlarda hamilelik yaklaşıyo derler
inşallah tez zamanda gelir bebeğin
anladım canım adet düzensizleştiği özelliklede gecikme olduğu zamanlarda hamilelik yaklaşıyo derler
inşallah tez zamanda gelir bebeğin
0.25 çıktı canım offfffffffffffffffffffffff0 mı çıktı peki ??
yoksa 1 2 falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?