- Konu Sahibi minikgelin
-
kızlar benim bu ay bebek için ilk denememdi.. yumurtlama günümü el yordamıyla hesaplayıp o günlerde çalışmalar yaptık sonra hemen hemen bir cok belirtiyi yaşadım belki önceden de olan vücüdümdaki değişiklikleri bu aya yordum.. adetim de 11 gün gecikti idrar testlerim negatif cıkıyordu ama içimde hep umut vardı.. bugün kırmızıları gördüm ve ilk ay olmasına rağmen cok üzüldüm.. bence bu kadar beklenti içinde olmak psikolojimizi etkiliyor umudumuzu yitirmeyelim tabi ama daha günler varkeende çok kaptırmayalım kendimizi hep dua edelim ALLAHIM inşallah duyar sesimi ve kabul eder istediğimiz en güzel dileğimizi...
Geçmiş olsun canım ama sabırla denemeye devam et olucak elbet.Bende kendimi çok sıktım neden olmuyor diye Rabbim yüzüme güldü sonunda.Birde cinsellikte çocuk odaklı olursa büyük stres oluyor buay farkettim bunu.Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..Dua ettim tüm arkadaşlarıma dün gece yasin okudum sizlere inş. kabul eder Allahım sizlerinde göbişleri dolucak inanıyorum ben :))
slmmm kızlar derya cadıcuk nasılsınız bakemmm
kızlar benim kırmızılar gelmedi ama idrar testim negatif çıktı bakalım umudumuz 2012 oldu
slmmm kızlar derya cadıcuk nasılsınız bakemmm
kızlar benim kırmızılar gelmedi ama idrar testim negatif çıktı bakalım umudumuz 2012 oldu
cnmcm gittin mi doktora naptın duaların kabul olsun cnm ağzına yüreğine sağlık
kızlar ya bana önerebileceğiniz formüller var mı bugüne kadar hiçbişey denemedim bi de onları deniyim bakim belki işe yarar:)
bebek beklerken kreste calısmak mı ....hayal edemedim bi an..ya evet cok takıyorum kafama..sureklı belırtılere bakıyorum falan.basım donmese bıle donuyor sanıyorum..söz verdim bu ay kendıme oluruna bırakacagım diye..ama elimde degıl yıne atamııyorum aklımdan..:18::18::18:
bak aklıma ne geldi..iffet dizisinin ilk bölümlerini izlemişmiydin..arabanın camında hamile kalmıstı..bende bu dizi senaristleri cocuk yapmayı ne kadar kolay sanıyor demiştim esim gulmekten kırılmıstı..o gece bide öyle denedik yine olmadi yine olmadınasıl beceriyorlar anlamadım
aynen cnm bende erken gebelık testi yaptım bat 1 ocaktı koskaoca negatif hayırlısı olsn sıkma canını dicem ama benimde cnm sıkıldı yapcak bişey yok 2012 de beraberiz cnm
Geçmiş olsun canım ama sabırla denemeye devam et olucak elbet.Bende kendimi çok sıktım neden olmuyor diye Rabbim yüzüme güldü sonunda.Birde cinsellikte çocuk odaklı olursa büyük stres oluyor buay farkettim bunu.Akışına bırakmak lazım bazı şeyleri..Dua ettim tüm arkadaşlarıma dün gece yasin okudum sizlere inş. kabul eder Allahım sizlerinde göbişleri dolucak inanıyorum ben :))
valla nsıl olyım yeni yıla grecem çok heyecanlıyım
aynı zamanda yarın sabah kontrole gidicem doktorum yumuşlaraıma bakıcak büyümüşlermi die onunda heyecanı var..
böle işte sen nassılsın canımcımm
canım rabbim bütün dualarını kabul etsin inş bende çok dua ettim dün akşamda bugünde rabbim kabul eder inş edilen bütün dualara amin diyelim HAYDİ HEP BERABER
canıımmm iiyim adetime 9 günüm kalmıştı ama iki gündür akıntım arttı yeni yumurtluyom die düşünüyorum bakalım artık yeni gelişme bu bendesende ne var ne yok canom ??
bende heyecanlıydımda gitti heyecanım test yaptım bugn yenıyıldan önce öğrenım dedim olmadı bu ayda o yumoşlara söle kocaman olsunlar içi bebiş dolsunlarbu arada sen maltepe oturuyosun ya benımde doktorum orda olcak maltepe üniversitesinde senınde medıpolmuş ben medıpola yakınım sende maltepe üni.hastanesine doğumunda gelrm yanına :
Kızlar acele etmeyin lütfen ben battan 1 gün sonra yapmama rağmen negatifti fakat 3 gün sonra yaptığım 2. çizgi silikti sizlerlede paylaştım sabredin canlarım :)
bebeğim öyle düşünüyorsan değerlendır bu geceyı ymurtluyorsan bebiş gelir yumurlamıyorsanda koçişin gözü gönlu açılır
selam canlarrrrrrr nasılsınız iyi misiniz bakalım. aşşaya baktımda ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv baya kalabalığız bugün ne güzel
kızlar yaa burda bir arkadaş demişti parmak testi diyee ben onu yaptımeğer o test doğru ise benim parmağıma bişi deydi o vakit ben hamile değilimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?