- Konu Sahibi minikgelin
-
erken gebelık testi cnm bu 1 hafta öncesıne kdr % 100 sonuç yazıyor yarın yılbaşı diye erken öğrenım dedim üzüldüm ama atlattım smdı hayırlısı zamanı bekliyor cnm Allahım sanada kucağına almayı nasip etsın inşlh hersey yolunda gitsin
valla canım 2 aydır uğraşıyoruz büyüsünlerde içi bebiş dolsun die..
evet canım ben medipole gidiorum..
ay sevinirim kıs valla bi hamile kalsaaydık doğurması kolaydı..
peki hastaneden ve doktorundan memnun musun..
fiyatlar nasıl benim için fiyatlarda önemli..
anam parmak testi nediki öle parmağına bişimi değiyo o nedi öle
Kızlar iyi akşamlar hepinize
Bugün adetim 3 gün gecikti ve kan testine gittim 5.3 çıktı sonucum negatif dediler ama referans aralığı 0-5 arası gözüküyor acaba negatif olmayabilir mi diyorum çünkü tam sınırdayım kafam karıştı ne dersiniz??? :18::18::18:
ya burda bi arkadaş demişti ama unuttum nickiniieskiler yaparmış bunu tabi oda tam emin olmamakla beraber paylaşmıştı bunu bizimle parmağını vajinaya.... eğer bişi değerse rahim aşşa inmiş ve adet olacaksın eğer değmezse rahim yukarı çekilirmiş ya gebelikte o durumda da gebeymişsin:26: :26: eğer doğruysa ben hamile diiliiimmmmm
benm gastroenrolojı doktorum orda cnm o hastaneden cok memnunum babamın hayatını kurtardılar diyebilirim ama söyle benım kendı doktorum avrupa yakasındaydı ordakı doktorum burdan bi doktora git onla irtibat halınde oluruz bu hastahanede olsun doktor diyince bir arkadaşını önerdi ama henuz ona gitmedim fiyatlarını bilmiyorum cnm gidince hbr veririm cnm medıpol nasıl memnunmusn cnm
ya burda bi arkadaş demişti ama unuttum nickiniieskiler yaparmış bunu tabi oda tam emin olmamakla beraber paylaşmıştı bunu bizimle parmağını vajinaya.... eğer bişi değerse rahim aşşa inmiş ve adet olacaksın eğer değmezse rahim yukarı çekilirmiş ya gebelikte o durumda da gebeymişsin:26: :26: eğer doğruysa ben hamile diiliiimmmmm
Kızlar iyi akşamlar hepinize
Bugün adetim 3 gün gecikti ve kan testine gittim 5.3 çıktı sonucum negatif dediler ama referans aralığı 0-5 arası gözüküyor acaba negatif olmayabilir mi diyorum çünkü tam sınırdayım kafam karıştı ne dersiniz??? :18::18::18:
ama illaki bişe değer insanın eline die düşünüyom bomboşmuki bunun içini du bi bakıcam
ama illaki bişe değer insanın eline die düşünüyom bomboşmuki bunun içini du bi bakıcam
olabilir yaa doğrudur belki hiiç duymadım ki önceden garibimede gitti ama demedim de değil hanionu bende duymuştum cnm ama hiç denemedim beceremem zaten de eskıden ebeler öyle anlarmış cnm
valla hayatımbilgilendirirsen sevinirim..
şimdlik memnunum valla..
hastan içi filan çok temiz bakımı süpr..
yenidoğan yoğun bakımı var en önemlisi..
fiyatlarda uygun gibi..
özel sigortam yok malesef bide doktoru çok önerdiler o yüsden orayı tercih ettim..
doktordaa gerçekten çok kibar nazik anlayışlı.. bilgisi konusunda daiyi yani ne bilim..
allahım hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Darısıda bizlere olsun inşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhmerhaba kızlar bende 8 aylık evliyim ve hep içimde hamile kalamıcam korkusu vardı.karar verdiğimiz ay hamile kaldım.stres yapmayın.biz yumurtlama günümün 4-5 gün öncesinden başladık ilişkiye.tek yaptığım 10-15 dk ayaklarımı kaldırıp belimin altına yastık koymaktı oda keşke bunuda yapsaydım demiyim diyeydiregl olmam gereken gün yaptım idrar ve kan testlerimi gebe çıktım ve çok şaşırdım..şuan 4 haftalıkmış...olucakmı olmıcakmı stresiyle ilişkiye girmeyin.bulunduğunuz ortam çok sıcak olmasın.eşiniz sert bi kahve içsin öncesinde.sabah erken saatleri tercih edin.bunlar aklıma gelenler.allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin
bacım akşam halvette sorarsın boş mu dolu mu diyeee deli kızz
bacım akşam halvette sorarsın boş mu dolu mu diyeee deli kızz
valla cnm 5.0 sonrası pozitif oluyor ama 2 gun bekle istersen sonra tekrarla testi yükselirse hamılesın cnm inşalh yükselir
valla bacım oda geldi aklıma sonuçta içini o daha ii bilirama merakıma yenilip baktımda haaa gebelik için diil içini merak ettim en son yerde top gibi bişi değiyo insanın eline ama bence o orda olması gereken bişi
Kocaman negatif yazmışlar moralim bozulduAma bende 5 i görünce şaşırdım ptz günü kanamam olmazsa giderim kan testini tekrarlarım ozaman bakalım ne olucak :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?