Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşallah şekerim..benim de son ıkı ayım..4 teyim doktor altıncı aydan sonra yıne olmazsa gıdecem bakalım..dediğin gibi İNŞALLAH GEREK KALMAZ....hadi göreyim sizi catır catır hamile kalın bu gün aksam bende çalısmalara baslarım..1 ay herifin burnundan getiririm..sonra yine adet olursam yine beceremedin derimm

bu ay çok verimli geçtiğini düşünüyordum;ama maalesef Allah nasip etmedi sanırım.

ne garip oluyor değil mi? biz özenle, gözümüz takvimde bazı şeyleri planlamaya çalışıyoruz ama sonuçta bizim dışımızda şekilleniyor kader. kimisi d. kontrol hapını iki gün içmeyi unutur hamile kalır, kimisinde kondom yırtılır bir sefercik hamile kalır... ksımet işte, "ol" dendiğinde kaçış yok, biz ne kadar istesek de kısmetten ötesi yok. kendimizi bu kadar şartlandırmamamız, hazırlamamamız lazım ama insanoğlu hayal kurmadan edemiyor

Geçen akşam ben izlemedim ama bi arkadşaım izlemiş Bir çocuk sevdim dizisinde kız bacakları dikmiş yatıyomuş.Böyle daha kolay oluyomuş çocuklarımız olsun bissürü die Benim herif te dioki sen 5 dk yatmıon bile ondan olmuo Halbuki sabaha akdar uyudğumu biliorum...
Bakalım ya bu ay ovulasyon testi yaptım ondan ümitliyim.yeminle saçım kurumadı Bıktım artık görmek istemiodum kocamı ama bilemicemm..

hahahahahahha evet ayy..askeriye ictiması gibi oldu....gun asırı yoklama alıyoruz bi ara ben gelecekte erkege ihtiyac bile kalmayacak demiştim..bana bu ay adet olunca all işte bide ihtiyac kalmayacak diyorsun sen daha elınde saf ırk ERKEK varken bişey beceremiyon dedi ben şok

o kdar doğru konuşmuşsun ki gerçekten çok haklısın.Allah nasip etmediği zaman olmuyor işte;istediğin kadar yap,istediğin kadar doğru davran;istediğin kadar yat sırtüstü,ya da istediğin kadar yumurtladığını gözlemle...olmayınca olmuyor.

biz onlarsız bir hiçiz onlarda bizsiz
Yaa benim karnım ağrıyoooo.. Ame eskiden adet olunca ağrırdı öncesinde ağrımazdıki bu ne şimdiiii ....

benim ıslaklık vaar;akıntım var. işte o yüzden adet olacam diye düşünmeye başladım bugün.Bir de hafif bir sızı var kasıklarımda.adet olacakmış gibi bi durum.

biz onlarsız bir hiçiz onlarda bizsiz
Yaa benim karnım ağrıyoooo.. Ame eskiden adet olunca ağrırdı öncesinde ağrımazdıki bu ne şimdiiii ....

hemen ümitlenme hayatım sakın ben bu adetımı olmadan once 1 hafta oncesınde basadı sancım.. butun belırtılerı gordum kesin emindim..ama adetim geldi..benim için yıkım gibi bişeydi..aynı duruma dusmenı istemem ALLAH korusun..sen olumsuzu düsün..olumlu olursa surpriz olur..ama olumlu degılse zaten buna kendini alıstırmıs olursun..ben cok uzuldum..iş yerinden sendrom izni verdiler 2 gun..cidden bak..öyle emindim ki..ama bildigin gibi hamileliğinde belirtisi bu umudunu kırmak istemem ama uzulmenide istemem SAKINN

Saol canım teşekkür ederim...
Haklısın kötüye alışmak lazım..ZAten dediğim gibi olmazsa tahlil yaptırcam zamanında gelir inş. geliceksede..
Ne var ne yok onu biliriz...
Hepimiz için en hayırlı zamandfa allah nasip eder inşallah...

herşeyin hayırlısı olur inşşlaahh..Bu ay da olmazsa bebiş demek ki bunda çok büyük bir hayır var.Öyle düşünmek lazım artık.Allah bizi sınıyor;biz de yerli yersiz bebek olmayınca isyanlara kalkışıyoruz.Allah hepimize nasip etsin;ama sakin bayanlar.... (diyene de bakın hele....) Bu ayki kırmızı moduna girdim şimdiden;hayırlısı olsun.

benim internet hesaplayıcısına göre beklenen adet yarın :)) bana göre 5..C.tesi yaptım idrar testi negatifti
yarın sabah yapsam bişi değişirmi..
Güyaa kırmızılar gelmezse 10 Ocağa kadar yapmıcaktım.Sorduğum soruya bak

devlete hayırlı evlatlar gerek..hemen doguranlr kıymet bilmiyor pek..biz bildiğimizden ona göre yetiştireceğiz..bizler seçilmiş insanlarız..genlerimizde akan kan neslimizz için gerekli olan kan (dün gece film izledim de)

loooo durum durum değil sende bendensin

AYNEN CANIM YAAA;seçilmişlik de bizim için bir onur.Fakat fazla onurlandık;artık olsun canım.

ben de öyle diyorum aylardır;yaklaşık kırmızılar gelene kdr 5-6 tane test gidiyo,kırmızılar geliyor.Yap testi canım;sadece keseye zarar.

slm kızlar internetim açıldı şükür:)
ögle arasına eve geldim rejime başadım bugun tam anlamıyla:) iki üçgün hafiften azalttım biden kesmek kötü oluyormuş diye..inşş 12 kilo verebilirimmmm hamile kalamıyorum bari zayıflıyayım yaf:)
yeni bebek haberleri varmııı çok sayfa yazılmışş okumam imkansız maesef.... ecntrk cnm hasta oldunmu neslisu balım famusay tsemavi ve yazamadıgım bisürü hatuncuklar:)nslsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…