- Konu Sahibi minikgelin
-
valla bacım oda geldi aklıma sonuçta içini o daha ii bilirama merakıma yenilip baktımda haaa gebelik için diil içini merak ettim en son yerde top gibi bişi değiyo insanın eline ama bence o orda olması gereken bişi
kızlarrr ay iyiki girdim moralim yerine geldi ay siz çok yaşayınişte hamıleysen o top gibi şey elıne gelmezmiş cnm da bişey dicem bayağı gidip parmağınızı sokuyomusnz nereye kdr yanı ayyy ben yapamam ya acımıyormu
kızlarrr ay iyiki girdim moralim yerine geldi ay siz çok yaşayınişte hamıleysen o top gibi şey elıne gelmezmiş cnm da bişey dicem bayağı gidip parmağınızı sokuyomusnz nereye kdr yanı ayyy ben yapamam ya acımıyormu
kızlaarrr sizde istanbuldaymışsınız. bende avrupa yakasındayım buraya geleli bir yıl oluyo ama hiç bir doktor hakkında bilgim yok gittiğiniz doktorlar nasıl iyi mi memnun musunuz ve onun dışında önerebileceğiniz doktor var mı?
baya soktum bacım acımadı nie acısınkı kız sendeparmağımın gittiği en son yerde bişi vardı ama o vardır orda die düşünüyom bu sonsuz bi boşlul diilki yoksa ölemi aaa bilemedim şimdi :26:
hahahaaaa benimkide aynen öyleydi top gibiallahım daha neler yapcez acaba
bacım bilemem elbet ama o değişik yeri orası olan bişe sanki ne bilim oraya düşmüş gibi diil yani haahhaahaa
slm kızlar.....
ovulasyon testi ile gebe olduğunu öğrenen varmı aranızda......
bebeğim avrupa yakasında nerde merterde bildiğim iyi bir doktor varda bana uzak diye bırakmak zorunda kaldım ama muayenehanesi var ve doğumda anlaşmalı olduğunu özel hastaneler var sigortayla anlaşmalı en son 80 tl di fiyatı cnm
ömrün uzun olsun kuzum valla çok güldürdün benison
suz boşlukda değildir yahu bak sende de bende de top çıktıbence o olması gereken ele değmesi gereken ise farklı bişedir sanırım ( böyle söyleyelim kendimizi rahatlatalım )
ben 4. leventteyim merter bize çok uzak ki
baya soktum bacım acımadı nie acısınkı kız sendeparmağımın gittiği en son yerde bişi vardı ama o vardır orda die düşünüyom bu sonsuz bi boşluk diilki yoksa ölemi aaa bilemedim şimdi :26:
bacım bilemem elbet ama o değişik yeri orası olan bişe sanki ne bilim oraya düşmüş gibi diil yani haahhaahaa
iyi akşamlar kızlar, dayanamayıp muhabbetinize dalıcam kusura bakmayın
şu elle gebelik tespiti olayını ben de daha önceleri duymuştum, gerçekten o bahsettiğiniz top gibi bişey değiyordu parmağıma ama hamile olduğumu öğrendikten sonra birgün aklıma geldi ve merak edip tekrar baktım
gerçekten de gebelik varsa o parmağına değen şey yok oluyor, daha doğrusu çok daha yukarı çıkıyor ve siz değemiyorsunuz..
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizin müjdesini alırsınız..anne olmak isteyen herkes için herzaman dua ediyorum, rabbim kabul etsin..
şu elle gebelik tespiti olayını ben de daha önceleri duymuştum, gerçekten o bahsettiğiniz top gibi bişey değiyordu parmağıma ama hamile olduğumu öğrendikten sonra birgün aklıma geldi ve merak edip tekrar baktım
gerçekten de gebelik varsa o parmağına değen şey yok oluyor, daha doğrusu çok daha yukarı çıkıyor ve siz değemiyorsunuz..
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizin müjdesini alırsınız..anne olmak isteyen herkes için herzaman dua ediyorum, rabbim kabul etsin..
sonucunuda yaz zamanda gecmez smdı yorma kendını bu süre zarfında dıkkat et bakalım
yok tatlım yaaa valla içimi rahatlatmak için demiyom benim bata var zaten hemde çok rahatım ben şükürler olsun adet olursamda üzülmem yani ama onun yeri orasıdır geliyi bene ????
cnm mecidiyeköyde önerebilirim sana eğer istersen
muhabbete daldın çoook iyi ettin canım şimdi hamileyken hiç bişi değmiyomu eline hiç bişi bomboşmu oluyo içi aaaaaailginç oldu buda biz bulduk topu daha kimse belirti aramasın
ne kusuru cnm iyi yaptın kızlarıda aydınlatmış oldun amin cnm inşallahhh
muhabbete daldın çoook iyi ettin canım şimdi hamileyken hiç bişi değmiyomu eline hiç bişi bomboşmu oluyo içi aaaaaailginç oldu buda biz bulduk topu daha kimse belirti aramasın
ohhh topu bulamayanlar utansınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?