Sabredenler Kulübü 2012 :)

Hmmmm pardon cnm düşünemedim ben erken gebelik testini :) Kısmet diyelim stres yapma kendine tez vakitte anneleri çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz inş.İyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim :)

benm gastroenrolojı doktorum orda cnm o hastaneden cok memnunum babamın hayatını kurtardılar diyebilirim ama söyle benım kendı doktorum avrupa yakasındaydı ordakı doktorum burdan bi doktora git onla irtibat halınde oluruz bu hastahanede olsun doktor diyince bir arkadaşını önerdi ama henuz ona gitmedim fiyatlarını bilmiyorum cnm gidince hbr veririm cnm medıpol nasıl memnunmusn cnm

Kızlar iyi akşamlar hepinize
Bugün adetim 3 gün gecikti ve kan testine gittim 5.3 çıktı sonucum negatif dediler ama referans aralığı 0-5 arası gözüküyor acaba negatif olmayabilir mi diyorum çünkü tam sınırdayım kafam karıştı ne dersiniz??? :18::18::18:

anam parmak testi nediki öle parmağına bişimi değiyo o nedi öle

ya burda bi arkadaş demişti ama unuttum nickinii eskiler yaparmış bunu tabi oda tam emin olmamakla beraber paylaşmıştı bunu bizimle parmağını vajinaya.... eğer bişi değerse rahim aşşa inmiş ve adet olacaksın eğer değmezse rahim yukarı çekilirmiş ya gebelikte o durumda da gebeymişsin:26: :26: eğer doğruysa ben hamile diiliiimmmmm

valla cnm 5.0 sonrası pozitif oluyor ama 2 gun bekle istersen sonra tekrarla testi yükselirse hamılesın cnm inşalh yükselir

ama illaki bişe değer insanın eline die düşünüyom bomboşmuki bunun içini du bi bakıcam

valla hayatımbilgilendirirsen sevinirim..
şimdlik memnunum valla..
hastan içi filan çok temiz bakımı süpr..
yenidoğan yoğun bakımı var en önemlisi..
fiyatlarda uygun gibi..
özel sigortam yok malesef bide doktoru çok önerdiler o yüsden orayı tercih ettim..
doktordaa gerçekten çok kibar nazik anlayışlı.. bilgisi konusunda daiyi yani ne bilim..

onu bende duymuştum cnm ama hiç denemedim beceremem zaten de eskıden ebeler öyle anlarmış cnm

ilginç :44: canım gebede olabilirsin döllenme geç olduysa değerler henüz yüksek çıkmaz biraz daha bekle bakalım eğer adet olmazsan bir kaç gün sonra idrar testi yaparsın tatlım

merhaba kızlar bende 8 aylık evliyim ve hep içimde hamile kalamıcam korkusu vardı.karar verdiğimiz ay hamile kaldım.stres yapmayın.biz yumurtlama günümün 4-5 gün öncesinden başladık ilişkiye.tek yaptığım 10-15 dk ayaklarımı kaldırıp belimin altına yastık koymaktı oda keşke bunuda yapsaydım demiyim diyeydi regl olmam gereken gün yaptım idrar ve kan testlerimi gebe çıktım ve çok şaşırdım..şuan 4 haftalıkmış...olucakmı olmıcakmı stresiyle ilişkiye girmeyin.bulunduğunuz ortam çok sıcak olmasın.eşiniz sert bi kahve içsin öncesinde.sabah erken saatleri tercih edin.bunlar aklıma gelenler.allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin

ama illaki bişe değer insanın eline die düşünüyom bomboşmuki bunun içini du bi bakıcam

hadi dene gel merak ettim valla bende top gibi bişiye deydi
onu bende duymuştum cnm ama hiç denemedim beceremem zaten de eskıden ebeler öyle anlarmış cnm
olabilir yaa doğrudur belki hiiç duymadım ki önceden garibimede gitti ama demedim de değil hani doğruysa zaten gelecek aya kaldım :d

evet ben gitmiştim oraya ama başka bir doktora temız güzel hastane bacımmm bebiş olsunda bakalım nerde olursa cnm hayırlısıyla yani sen bu tarafa koşarken ben o tarafa koşcam olsun bacum çorba yapar getiririz birbirimize inşallah

allahım hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin. Darısıda bizlere olsun inşalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
bacım akşam halvette sorarsın boş mu dolu mu diyeee deli kızz

onuda sordum ben bazen değiyo bazen değmiyo dedi

bacım akşam halvette sorarsın boş mu dolu mu diyeee deli kızz

valla bacım oda geldi aklıma sonuçta içini o daha ii bilir ama merakıma yenilip baktımda haaa gebelik için diil içini merak ettim en son yerde top gibi bişi değiyo insanın eline ama bence o orda olması gereken bişi

Son düzenleme:
valla cnm 5.0 sonrası pozitif oluyor ama 2 gun bekle istersen sonra tekrarla testi yükselirse hamılesın cnm inşalh yükselir

Kocaman negatif yazmışlar moralim bozuldu Ama bende 5 i görünce şaşırdım ptz günü kanamam olmazsa giderim kan testini tekrarlarım ozaman bakalım ne olucak :18::18::18:

kızlarrr ay iyiki girdim moralim yerine geldi ay siz çok yaşayın işte hamıleysen o top gibi şey elıne gelmezmiş cnm da bişey dicem bayağı gidip parmağınızı sokuyomusnz nereye kdr yanı ayyy ben yapamam ya acımıyormu

kızlaarrr sizde istanbuldaymışsınız. bende avrupa yakasındayım buraya geleli bir yıl oluyo ama hiç bir doktor hakkında bilgim yok gittiğiniz doktorlar nasıl iyi mi memnun musunuz ve onun dışında önerebileceğiniz doktor var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…