Sabredenler Kulübü 2012 :)

Geçmiş olsun canım ama sabırla denemeye devam et olucak elbet.Bende kendimi çok sıktım neden olmuyor diye Rabbim yüzüme güldü sonunda.Birde cinsellikte çocuk odaklı olursa büyük stres oluyor buay farkettim bunu.Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..Dua ettim tüm arkadaşlarıma dün gece yasin okudum sizlere inş. kabul eder Allahım sizlerinde göbişleri dolucak inanıyorum ben :))

kızlar benim kırmızılar gelmedi ama idrar testim negatif çıktı bakalım umudumuz 2012 oldu

arkadaşım o kadar doru bi tespitki bu söleydiklerin bunu ilk ayın sonunda farketmen çok iyi olmuş benim tam 4 ayımı aldı belirti aramalar aradığım bütün belirtileri yaşamalar ve anlatılmaz bi hayal kırıklığı çok yanlış yapıyoruz ben 4 ayın sonunda bu halimden kurtuldum geçen ayda adet oldum tabiki biraz üzüldüm ama diğer aylara göre müthiş atlattım bu ay dahada rahatım rabbime şükürler olsun.... o yüzden söylediklerine aynen katılıyorum canım

Son düzenleme:

cnmcm gittin mi doktora naptın duaların kabul olsun cnm ağzına yüreğine sağlık

cnmcm gittin mi doktora naptın duaların kabul olsun cnm ağzına yüreğine sağlık

Amin inş. kabul olur :)) Henüz gitmedim ayın 9u gibi gitmeyi planlıyorum biraz daha belli olsun kese ve kalp atışınıda duyarız inş :) Gittiğim zaman sizlerii bilgilendiririm zaten..

kızlar ya bana önerebileceğiniz formüller var mı bugüne kadar hiçbişey denemedim bi de onları deniyim bakim belki işe yarar:)

ters rahim durumunda yüz üstü yatmak... duymustum ama ise yarar mi bilmiyorum ama o yastik, ayak dikme vs vs o kadar da önemli degilmis

yaa onlar zaten benim sinirimi cok bozuyorlar... ne kadar da kolay hemen öyle bi kerede hamile kalmak...

aynen cnm bende erken gebelık testi yaptım bat 1 ocaktı koskaoca negatif hayırlısı olsn sıkma canını dicem ama benimde cnm sıkıldı yapcak bişey yok 2012 de beraberiz cnm

Kızlar acele etmeyin lütfen ben battan 1 gün sonra yapmama rağmen negatifti fakat 3 gün sonra yaptığım 2. çizgi silikti sizlerlede paylaştım sabredin canlarım :)

canım rabbim bütün dualarını kabul etsin inş bende çok dua ettim dün akşamda bugünde rabbim kabul eder inş edilen bütün dualara amin diyelim HAYDİ HEP BERABER

bende heyecanlıydımda gitti heyecanım test yaptım bugn yenıyıldan önce öğrenım dedim olmadı bu ayda o yumoşlara söle kocaman olsunlar içi bebiş dolsunlar bu arada sen maltepe oturuyosun ya benımde doktorum orda olcak maltepe üniversitesinde senınde medıpolmuş ben medıpola yakınım sende maltepe üni.hastanesine doğumunda gelrm yanına :

canıımmm iiyim adetime 9 günüm kalmıştı ama iki gündür akıntım arttı yeni yumurtluyom die düşünüyorum bakalım artık yeni gelişme bu bende sende ne var ne yok canom ??

bebeğim öyle düşünüyorsan değerlendır bu geceyı ymurtluyorsan bebiş gelir yumurlamıyorsanda koçişin gözü gönlu açılır

selam canlarrrrrrr nasılsınız iyi misiniz bakalım. aşşaya baktımda ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv baya kalabalığız bugün ne güzel

kızlar yaa burda bir arkadaş demişti parmak testi diyee ben onu yaptım eğer o test doğru ise benim parmağıma bişi deydi o vakit ben hamile değilimmmmmm

valla canım 2 aydır uğraşıyoruz büyüsünlerde içi bebiş dolsun die..
evet canım ben medipole gidiorum..
ay sevinirim kıs valla bi hamile kalsaaydık doğurması kolaydı..
peki hastaneden ve doktorundan memnun musun..
fiyatlar nasıl benim için fiyatlarda önemli..

Kızlar acele etmeyin lütfen ben battan 1 gün sonra yapmama rağmen negatifti fakat 3 gün sonra yaptığım 2. çizgi silikti sizlerlede paylaştım sabredin canlarım :)

erken gebelık testi cnm bu 1 hafta öncesıne kdr % 100 sonuç yazıyor yarın yılbaşı diye erken öğrenım dedim üzüldüm ama atlattım smdı hayırlısı zamanı bekliyor cnm Allahım sanada kucağına almayı nasip etsın inşlh hersey yolunda gitsin

bebeğim öyle düşünüyorsan değerlendır bu geceyı ymurtluyorsan bebiş gelir yumurlamıyorsanda koçişin gözü gönlu açılır

öle yapım tatlım o zaman bu geceki bütün dualar bana ben bu ay hiç bebek için bişi yapmadım aslında hep kocişin gönlü oldu ohhhh yarasın kocama

anam parmak testi nediki öle parmağına bişimi değiyo o nedi öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…