Sabredenler Kulübü 2012 :)

haklısın canım gerçekten zor allah eşlerimize de bizlerede sabır versin inşallah bu ay olurda rahatlarsın canım moralini yüksek tut tatlım

o da sıkıldı dedim ama yanılttı beni sıkılmamis sanırım, atladı yine üstüme Neyse içimde pişmanlık ya da bu ay da olmazsa ogün yapsaydık olurmuydu acabalar kurcalamaz kafamı:26:

benımde BAT dun yada bugundu ama hala gelmedı kırmızılar ve karnımda agrımıyor hıcbır belırtım yok, bugun ıdrar tahlılı yapacagım ama ben sadece aşırıüşüyorum ayaklarım özellıkle akşamları donuyorum, sabah yataktakı atesımde dün 36.7 bugu 36,6 adetımde normalde atesım 36.1de olmustu bakalım kısmet artık sende yaz gelısmelerı

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum göbişlerimiz dolsun canlarım benim p.tesi görüşürüz p.tesi bolbol hamiş hbri alırız inşallah

merhaba arkadşlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın bizlere sağlık mutluluk ve şans getirmesini diliyorum herşey gönlünüzce olsun.... MUTLU YILLLAR :)

benım bat 2 ocak ama uc gundur asırı ıstah artısı var ya hastalanacagım dıye yada bırseyler var ıkıcı olur ınsallah

haberdar edicem canımmm mutlaka :) memişlerimin ucu sabahları hafif ateşlio oluyor:) dün akşam ve hala devam eden karın ağrım var hayırlara olsun inş!

merhaba arkadşlar şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum yeni yılın bizlere sağlık mutluluk ve şans getirmesini diliyorum herşey gönlünüzce olsun.... MUTLU YILLLAR :)

saol canım güzel dileklerin için aminn inş yeni yıl bize önce sağlık sonra huzur ve meyvemizi getirsinn şansıyla bereketiylee inşşş barış mutluluk sukunet getirsin inş! AMİN!

herkesin yeni yılını kutluyorum. yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve tabiki bebişler getirsin inşaallah

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlarım
2012, 2011den beklediğiniz ama gelmeyen ne varsa getirsin size

evet canım çok memnun olurum söylersen

cnm kusura bakma çıkmam gerekti şimdi gördüm.doktorun adı celal özben. kliniğin adı özben kliniği..ailecek doktorlar zaten annesi kardeşi yengesi fln..ve gerçekten çok iyi bir doktor..sgk ile anlaşması yok muayenede.muayene ücreti 100 tl.doğumu özel balat has. yaptırıo oranın sgk ile anlaşması var..gönül rahatlığı ile önerebilirim sana..kardeşine hiç muayene olmadım ama onun için de çok iyi diyorlar..sen netten bi araştır numaraları var bi dene derim ben[/QUOTE]

çok sağol canım tavsiyen için çok teşekkür ederim

o da sıkıldı dedim ama yanılttı beni sıkılmamis sanırım, atladı yine üstüme Neyse içimde pişmanlık ya da bu ay da olmazsa ogün yapsaydık olurmuydu acabalar kurcalamaz kafamı:26:

ey ey sevindim yeterince kafamızda soru işaretleri oluyo bunun olması iyi olmuşşşşş inşallah bu ay tutar tatlım.....

MUTLU YILLAR ARKADAŞLAR HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUUUNNNNNNNN

slm kızlar 1gün giremedim tam 30 sayfa ilerlemiş okadarını okuyamıcam varmı mutlu haberler yeni yıl süprizleri

selam guzeller...Bır kacgundur gıremedım esım hastaydı ne var yok bakalım...dılerım yenı yıl hepımıze ıstedıklerımızı bekletmeden getırır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…