- Konu Sahibi minikgelin
-
bebişin doğru zamanı bekliyordur belki de...
17 ay uzun bir zaman değil, burada daha fazla süredir bebişinin yolunu gözleyenler var.
Ama 17 ay insanı sabırsızlandıracak kadar da uzun bir zaman... Hiç kontrole falan gittin mi, herşey yolunda mı?
4 yıldır istemiyorduk..o süre içinde eşimin ailesi bizim sülalede olmaz oyle sey..bizim oglumuzda sorun yok..sorun kesin kızda falan diye konusmuslar..ozaman hiç takmamıstım..çunku hiç denememiştim..şimdi deneyipte olmayınca 1 yıl onceki konusulmus konu uykularımı kacırır oldu...COK COK HAKLISIN...düzenli adet oluyorum (COK ŞÜKÜR)..ama kendim bile düşünmeye basladım acaba bi sorun mu var diye..doktor sorun yok dıyor..stres yapma diyor..ama dediği gibi olmuyor işte..buraya kayıt olmamın sebebı de herkesin derdi aynı..bi bek istiyoruz..ve bunun zorlugunu sıkıntısını..her ay yasattıgı hayal kırıklıgını hepimiz biliyoruz..dun adet olunca 2 tane cocugu olan yasıtım bi arkadasıma anlattım..ben aglamaktan içim gecmiş..bana dediği AMAAANNN BOSVER KAFAN RAHATKEN GEZ DOLAS BAK BENIM HALIME FALAN DEDİ..dayanamayıp patladım..neden senın gıbı kıymet bılmezlerın 2 tane cocugu var kı dıye..(isyan etmek te iyi degil ALLAH affetsin ama cıktı işte agzımdan..)düşüncelerime söz oldun saol..şunu biliyorum biz bebegin kıymetini cok ıyı bılecegız..hayırlı olacak..sokakta serserı dolasanlardan degıl..okadar bekledıgımız varlıgı kıymetsız gıbı gorup ammaaannn demeyecegız.. cok konustumm
Kızlar hayat yine attı kazığını bana...1 gün gecikmeli regl oldum ama dün testte çok silik 2. çizgiyi görmüştüm ve dünden beri ayaklarım yerden kesilmişti,şimdi yine gt üstü oturdum :) ben bırakıyorum artık uğraşmayı..Ne gün takip edicem bundan sonra ne de başka birşey yoruldum artık...........
canım kan testi negatif çıktı....
4 yıldır istemiyorduk..o süre içinde eşimin ailesi bizim sülalede olmaz oyle sey..bizim oglumuzda sorun yok..sorun kesin kızda falan diye konusmuslar..ozaman hiç takmamıstım..çunku hiç denememiştim..şimdi deneyipte olmayınca 1 yıl onceki konusulmus konu uykularımı kacırır oldu...COK COK HAKLISIN...düzenli adet oluyorum (COK ŞÜKÜR)..ama kendim bile düşünmeye basladım acaba bi sorun mu var diye..doktor sorun yok dıyor..stres yapma diyor..ama dediği gibi olmuyor işte..buraya kayıt olmamın sebebı de herkesin derdi aynı..bi bek istiyoruz..ve bunun zorlugunu sıkıntısını..her ay yasattıgı hayal kırıklıgını hepimiz biliyoruz..dun adet olunca 2 tane cocugu olan yasıtım bi arkadasıma anlattım..ben aglamaktan içim gecmiş..bana dediği AMAAANNN BOSVER KAFAN RAHATKEN GEZ DOLAS BAK BENIM HALIME FALAN DEDİ..dayanamayıp patladım..neden senın gıbı kıymet bılmezlerın 2 tane cocugu var kı dıye..(isyan etmek te iyi degil ALLAH affetsin ama cıktı işte agzımdan..)düşüncelerime söz oldun saol..şunu biliyorum biz bebegin kıymetini cok ıyı bılecegız..hayırlı olacak..sokakta serserı dolasanlardan degıl..okadar bekledıgımız varlıgı kıymetsız gıbı gorup ammaaannn demeyecegız.. cok konustumm
o eşlerin anneleri yok mu zaten ( iyileri bir kenara bırakalım) onların çenelerinin bağı kopsun ne diyeyim:) benimki de SEN ÖNCE Bİ HAMİLE KAL DA HELE GERİSİ KOLAY dedi..Biz annemle bebekten eşyalrından fln bahsederken..bir de tutturmuş tedavin bi bitsin diyo..valla inandıramıyorum ya kendimi parçalıyorum ama olmuyo anlatamıyorum eşimin sülalsine bir türlü tedavi olmadığımı doktorun ihtiyaç duymadığını..sadece adet düzenleyici kullanıyorum ona takmışlar...bir de diğer gelini hamile alış veriş yapmışlar ona ballandıra ballandıra geldi anlattı burda..resmen burnumun direği sızladı yaa..insan birazcık düşünür ama bunda nerdeeee..
herşeyi biliyosun da diyemiyosun susuyosun ben hamile kaldım kaybettim sonra 2. oldu yakındı birbirine onu da kaybettim şimdi benim acımı bile bile anlatmasınlar bebeklerini hevesli hevesli ne kaynana ne elti..ısrarla ve abarta abarta anlatırlarsa ben bunda bir kasıt ararım artık haksız mıyım yaaaa...
ya adetim 4 gün geçti diye sevinmiştim ama ne yazık ki yine salak ağlıyorum..yine kendimi kandırmışım..ağlamaktan gözlerim şişti.. çok üzgünüm yaa.. neden böyle oluyor.. neden herkese 8-10 tane veriyor da bize vermiyor.. ya düşünmekten, ağlamaktan ölücem şimdi.. canım çok sıkkın yaa.ooofffff
Rabbim ne verirse kabulümdür ama tocacımla benim gönlümde yatan bir kız çocuğu okadar çok istiyorum ki bir kızım olsun onu süsleyeyim püsleyeyim ben de süslenip püsleneyim birlikte gezelimkız bebekleri için olan kıyafetleri gördükçe öyle çok yalvarıyorum ki Allahıma içim gidiyor. Ablamın oğlu oldu erkeği tattık hep maviler maviler.. Şimdi de pembişler pembişler olsun Mevlam herkesin gönlüne göre versin...
AMAN ALLAHIMM şoklardayımm..senin durumun cok daha fena..yazıkki insanlıktan nasibini alamamısla..eve yenı koltuk takımı alınır fesatlanırsın..esin hediye alır fesatlanırsın bunlar genel elti kaynana muhabbetlerı de cocuk konusu cookk cooookkkkkk fena..kusura bakmada hakıkaten vicdan yokmus onlarda..her ay ne cektigini dısardakı ınsanlar anlıyoda gozlerının onunde onlar goremıyor ya iyice kör olmuslar..hırsları batsın..dedım ya sabrın sonu selamet..sen olduktan sonra guleceksin inşallah..hayırlı bi evlat hemde allahın izniyle bi ERKEK evladın olacak..tabiki isteyeceksin..ALLAH ne isterseniz benden isteyın demiş..ol demek allahın elinde yuregını dualarını duyup goruyor..OL dediği zaman yüzlerinin alacagı seklı cok merak ediyorum..her gun ettıgım dualarda sanada yer ayıracagım canımsın..sakın üzülme son gülen sen olacaksın..allah birinin kalbini diğerine temiz kılmıs senin için baskası dua ederse bu daha cabuk duyulurmus..zaten her acısımda kk bu sayfadakı herkesın yuzunu guldur dıyorum..
Rabbim ne verirse kabulümdür ama tocacımla benim gönlümde yatan bir kız çocuğu okadar çok istiyorum ki bir kızım olsun onu süsleyeyim püsleyeyim ben de süslenip püsleneyim birlikte gezelimkız bebekleri için olan kıyafetleri gördükçe öyle çok yalvarıyorum ki Allahıma içim gidiyor. Ablamın oğlu oldu erkeği tattık hep maviler maviler.. Şimdi de pembişler pembişler olsun Mevlam herkesin gönlüne göre versin...
Rabbim biliyor ya benim de içimden kız geçiyor, ama rüyamda bir ses bana senin oğlun olacak demişti. Sağlıklı hayırlı evlat olsun da, gerisi boş.
benim de abimin oğlu oldu, tosunum o benim, nasıl seviyorum anlatamam...eşimin de iki yeğeni var, onlar da erkek. Artık bir kız lazım bizim de ailemize
arkadaşım yapma böyle noolurhep sabır hep sabır...hep dua. Rabbim biz kulları kadar sabırsız değil, o biliyor doğru zamanı. belki bizlerin de imtihanı bu olacak...ruh sağlığımızı bozuyoruz, kendimize kötülük ediyoruz bu stresle.
Güzel şeyler olacak inan buna
canım yaa çok sağol şu günde güldürdün ya beni allahım tez zamanda senin yüzünü güldürsün duanı kabul etsin..
hiççç kusura bakmam cnm vicdan gerçekten yok bunlarda..allahtan erken zamanda gösterdiler yüzlerini ama daha benim sadece gülen yüzümü gördüler ötekini saklıyorum zamanı gelince göstericem....
inşalah hepimizin dileği kabul olur sırasıyla hamile haberleriyle yıkılır burası en başta da senin cnm..şu kaynanana bi kapak olsun senin de..bundan sonra öyleee abuk subuk konuşmamayı öğrenir belkihoşş sanmam ya bunlar böyle yine uğraşıcak bişey bulurlar:)
biz yine devam edelim yolumuza kimseye kulak asmadan eminim ki bikaç ay sonra burda kaynanalarımızın aldığı yüz ifadelerini konuşucaz gülmekten katılarak....
ben de duacıyım senin için burdaki herkes için..çünkü burda herkes bunu yürekten istiyor bunu biliyorum..ve bişey daha varki burda olmak içimdekileri burda hiç tanımadığım insanlarla paylaşmak çok rahatlatıyor beni..herlesin kalbi o kadar temiz ki burda kendi dertlerini unutup başkalarının yaralarına üflüyorlar bu harika bişey canım dediklerin yapmıyor bunu..
ya adetim 4 gün geçti diye sevinmiştim ama ne yazık ki yine salak ağlıyorum..yine kendimi kandırmışım..ağlamaktan gözlerim şişti.. çok üzgünüm yaa.. neden böyle oluyor.. neden herkese 8-10 tane veriyor da bize vermiyor.. ya düşünmekten, ağlamaktan ölücem şimdi.. canım çok sıkkın yaa.ooofffff
İNŞAALLAHH.. daha yazdıklarını okuyunca gülmeye basladım..hem ben ne yaptım biliyormusun..eşime dedim ki anneni arayıp..sorun azize de degılmiş bendeymiş diyeceksin..lütfeeennnnnnn dedim dudaklarımı buzup aglayarak..VEEEEE arayıp soledii.. suratını gormedım ama telefondan bile hissettim hayal kırıklıgını hahahahahaa nasıl üzüldü nasıl üzüldü..her ay benim cektiğim acıyı anlasın...
allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş cnm onların sabırlarını denemek için ona olan inancımızı kaybetmediğimizi görmek için..bi de böyle düşün ve sakın isyan etme senin de olacak inan buna allahım hepimize nasip edicek biliyorum çok zor ama biraz daha sabret ve istemekten dua etmekten hiç vazgeçme cnm..
ne hissettiğini ne yaşadığını inan ki çok ama çok iyi anlıyorum canım ama ne yaşamak istiyorsan ağlamak mı bağırmak mı susup kabuğuna çekilmek mi ne yaşayacaksan bugün doya doya yaşa yarın tekrar kafanı topla ve nerde kalmıştık deyip yeniden başla olur mu.....
AMİNaynı hayalleri bene kuruyorum..kocam da erkek hastası..tabi hiç biri yok şimdilik..ama kapımız acık ne zaman gelmek isterlerse buyursunla
desteğin için çok sağol canım.. inan ki bulunduğumuz yerde hiç yakınım, akrabam yok.. biriyle konuşmazsam ölürüm.. eşim de yok evde. yalnızım hep.. o yüzden hiç aklımdan çıkmıyor.. kafamı dağıtamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?