- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.121
AYNEN CANIM YAAA;seçilmişlik de bizim için bir onur.Fakat fazla onurlandık;artık olsun canım.
slm kızlar internetim açıldı şükür:)
ögle arasına eve geldim rejime başadım bugun tam anlamıyla:) iki üçgün hafiften azalttım biden kesmek kötü oluyormuş diye..inşş 12 kilo verebilirimmmm hamile kalamıyorum bari zayıflıyayım yaf:)
yeni bebek haberleri varmııı çok sayfa yazılmışş okumam imkansız maesef.... ecntrk cnm hasta oldunmu neslisu balım famusay tsemavi ve yazamadıgım bisürü hatuncuklar:)nslsınız:)
SELAM CANIM....Bizde nolsun hep aynı;umut ediyoruz;kırmızılar geliyor;kırmızılar gidiyor,umut ediyoruz...Döngüye devam...
of o döndüüüü zaten hiç bitmiyorki.. ben çok yoruldum 6.ayım bu ay ama sanki 6 senedir deniyor gibiyim..
rabbim yılardır bekleyenlere sabır versin en yakın zamandada bebek nasip etsin beklemek zor valla: ( 1 ay 30 gün ben sadece bunun 10 günü rahat ediyorummm o da adet oldugum zamanlar diyegeriye kalan 20 gün sıkıntılı hep
kızlar bugun benım gunum ama hala olmadım normalde boyle hastalanmaya yakın karnımda damar gıbı bır pıt pıt atma hıssederdım bu ay hıssetmedım sankı vajınam kurudu ve yanıyor jacınamın ıcı anlamadım karnım da sankı gerılıyor gıbı sızce bebek olabılır mı kızlar
neneden olmasın..test yaptın mı hiç yeni yakın
acım bu cuma deilde haftaya pazartesi git 26. gün ilişkiye girdiysen ozaman döllenme olduysa garanti olsun hem delik deşik oldun daha adetin gecikeli 7 gün oldu sen iki kes kan testi yaptırdın yazık canına ve pskolojineeee haftaya pazartesii git 14 gün olmuş olur..bu cuma yapma bcım.. ateş tablonnn hamile tablosu hleki böl sabir kalmış keisn hamilesin diyesim var ama umutlandırmak istemiyorum senii ama cidden nomal deil adetin gecikti desemm ozaman ateşin öle yüksek olmaski inişli çıkışlı olur benim öyle idi adet oldum.. bu arada ateş tablosu için 2-3 gündür ateş ölçmüyorum içim kaçtı sankiikuzummm daha hasta olmadım ben yaaaa... diyette yeni yılda güme gitti o gün kaçırdım biraz şimdi bende diyetteyim :)))) cuma gününe kadar adet olmazsam gidicem tekrar
26. gün şüpheli bir ilişki varr acaba mı diyorum
38c0ae Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşime baksana
benim de denemede 3.ayım;4.ay denemelerini umut etmeye 3 gün kaldı.3 gün sonra kırmızılar gelirse o lanetler 6 gün adet sürse;9 gün sonra yine 4.ay umutları başlayacak.(çok karışık uzun lafın kısası 4.ay denemelerine az kaldı.)
yok yapmadım canım beklıcem bıraz hayalkırıklıgına ugramaktan korkuyorum
daha iyi olur bekle birkax gun sonra yap canım..cunki normal değil..adet yaklasınca ıslak hissetmen lazım sen kurumussun oyle soyledin..inşallah..kacıncı denemen kacıncı ayın
acım bu cuma deilde haftaya pazartesi git 26. gün ilişkiye girdiysen ozaman döllenme olduysa garanti olsun hem delik deşik oldun daha adetin gecikeli 7 gün oldu sen iki kes kan testi yaptırdın yazık canına ve pskolojineeee haftaya pazartesii git 14 gün olmuş olur..bu cuma yapma bcım.. ateş tablonnn hamile tablosu hleki böl sabir kalmış keisn hamilesin diyesim var ama umutlandırmak istemiyorum senii ama cidden nomal deil adetin gecikti desemm ozaman ateşin öle yüksek olmaski inişli çıkışlı olur benim öyle idi adet oldum.. bu arada ateş tablosu için 2-3 gündür ateş ölçmüyorum içim kaçtı sankii
öyle yapayım olmazsa zaten kolum mosmor :))) ahhh beklemesi ne zorrrr birde acayip akıntım var hissediyorum aktığını adet oldum zannediyorum koşup bakıyorum ama akıntı
acım bu cuma deilde haftaya pazartesi git 26. gün ilişkiye girdiysen ozaman döllenme olduysa garanti olsun hem delik deşik oldun daha adetin gecikeli 7 gün oldu sen iki kes kan testi yaptırdın yazık canına ve pskolojineeee haftaya pazartesii git 14 gün olmuş olur..bu cuma yapma bcım.. ateş tablonnn hamile tablosu hleki böl sabir kalmış keisn hamilesin diyesim var ama umutlandırmak istemiyorum senii ama cidden nomal deil adetin gecikti desemm ozaman ateşin öle yüksek olmaski inişli çıkışlı olur benim öyle idi adet oldum.. bu arada ateş tablosu için 2-3 gündür ateş ölçmüyorum içim kaçtı sankii
öyle yapayım olmazsa zaten kolum mosmor :))) ahhh beklemesi ne zorrrr birde acayip akıntım var hissediyorum aktığını adet oldum zannediyorum koşup bakıyorum ama akıntı
kyamam sana tabi mosmor olur kolun:)
sen bekleeee balım inş hamilesin herşey onu göstriyor bide facede gerçekten belli yüzünde hamilelik akıyor resmennnnn:)hani derler ya yüzünden belli olurmuş hamile oldugun bana öle geliyor dur bakalım sabır lazım az kaldııı:)ben çıkayım otobüse yetişemem lazım :)işe geciktim herzamanki gibi:)
adetim çarşamba günü ve ıslaklık hissediyorum yaw.Adet olcakmışım gibi ince sızı.Her zaman öyle oluyordu,hamileliğe yoramıyorum;ıslaklık olunca hamilelik gibi mi yorumlanıyordu canm.Ya da kişiden kişiye değişiyor sanrım.:26::26:
:)))))) bekliyorum inşaallah dediğin gibidir canımkyamam sana tabi mosmor olur kolun:)
sen bekleeee balım inş hamilesin herşey onu göstriyor bide facede gerçekten belli yüzünde hamilelik akıyor resmennnnn:)hani derler ya yüzünden belli olurmuş hamile oldugun bana öle geliyor dur bakalım sabır lazım az kaldııı:)ben çıkayım otobüse yetişemem lazım :)işe geciktim herzamanki gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?