- Konu Sahibi minikgelin
-
yaaa inanmiyorum ayni seyleri ben de yasiyorum... biliyor musun ben de kreste calisiyorum.. bir de benim grubumun yasi kücük.. yani o bicir bicir halleriyle benim yanimdalar.. bu anlattiklarinin ayyyyyynisini yasiyorum.. bi anne geliyor, biliyor musun evde söyle yapti, öteki gelyio böyle dedi... hepsi ayri bi memleketten, her birinden ayri bir sey duyuorum.. böyle gelip gelip anlatiorlar, dinlesen bi dert dinlemesen bi dertama varya icim cizz ediyor... önceleri böyle duydukca ben de heyecanlanirdim ama simdi icim aciyor..
ben gectigimiz ayan cok umutluydum olmadi saglik olsun.. bu ay insallah Allahim bilir yine de ama gönderir bebislerimizi de bizim de yüzümüz güler insallah... bence üzme kendini fazla.. simdi ben alistim birza daha.. ilk baslarda coook daha takiyorum kafamasenin icin zordur, simdi etrafa bakip ya bu ilk denemede tutturanlar nasil yapiyor diyorsun.. ama emin ol, sözüm meclisten disari, cogu yalan söylüyor.. benim bi arkadasim aylarca denedi denedi ben biliyorum yaa.. sonra hamile kaldi, etrafa da dediki hapi birakir birakmaz oldu.. halbuki hic hap kullanmadi... üzülme sen, stres yaparsan adetin gecikir dönemin uzar.. ben de 3ay felan denedim artik öyle kötü oldum ki adetten kesildim 68gün adet görmedim..
hehe evet rahata kavustum biraz..sorun bende diye konusup duruyordu...oglunda diye bilince nasıl susuyor..kimseye duyurmuyor..once her yerde konusuyordu..iyi oldu cadıyasenin kaynanaya da yaparız bi oyun yasasın kk
bende kan verdim geldim sonucu çıkmadı daha ama negatif eminim
canlarım bugun herkesın keyfı yok anlaşılan 2011 giderken bile mutlu etmıyor bızı benm bat 1 ocak sabah gözumu actım test geldı aklıma esımı kaldırdım test almaya yolladım oda fortelin erken gebelık testini almış %100 sonuç yazıyor onu yaptım veee kocaman tertemız tek cizgi esım artık ben gidim bu ay spermıyogram yaptırım dedim ikimizde cok üzüldükk hani takmayalım takmıcaz diyoruz ya regl gunune glınce nasıl böyle husran olunuyor oofff bu ayda olmadı kımbılır ne zaman olcak yada olcakmı bilmiyorum bildiğim şu mübarek gunde burdaki butun arkdaşlarımın ve benım en kısa zamanda kucağının dolması yürekten istiyorum Allah hepimizin yardımcı olsun inşallah
sonucu aldım negatif kızlar
ALLAH(c.c.) hepinizden razı olsun.. ya sorun eşimde olduğu için ona da anlatamıyorum.. çünkü onu üzmek istemiyorum.. eşim azospermi, spermiogram yaptırdı.. değerleri sıfır çıktı.. ancak tüp bebek olur dedi doktor. ama maddi durum şimdilik elverişli değil.. beklemekten başka çare yok malesef.. ALLAH(c.c) hepimizin gönlündekini nasip eder inşallah..
bende üzüldüm gibi bilemedimçokk üzüldüm
inşaallah canımişte adetı gununde gelenler uzulmesın umut ettiriyor ınsanı kıvıde umut ettirdi bizi nys kuzum üzülme demicen üzülcen elbet ama bu son olur inşallh
ateşe çok güvenmemek lazımmış ama işin değişik tarafı şu adet olmadım ya daha ateşim demek o gün düşecekEcntrk bacım nsl olur ateş tablon cok yüksekti cok uzuldum Rabbim hayırlısını versin ben bu ay akısına bırakcak yine ovulasyon zamanı sıkı çalışırım ama takilmiycam hergün bebekler yatıp kalkmiycam kendimi cok saldim bebek olcak diye rejime başladım olum yok ya sonunda elbet bigun olur rabbim sevdiği kullarına istediklerini hemen vermezmis ama sevmediği kullarına hemen verirmiski sesini duymasın...bu ara hep bunu dusunuyorum..bu arada Pazartesi topigime donüyorum internetim açılıyor :)))
ne yapayım canım artık adetim gelsin diye bekliyorumherşeyin hayırlısı...
2011 güzel başlamamıştı....
ve güzelde bitme...........
bende üzüldüm gibi bilemedim
inşaallah canım
ateşe çok güvenmemek lazımmış ama işin değişik tarafı şu adet olmadım ya daha ateşim demek o gün düşecek
ne yapayım canım artık adetim gelsin diye bekliyorum
ohhhhh ii olmuş içine ata ata şişsin çatlasın:) benimkine de düşünücem bir güzellik ama önce şu kafamı bi toplamam lazım..
herkesler yeni yıl hazırlığında galibabu topikte boş allahımm herkescikler nerde ???
galiba arkadaşım biz girmeyelimmi yeniyıla
kızlar benim bu ay bebek için ilk denememdi.. yumurtlama günümü el yordamıyla hesaplayıp o günlerde çalışmalar yaptık sonra hemen hemen bir cok belirtiyi yaşadım belki önceden de olan vücüdümdaki değişiklikleri bu aya yordum.. adetim de 11 gün gecikti idrar testlerim negatif cıkıyordu ama içimde hep umut vardı.. bugün kırmızıları gördüm ve ilk ay olmasına rağmen cok üzüldüm.. bence bu kadar beklenti içinde olmak psikolojimizi etkiliyor umudumuzu yitirmeyelim tabi ama daha günler varkeende çok kaptırmayalım kendimizi hep dua edelim ALLAHIM inşallah duyar sesimi ve kabul eder istediğimiz en güzel dileğimizi...
aaaa neden girmeyelim ayol.
yeni yıl demek yeni umut demek
yeni umut demek yeni bebek planları demek
neden girmeyelim arkadaşım bizim neyimiz eksik.
haydi bisde gidelim yei hadiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?