- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
inş canım benimde dudaklarım çok kuruyorr susuzluktan dolayı ama bişey yiyip içemiiyorum karnım ağrıo çünkü şuanda gebe olan arkadaşlarımın hepsin biri 5 haftalık diper 8 bir taneside 3 haftalık karınları ağrıoo yürüdükçe gerilio ve bu kişiler hamile benimde aynen öle karnım şişşşş adetime 5 gün var senin kaç gün var
ayy canım inş seninde bebiş vardır burda hamile haberleri duydukça çookk mutlu oluyorumm kaç aydır korunmyorsunuz
BAT 4 ocak canım inş gelmez kırmızılar bu ay 4. denememixz canım
hakkımızda hayırlısı karnımın altında garip ağrılar var hafif hafif belli belirsiz ağırlıklar
bilemiyorum ümitlenmek de istemiyorum eğer bebiş yoksa hemen doktora görüneceğim inş başka bir sebep yoktur
Kızlarrrrrr...
Benim BAT yarın ve cok hafıf bel sızısından baska bır belırtım yok, hafıf lekenmelerım baslardı sımdıye o da yok, atesımde sabah yatakta ölçtum 36.7 ydı, valla her an olacam dıye beklıyorum ama ya varsa dıye de düşünmeden edemıyorum :18::18:
evet yinede ümitlenmemek lazım sonra üzülüyoruzzsabırka beklicezz bizimde bu ay 2. denememizz ama herkez ilk denemede yapamaıo zaten bir kaç ay içinde demişlerdi bana bakalım hayırlısı inş cnm seninde kırmızılar gelmez benimde 2 ocak ama bir iki gün bazen sarkabilio bakıcaz artıkk aynı anlarda oluyoruz demekkii :) inş gelmez kırmızılarımız ve bebeğimiz rahimimize yerleşmiştirr :)
canım bende sık ilişki olduğunu sanmıyorum o zaman köylerde her gün ilişkiye girio kadınlar onlardada bu sorun olabilirdi sadece dr 2.. bir sebep aradı beni ümitlendirmemek için öle düşünüyorumm geçen ay adetim geçikmişti ve inanılmaz akıntım vardı her seferin adet oldum sanıp lavaboya gidiyordumm ama bu ay 10 gündür sene o akıntıdan eser kalmadı nemli sadece ama bazı kişilerde hamilelikte çok akıntı oluyormuş oda hamilelik ilerleyince inş hamileyimdir haber vericem 5 ocakta gidicem bakalımm normalde 2 ocak ama 3 gün daha bekleyip gidicem 3 haftalık hamile arkadaşım var tek tek anlatıyorum böyle mi oluo die evet aynen ayenne dio resmen aynı belirtileri yaşıyoruzz bakalım hayırlısı demekki o zaman yumurtlama olmuşş öle anladım yumurtlama oluncada aynı şeyler yaşanabilio ama benim adetim yaklaştığı için yumurtlaman 14 gün önceydi die hesapladı dr bakalım haberdar edicem sizleri :)
kuzum ben olacağını sanmıyorum yani arkadaşım doktora sormuş haftada bir sakin sakinşu sıralar ilişki olsa sıkıntı olur mu canım
şu sıralar ilişki olsa sıkıntı olur mu canım
slm kızlaaarrr ben geldim ama sanırım kimseler yok. Yaa birşey soracaktım benim ovucan testi salı akşamı ve çarşamba günü pozitif çıktı dün negatifti. pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlama oluyormuş ya demekki dün çatladı yumurtam (çatladıysa tabi) eee şimdi ne olacak deneme şansım kalmadı mı? bitti mi? bundan sonra ilişki olsa bişe olmaz mı? :26: ona göre bugünü de değerlendireyim üfff sıkıldım da sık sık çalışmaktan canım hiç istemiyor
ben adet görene kadar yapıcam cnm adetinden bir gün önce hamile kalan arkadaşlarım var dr. artık yapmayın dedi ama sorun olucağını sanmıyorumm eşin adetin yaklaştıysa biraz yavaş davransın :) benim eşim yavaş yavaş davranıo bebiş rahime düşürse zedelenmesin die dikkat edin allah korusun
fermiciim iyi gecelerr bacımm
ya tam emin değilim ama ne kaybedersin ki bence dene derim sana belki hala birşeyler vardır orda
haklısın canım ama ikimiz de sıkıldık eşimin de yanaşacağını sanmıyorum bugün ben de diyemem ona gel yapalımya bir de canı yanıyor insanın hergün yapınca oofff yaa ne bileyim güzelim. bu ay tutsa da bitse şu terane..
haklısın canım gerçekten zorallah eşlerimize de bizlerede sabır versin inşallah bu ay olurda rahatlarsın canım moralini yüksek tut tatlım
bu ay bata2 gün var ancak hiç belirti yok..Sadece sanki yumurtalıklarımdn gelen ince bir sızı var..Acaba hamilemiyim sorularım tekrar başladı..Bakalım bu ay neler olucak..Bu batmalar yada sızı hamilelik belirtisi olabilir mi..merak etmeden duramıyorum..Düşünmemeye çalışıyorum ama nasıl mümkün olur bilemiyorum...
slm canım.öncelikle hayırlısı olsun hayırlı vakitte inş.Allah nasip etsin.bişi sorcam elle yumurtlama gününü nasıl hesapladın.yardımcı olurmusun.bende adet düzensliği var hesaplıyamıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?