Sabredenler Kulübü 2012 :)

SELAM CANIM....Bizde nolsun hep aynı;umut ediyoruz;kırmızılar geliyor;kırmızılar gidiyor,umut ediyoruz...Döngüye devam...

mrb kızlar bugun benım gunum ama daha gelen gıden yok hadı hayorlısı ınsallah dua edınde ınsallah bebıs vardır

SELAM CANIM....Bizde nolsun hep aynı;umut ediyoruz;kırmızılar geliyor;kırmızılar gidiyor,umut ediyoruz...Döngüye devam...

of o döndüüüü zaten hiç bitmiyorki.. ben çok yoruldum 6.ayım bu ay ama sanki 6 senedir deniyor gibiyim..
rabbim yılardır bekleyenlere sabır versin en yakın zamandada bebek nasip etsin beklemek zor valla: ( 1 ay 30 gün ben sadece bunun 10 günü rahat ediyorummm o da adet oldugum zamanlar diye geriye kalan 20 gün sıkıntılı hep

kuzummm daha hasta olmadım ben yaaaa... diyette yeni yılda güme gitti o gün kaçırdım biraz şimdi bende diyetteyim :)))) cuma gününe kadar adet olmazsam gidicem tekrar
26. gün şüpheli bir ilişki varr acaba mı diyorum
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşime baksana

benim de denemede 3.ayım;4.ay denemelerini umut etmeye 3 gün kaldı.3 gün sonra kırmızılar gelirse o lanetler 6 gün adet sürse;9 gün sonra yine 4.ay umutları başlayacak.(çok karışık uzun lafın kısası 4.ay denemelerine az kaldı. )

Yeni yil bize saglig mutluluk huzur nese basari veeee bol bebis getirsin Insaaaalllllaaaaahhhh
Aaminnn

Simdi size bi sorum olacak neeeoooluuur bilenler yardim etsiinn

Ben bogurtlenkoku getirttim ama bildigimiz kok nasil ve nazaman kullanilacak bilmiyorum bana bi el atin kuzular ya lutfen

Biraz sanki camurlu gibi yikayacammi ve adetimin kacinci gununden kacina kadar nekad alacam

kızlar bugun benım gunum ama hala olmadım normalde boyle hastalanmaya yakın karnımda damar gıbı bır pıt pıt atma hıssederdım bu ay hıssetmedım sankı vajınam kurudu ve yanıyor jacınamın ıcı anlamadım karnım da sankı gerılıyor gıbı sızce bebek olabılır mı kızlar

neneden olmasın..test yaptın mı hiç yeni yakın

bırde bır sey soleyım kızlar ben kı on senedır sıgara ıcerım hayatımda bırakmayı cok denemısımdır ama ne oldu bılmıyorum pat dıye sıgarayı bıraktım dunden berı ıcmıyorum aklıma sıgara gelıncede basım donuyor ve mıdem bulanıyor

acım bu cuma deilde haftaya pazartesi git 26. gün ilişkiye girdiysen ozaman döllenme olduysa garanti olsun hem delik deşik oldun daha adetin gecikeli 7 gün oldu sen iki kes kan testi yaptırdın yazık canına ve pskolojineeee haftaya pazartesii git 14 gün olmuş olur..bu cuma yapma bcım.. ateş tablonnn hamile tablosu hleki böl sabir kalmış keisn hamilesin diyesim var ama umutlandırmak istemiyorum senii ama cidden nomal deil adetin gecikti desemm ozaman ateşin öle yüksek olmaski inişli çıkışlı olur benim öyle idi adet oldum.. bu arada ateş tablosu için 2-3 gündür ateş ölçmüyorum içim kaçtı sankii

inşş son denemendir ve bebiş gelir cnm beklemek zor..

yok yapmadım canım beklıcem bıraz hayalkırıklıgına ugramaktan korkuyorum

daha iyi olur bekle birkax gun sonra yap canım..cunki normal değil..adet yaklasınca ıslak hissetmen lazım sen kurumussun oyle soyledin..inşallah..kacıncı denemen kacıncı ayın

daha iyi olur bekle birkax gun sonra yap canım..cunki normal değil..adet yaklasınca ıslak hissetmen lazım sen kurumussun oyle soyledin..inşallah..kacıncı denemen kacıncı ayın

adetim çarşamba günü ve ıslaklık hissediyorum yaw.Adet olcakmışım gibi ince sızı.Her zaman öyle oluyordu,hamileliğe yoramıyorum;ıslaklık olunca hamilelik gibi mi yorumlanıyordu canm.Ya da kişiden kişiye değişiyor sanrım.:26::26:

selam herkeze kafamın karıştığı bir şey var 28 günde br adet olurum düzenlidir adetim internette okudum 14 gün sonra yumurtlama olurmuş 9 aralık adet ilk günü 14.cü gün 22 sine geliyor yumurtlama hesabı yaptırdım 19 ile 23 arası çıkıyor ekim kasım aralık adetlerimi yazınca hamile deilsem 6 ocak adetim 14 gün geriye sayarsak 23 aralık gösteriyo 23itibariylemi iişki olup hamile kalınır yoksa 23üne kadarmı kalınır 19 ile 23 arası çalışmalara başlamıştım yumurtlama zamanım diye yardımcı olurmusunuz

hiç bilmiyorum canım kimisi kuru olunca diyor kimisi akıntı cogalınca diyor..baskasını sana anlatamam ama kendimden ornek vereyim.28 de adet oldum. ondan 1 hafta once sancım basladı..idrar rengi koyuydu..bas donmesi hissediyordum..26 27 28 ıslak ıslak tı adet olmus gibi ikide bir lavaboya gidip bakıyordum..burda okuduklarım da hamile olanların bunu yasadıgı yönündeydi..cok mutlu oldum..sevincten duramadım..hatta esime nasıl soyleyecegimin planlarını yapmaya baslamıstım..ama 28 i yine ıslaklık oldu..onemsemedim öncekiler gibidir diye..tuvaletim gelince gittim baktım..kırmızı kart..ama hayatım kişiden kişiye değişiyor.benimkini kriter alma..inş seninki farklıdır..felaket tellalcısı hiç olmak istemem..mutlu habrini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…