- Konu Sahibi minikgelin
-
valla maalesef öyle canım, ama şunu da söyliyim eğer yaptıysanız ya da yapmaya niyetiniz varsa karbonat ya da çamasırsuyu testlerini boşuna yapmayın ve inanmayın
ben herşeyi test edip onayladım
canım bugün kan testi yaptırdım ama ne gatif çıktı...
birkaç saat önce yine ovulasyon testiyle bakayım dedim ve ikinci çizgi yine çıktı...
internette yapılmış yazılara yorumlara baktım bu şekilde gebeliğini öğrenen çok insan var....
kırmızıları görmeden umudumu yitirmemeye çalışıyorum...
kızlar dayanamyıp bende konuya dalıyorum bir gece önce eşimle beraber olduk adetim en son 5 aralıktı 4 gün sürmüştü ama lekenmlerle beraber ben 6 gün bitti sayıyorum her zaman ve ayın 11 inden itibaren eşimle şuana kadar hep gün aşırı beraber olduk neyse sadede geleyim :):) elle testi daha önce duymuştum eşimden bunu yapmasını rica ettmiştim benim ellerim küçük rahim ağzına ulaşamam demişti zar zor ikna etmiştim :)) ve normalde benim rahim ağzım aşağıdaymış istanbulda bakırköy semtinde kızılayda meydanki hastanede çok akıntı sebebiyle muayane olmaya gittiğimde kadın elini daldırdı ve direk rahim ağzın çok aşağıda demişti neyse eşim parmağımın ucu boşluğa gidiohiç bişeye değmio dedi :) umarım gebelik vardır die dua ediyorum hayırlısıyla sizlerde inş olur herkezin bir bebişi olur güzlerimiz güler Rabbim yuvalarımızıın meyvelerini işimizi zorlaştırmadan gönderiri 1.5 yıllık evliyiz geçen ayla beraber 2 aydır korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı arkadaşlar :)
canlar hepinizi öperek çıkıyorum allaha emanet olun güzel güzel bebişler yapın hadi bakem
gerçekten bu yöntemlerin hepsini boşverin.. en doğru yol kan testi tabi öncesinde adet gecikmesini beklemeniz..
ayrıca idrar testlerine de fazla güvenmeyin, özellikle certain marka bir testte bariz pozitif görüp kanda 0.01 çıktığı oldu bana..
size bir de şunları söyleyebilirim kızlar, bende yumurtlama sorunu vardı, 2 yıldan fazla süre bebeğimi bekledim ve son ay ilk defa bal-tarçın-çörekotu karışımı yedim, çok şükür çok iyi bir yumurtam oluştu ve zamanında çatladı, sonuç da pozitif..
ayrıca tam ovulasyon zamanımda ilişkileriden sonra hiç kalkmadan sabaha kadar yattım..
ayaklarımı dikmedim tavana falan ama hiç kalkmadım da.
benim daha bu ay ilk denemem bende hiç kalkmadan yattım ama bakalım kısmetde varsa olur yoksa denemeye devam ama tavsiyen için sağol bu karışım eğer bebiş gelmezse ilerleyen zamanlarda denerim bizi bugün abaya aydınlattın sağol canım
slm tatlım güzel haberlerini almak sevindirdi beni inşallah gebesindir yaaa seninle bende bakalım gidiyoruz aynı ne olcekse yalnı zbenim elime geldi top seninkine gelmemiş inşallah doğrudur ve gebesindir canım yaaa
rica ederim canım.. ben bu konuda çok üzüldüm, çok zor günler geçirdim, o yüzden kimse beklesin istemiyorum, hemen herkesin bebeği gelsin.. ne zaman isterseniz de yardımcı olmaya çalışırım..
inşallah sen de hiç beklemeden hemen alırsın müjdeyi,
hepinize iyi akşamlar..
ve dr adetimin 3 yada 5 i gibi gelirsin adet olsanda olmasan bkarız adetli ultrasonda neden bu sancılar olmuş die eğer adet görmezsen ultrasonda baakarız ve tahlil yaparız dedi bakalım artık bekiyorum 5 ocağı
hayırlısı cnm umarım adet olmazsın bizde bu için garantı olduğunu anlamış oluruz
kızlar canlar ben cıkıyorum koçişin gelem vakti sofrayı kurcam öpüldünzzz cadıcukkkk sıksık gel özletmeee
slm tatlımm :) dün sol alt kasık ve karınımın altındaki gerilmeler ve kasılmalar için dr gittim dr. 2 sebebi olabilir sık ilişki yada gebelik geriye doğru zaman zaman gerilemiyorum karnımın altı ağrıo sol kasığımda öne doğru eğilince ve ayaklarımı karnıma çekince zaman batıo dolgunluk hissi yaşatıo bana ve akıntım kesildi yani az akıo çok az ama vajinam ıslak kuru değil nemli dersek daha doğru olur :) sık ilşkiden olsa tahriş olur ve sık idarara çıkıyorm yanma olurdu idrar yollarımdada olsa yine yanma olurdu ve ilişki esnasındada acıma olurdu ama hiçbiri olmuo sadece bazen ani hareketlerimde oluo batmalar kasılmalar birde daha önce hiç dikkat etmedim ellerim yumurtalıklarımın üstüne koyduğumda kalp atışları gibi yada kan dolaşımı yada nabız atışları gibi vuruşlar oluo sabırla bekliyoruz artık eğer gebelik olursa her adımımı yazıp burdaki arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum dr. verdiği bilgileride paylaşmak istiyorum herşeyin hayırlısı tatlım inş sen ne kadardır korunmuyorsun var mı belirtilerin :)
bu kasılmaların sık ilişki olabileceğini sanmıyorum yaa daha önce ben öle bişi yaşamadım çünkü sık ilişki olsa bir yerde dikkatimi çekerdiinşallah seninkisi gebeliktir canım. bak vajinadaki sorun bende de var nemli normalde benim adetime bir hafta kala kup kuru olurdu benim adetimde ayın 4 ünde ama kuruluk yok. bu geçtiğimiz bir hafta boyunca kasılmalar batmalar şişkinlik gibi şeyler yaşadım bende ama şimdi hiiç biri kalmadı sanırım adet olucam ben daha bu ay ilk denememiz bizim çalışmalara yeni başladık
arkadaşlar az önce anaannemle konuştumm :) yavrucuğum dedi parmağını soktuğunda rahim ağzına doğru ağrı oluyor mu dedi denedim zonkladı resmen rahiimim buda ebelerin kullandığı yöntemmiş hamilelik belirtisiymiş
canım inş bebişin seninledirçok çok mutlu olurum...
ben de de 2 gündür bu tür senin anlattığın şeyler var artı olarak ağzım çok kuru sürekli su içiyorum dduramıyorum
eğer bebiş yoksa bende doktora görünmeyi düşünüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?