Sabredenler Kulübü 2012 :)

bebek beklerken kreste calısmak mı ....hayal edemedim bi an..ya evet cok takıyorum kafama..sureklı belırtılere bakıyorum falan.basım donmese bıle donuyor sanıyorum..söz verdim bu ay kendıme oluruna bırakacagım diye..ama elimde degıl yıne atamııyorum aklımdan..:18::18::18:
bak aklıma ne geldi..iffet dizisinin ilk bölümlerini izlemişmiydin..arabanın camında hamile kalmıstı..bende bu dizi senaristleri cocuk yapmayı ne kadar kolay sanıyor demiştim esim gulmekten kırılmıstı..o gece bide öyle denedik yine olmadi yine olmadı nasıl beceriyorlar anlamadım

hehe evet rahata kavustum biraz..sorun bende diye konusup duruyordu...oglunda diye bilince nasıl susuyor..kimseye duyurmuyor..once her yerde konusuyordu..iyi oldu cadıya senin kaynanaya da yaparız bi oyun yasasın kk

ohhhhh ii olmuş içine ata ata şişsin çatlasın:) benimkine de düşünücem bir güzellik ama önce şu kafamı bi toplamam lazım..

RABBİM inşallah annelik duygusunu hepimize kısmet eder ..

işteyim, vakit de geçmiyo
yılın son günü ya, pek yapıcak birşey de yok. bir rehavet var herkeste.
sizlerde ne var ne yok, sanki kötü bir hava var topikte, herkes bir sıkkın bir umutusz.
her yeni yıl yeni bir umut oysa ki?!

cnm bnm yükün 2 kat desene..hadi ben deliriyorum eşime sarıyorum sen hepten içine atmışsın..
ama sorunu biliyosun en azından çözümü de var ilacın zaman ve para..allah korusun ya çözümü olmayan bi derdin olsaydı bi de o açıdan bak..İşin çok zor kimse kolay diyemez bence bu dünyada en zor şey sabretmek..ama karşılığını alacaksın emin ol..bebeğini kucakladığında bunların hepsi bitecek, sadece sabır sabır ve yine sabır....

kızlar ya bana önerebileceğiniz formüller var mı bugüne kadar hiçbişey denemedim bi de onları deniyim bakim belki işe yarar:)

çokk üzüldüm
bende üzüldüm gibi bilemedim

işte adetı gununde gelenler uzulmesın umut ettiriyor ınsanı kıvıde umut ettirdi bizi nys kuzum üzülme demicen üzülcen elbet ama bu son olur inşallh
inşaallah canım

ateşe çok güvenmemek lazımmış ama işin değişik tarafı şu adet olmadım ya daha ateşim demek o gün düşecek
herşeyin hayırlısı...
2011 güzel başlamamıştı....
ve güzelde bitme...........
ne yapayım canım artık adetim gelsin diye bekliyorum

minikgelin topiğin hayırlı olsun canım bol bol hamişlerle dolsun taşsın inş.

ecnturk canım ne oldu son durum ne sende? inş. güzel haberler verirsin bizee

ay canım yeni gördüm bu yazını..hayırlısı olsun tatlım inş. en kısa zamanda özlemini çektiğin bebişin seninle olur..

ohhhhh ii olmuş içine ata ata şişsin çatlasın:) benimkine de düşünücem bir güzellik ama önce şu kafamı bi toplamam lazım..

canım dakikalardır cvp yazacagım diye ugrasıyorum net koptu..yazamadım bi türlü..sen o güzel kafanı enkısa zamnda toparla..sonuclarıda bildir..birlikte gülecegiz unutma

kızlar benim bu ay bebek için ilk denememdi.. yumurtlama günümü el yordamıyla hesaplayıp o günlerde çalışmalar yaptık sonra hemen hemen bir cok belirtiyi yaşadım belki önceden de olan vücüdümdaki değişiklikleri bu aya yordum.. adetim de 11 gün gecikti idrar testlerim negatif cıkıyordu ama içimde hep umut vardı.. bugün kırmızıları gördüm ve ilk ay olmasına rağmen cok üzüldüm.. bence bu kadar beklenti içinde olmak psikolojimizi etkiliyor umudumuzu yitirmeyelim tabi ama daha günler varkeende çok kaptırmayalım kendimizi hep dua edelim ALLAHIM inşallah duyar sesimi ve kabul eder istediğimiz en güzel dileğimizi...

slm canım.öncelikle hayırlısı olsun hayırlı vakitte inş.Allah nasip etsin.bişi sorcam elle yumurtlama gününü nasıl hesapladın.yardımcı olurmusun.bende adet düzensliği var hesaplıyamıyorum çünkü

aaaa neden girmeyelim ayol.
yeni yıl demek yeni umut demek
yeni umut demek yeni bebek planları demek
neden girmeyelim arkadaşım bizim neyimiz eksik.
haydi bisde gidelim yei hadiiiii

girelim tatlım doru diyosun hayde yeni yıla bebişte yapalım yeni yıla girerken :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…