Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım senle benim her zman ihtiyacımız var delüüüüüüüüüüüüüyüüüüüüüüüüz:)))

nolacak bu halimiz bacım hiç biyerde yüzümüz gülmüyor:)
işte ,eşte ,arkadaşta ,bebişte:)
rabbim saglıgımızla sevdiglerimizi saglıgıyla sınamasın bizi:)

canım senle benim her zman ihtiyacımız var delüüüüüüüüüüüüüyüüüüüüüüüüz:)))

yok ben gezemiyorum zaten topic topic
hizlarina yetisemiyorum yazilanlarin
cok sayfa olunca da gozum korkuyor cikiyorum sonra

:):):)::) ben aralık ayına bide ateş ölçmeye giriyordum:) şimdi burası olcak gezmiycem yoruluyorum valla:)
inş hamiş oluruzda ay ay hamileligimizi konuşuruz:)

eşinde problem nedir??
herhangi bir kür uyguluyomusunuz??
yada sen ?

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz psikolojim bozuk zaten delüyüm delüüüü
ayşeeeee canım hoşgeldin kızzzz kiviyi aldım deniycem bakalım ama şu an bile ateşim 37,5

ugurlu gelsin
gelsinnnnnn bebislerrrrrrrr
hosbulduk canim
neyse kizlar burayi buldugum iyi oldu beni de araniza kabul ettiniz cok iyi oldu
simdilik cikmam lazim buralarda uyku saati geldi
iyi aksamlar herkese iyi muhabbetler

benim rahmetli annecim bana hamileyken daha ilk ayından hep ekşi istemiş canı. hiç öyle ağrı sancı bulantı falan olmamış. ama ilk aydan doğuma kadar hep ekşi şeyler yemiş. tüm yazı da erikle geçirmiş. imkan yokmuş o zaman ellerinde ben beş altı yaşına gelene kadar da yoktu hiç. komşular ağaçlarından verirlermiş anneme. benim de belki öyle rahat olur:)))

nolacak bu halimiz bacım hiç biyerde yüzümüz gülmüyor:)
işte ,eşte ,arkadaşta ,bebişte:)
rabbim saglıgımızla sevdiglerimizi saglıgıyla sınamasın bizi:)

burada kardeş olduk değil mi?aynı anne babadan doğmayan kardeşleriz biz.benim öz kardeşlerim bile sizin kadar dua etmiyordur bana eminim.hepinizi ayrı ayrı seviyorum,dualarınıza içten amin diyorum.
minkgelinim hamdolsun Allah'a canım dermansız dert değildir inşallah bize verdiği.sabır bu derdin dermanı bence dua da ağrı kesicisi:))ben dua edince rahatlıyorum hepinize ediyoerum dua hepinize.Raabim en yakın zamanda kucaklarımıza akllı bebeklerimizi verecek

​gidiyorum ben cevap verende yok zati

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz psikolojim bozuk zaten delüyüm delüüüü
ayşeeeee canım hoşgeldin kızzzz kiviyi aldım deniycem bakalım ama şu an bile ateşim 37,5
kuzum sen cayır cayır yanıyorsunnnnnnnnnnnnn:)
ugurlu gelsin
gelsinnnnnn bebislerrrrrrrr
hosbulduk canim
neyse kizlar burayi buldugum iyi oldu beni de araniza kabul ettiniz cok iyi oldu
simdilik cikmam lazim buralarda uyku saati geldi
iyi aksamlar herkese iyi muhabbetler

nedemek cnm aramıza kabul etmek olurmu şeref duyarız sen gel sohbet ederiz görüşrüs yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…