- Konu Sahibi minikgelin
-
haklısın canım gerçekten zorallah eşlerimize de bizlerede sabır versin inşallah bu ay olurda rahatlarsın canım moralini yüksek tut tatlım
bu ay bata2 gün var ancak hiç belirti yok..Sadece sanki yumurtalıklarımdn gelen ince bir sızı var..Acaba hamilemiyim sorularım tekrar başladı..Bakalım bu ay neler olucak..Bu batmalar yada sızı hamilelik belirtisi olabilir mi..merak etmeden duramıyorum..Düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl mümkün olur bilemiyorum...
sakın beni habersiz bırakma haaaa meraktan öldürme beni buradaama yaaa ben kesin adet olucam adet belirtilerim başladı bilem
kuzum ben olacağını sanmıyorum yani arkadaşım doktora sormuş haftada bir sakin sakinolur demiş o yüzden dikkatlice olduktan sonra sakıncası yok
benım bat 2 ocak ama uc gundur asırı ıstah artısı var ya hastalanacagım dıye yada bırseyler var ıkıcı olur ınsallah
merhaba arkadşlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın bizlere sağlık mutluluk ve şans getirmesini diliyorum herşey gönlünüzce olsun.... MUTLU YILLLAR :)
evet canım çok memnun olurum söylersen
o da sıkıldı dedim ama yanılttı beni sıkılmamis sanırım, atladı yine üstümeNeyse içimde pişmanlık ya da bu ay da olmazsa ogün yapsaydık olurmuydu acabalar kurcalamaz kafamı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?