- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
canım senle benim her zman ihtiyacımız var delüüüüüüüüüüüüüyüüüüüüüüüüz:)))
sl cnm beni hepimizin topigi burası sende gell:) tanıdıklar heppp burda sürekli topiklerde gezecegimize 1 topikte toplanıp birbrimizi aramayız inş :)
canım hoşgeldin baktık birbirimize alıştık kopamıyoruz böyle bir topic düşündük :))hayirli olsun yeni topic minikgelin
burasi hep tanidiklarmis simdi gordum
herkese merhaba
sl cnm beni hepimizin topigi burası sende gell:) tanıdıklar heppp burda sürekli topiklerde gezecegimize 1 topikte toplanıp birbrimizi aramayız inş :)
canım senle benim her zman ihtiyacımız var delüüüüüüüüüüüüüyüüüüüüüüüüz:)))
yok ben gezemiyorum zaten topic topic
hizlarina yetisemiyorum yazilanlarin
cok sayfa olunca da gozum korkuyor cikiyorum sonra
bende 1,5 yıldır evliyim eşim rahatsız benimde yumurtlama sorunum var adetlerimdüzensiz diye yumurtlama olmuyormuş doktor öle dedi kaynanamda laf sokuyor bilmiyorum ne olacak artık eşime de belli etmek istemiyorum ama çok fenayım ben yaa 8 aya yakındır da ugraşıyorum eşimin rahatsız oldugunu ansızın ögrendim benden gizliyordu bven üzülmiyim diye ya gzili gizli aglıyorum eşimde 33 yaşına babalık duygusunu yaşayamadıkça üzülüyor allahıma yalvarıyorum gelsin diye bakalım
hoşgeldin cnmm dertleşmeye:)
inan biri deseki iki sene sonra çocugun olcak beklerim her ay hamileyim diye bekleyip sonunda adet olunca üzülüyorum ve korkuyorum ya hiç bebegm olmassa diye[/QUOTE bende 1,5 yıldır evliyim eşim rahatsız benimde yumurtlama sorunum var adetlerimdüzensiz diye yumurtlama olmuyormuş doktor öle dedi kaynanamda laf sokuyor bilmiyorum ne olacak artık eşime de belli etmek istemiyorum ama çok fenayım ben yaa 8 aya yakındır da ugraşıyorum eşimin rahatsız oldugunu ansızın ögrendim benden gizliyordu bven üzülmiyim diye ya gzili gizli aglıyorum eşimde 33 yaşına babalık duygusunu yaşayamadıkça üzülüyor allahıma yalvarıyorum gelsin diye bakalım
canım bi rahatla yaa sakin ol... bu laf sokan kaynanalara uyuz oluyorum çok istiyolarsa kendileri yapsın şimdi bi daha yapsınlar hadi oluyomu olmaz dimi demekki rabbim bazen böle şelere izin vermez bunu anlamak bu kada zor diil laf soktuğu zaman dik dur arkadaşım ezilme bizim bi kusurumuz diil bu rabbimin takdiri kaynana arkadşım böle diyo drsin
hoşgeldin cnmm dertleşmeye:)
inan biri deseki iki sene sonra çocugun olcak beklerim her ay hamileyim diye bekleyip sonunda adet olunca üzülüyorum ve korkuyorum ya hiç bebegm olmassa diye[/QUOTE bende 1,5 yıldır evliyim eşim rahatsız benimde yumurtlama sorunum var adetlerimdüzensiz diye yumurtlama olmuyormuş doktor öle dedi kaynanamda laf sokuyor bilmiyorum ne olacak artık eşime de belli etmek istemiyorum ama çok fenayım ben yaa 8 aya yakındır da ugraşıyorum eşimin rahatsız oldugunu ansızın ögrendim benden gizliyordu bven üzülmiyim diye ya gzili gizli aglıyorum eşimde 33 yaşına babalık duygusunu yaşayamadıkça üzülüyor allahıma yalvarıyorum gelsin diye bakalım
cnm hoşgeldin üzümeee rabbimsalık versin herşey olur inşş... tıp okdr ilerlemişki normal yolla hamile kalamayınca tedavi uyguluyorlar oda olmassa aşılama tüp bebek falan var.. bana şuanda tüp bebek yapsalar hemen kabul etcem inannnn böle beklem zor cidden.. ama sabırlı olmalıyız herşeyde bi hayır vardır belki siyan edip bebegimiz olcak ama sakat olcak düşünsene bi ömür sakat bi çocuga bakcaksın bakmak sorun deillllllll bi ömür yaşamıycazkii elbet bigün ölümle karşılaşcaz ya öldükten sonra sakat çocuga kim bakar bacım.. ondannn hereyin hayırlısı.. benim kaynanamda çok söylüyor bıktım artık gecenlerde türbeye gitiş dua etmiş oglumun çocugu olsun diye.. daha 5 ay bitti bebek deneyelii.. snaki kısırmışım gibi muamele yapıyor.. ama neyapacaksın milet seni üzermi üzmesmi diye düşünüyor bilmeden konuşuyor.. herkese yaza düşünüyoruz bebek diyorum neyapayım
nolacak bu halimiz bacım hiç biyerde yüzümüz gülmüyor:)
işte ,eşte ,arkadaşta ,bebişte:)
rabbim saglıgımızla sevdiglerimizi saglıgıyla sınamasın bizi:)
BAT taşıımm
​gidiyorum ben cevap verende yok zati
Ayy herkes tanıdık mı burda,bir tek ben yabancıyım galiba
kuzum sen cayır cayır yanıyorsunnnnnnnnnnnnn:)nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz psikolojim bozuk zaten delüyüm delüüüü
ayşeeeee canım hoşgeldin kızzzz kiviyi aldım deniycem bakalım ama şu an bile ateşim 37,5
ugurlu gelsin
gelsinnnnnn bebislerrrrrrrr
hosbulduk canim
neyse kizlar burayi buldugum iyi oldu beni de araniza kabul ettiniz cok iyi oldu
simdilik cikmam lazim buralarda uyku saati geldi
iyi aksamlar herkeseiyi muhabbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?