Sabredenler Kulübü 2012 :)

hahahaaaa benimkide aynen öyleydi top gibi allahım daha neler yapcez acaba

yok kııızzz hiç acımıyo bırt diye giriveriyo

baya soktum bacım acımadı nie acısınkı kız sende parmağımın gittiği en son yerde bişi vardı ama o vardır orda die düşünüyom bu sonsuz bi boşluk diilki yoksa ölemi aaa bilemedim şimdi :26:

Son düzenleme:

bebeğim avrupa yakasında nerde merterde bildiğim iyi bir doktor varda bana uzak diye bırakmak zorunda kaldım ama muayenehanesi var ve doğumda anlaşmalı olduğunu özel hastaneler var sigortayla anlaşmalı en son 80 tl di fiyatı cnm

ömrün uzun olsun kuzum valla çok güldürdün beni son
suz boşlukda değildir yahu bak sende de bende de top çıktı bence o olması gereken ele değmesi gereken ise farklı bişedir sanırım ( böyle söyleyelim kendimizi rahatlatalım )

ben 4. leventteyim merter bize çok uzak ki

iyi akşamlar kızlar, dayanamayıp muhabbetinize dalıcam kusura bakmayın

şu elle gebelik tespiti olayını ben de daha önceleri duymuştum, gerçekten o bahsettiğiniz top gibi bişey değiyordu parmağıma ama hamile olduğumu öğrendikten sonra birgün aklıma geldi ve merak edip tekrar baktım

gerçekten de gebelik varsa o parmağına değen şey yok oluyor, daha doğrusu çok daha yukarı çıkıyor ve siz değemiyorsunuz..

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeklerinizin müjdesini alırsınız..anne olmak isteyen herkes için herzaman dua ediyorum, rabbim kabul etsin..

yok tatlım yaaa valla içimi rahatlatmak için demiyom benim bata var zaten hemde çok rahatım ben şükürler olsun adet olursamda üzülmem yani ama onun yeri orasıdır geliyi bene ????

offf benm cnm cok tatlı ya Allah sizi kahretmesin sizden gaz aldım gidip bakım dedimde tırnağım bile girmedı o derece yanı siz nerdeyse kurcalanız yeter bırakın artık :

ne kusuru cnm iyi yaptın kızlarıda aydınlatmış oldun amin cnm inşallahhh

muhabbete daldın çoook iyi ettin canım şimdi hamileyken hiç bişi değmiyomu eline hiç bişi bomboşmu oluyo içi aaaaaa ilginç oldu buda biz bulduk topu daha kimse belirti aramasın

sonucunuda yaz zamanda gecmez smdı yorma kendını bu süre zarfında dıkkat et bakalım

Tabi dikkat ederim pazartesiye kesin belli olucaktır adet olucaksam da gelecektir sonuçta ondan kaçış yok hayırlısı olsun diyorum napayım elden bişey gelmiyor

ne güzel bebişin var darısı hayırlısı ile bize bakarsın bizimkide yavaş yavaş yukarı çeker hıı

yok tatlım yaaa valla içimi rahatlatmak için demiyom benim bata var zaten hemde çok rahatım ben şükürler olsun adet olursamda üzülmem yani ama onun yeri orasıdır geliyi bene ????

benim bata dört beş gün kaldı tatlım olmasada bende üzülmem bismillah daha yeni başladım çünkü D ama en kısa zamanda versin rabbim yokluğunu aratmasın
cnm mecidiyeköyde önerebilirim sana eğer istersen

evet canım çok memnun olurum söylersen

ne kusuru cnm iyi yaptın kızlarıda aydınlatmış oldun amin cnm inşallahhh

bazı insanları bu tarz şeyler saçma geliyor, aslında gerçekten eskiden ebeler bu yöntemle anlarlarmış.
bir de yıllarca bebek için uğraşınca insan artık her duyduğunu yapmaya başlıyor

muhabbete daldın çoook iyi ettin canım şimdi hamileyken hiç bişi değmiyomu eline hiç bişi bomboşmu oluyo içi aaaaaa ilginç oldu buda biz bulduk topu daha kimse belirti aramasın

aslında herzaman eline bişeyler değiyor tabiki öyle sonsuz bir boşluk yok
ama o top gibi olan şeyin artık olmadığını yada çok daha yukarda olduğunu zor değdiğinizi farkediyosunuz.
ben bir kaç ay reglime yakın baktım hep gelirdi parmağıma artık anlamaz oldum saçma bişey bu dedim, bu nasıl yok olur ki diye düşündüm.

ama hamileyken bakınca baya bir aradım o topu çok çok yukarı çıkmıştı, yok oldu desem yeridir

vuuuvvvvvvv ne güldüm yaaaaaa artık ateş ölçmeye sooonnnnnnn parmak testi ile aklınızdaki tüm soru işaretleri gidiyor atıyosunu zparmağı alıyosunuz sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…