- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.141
selam herkeze kafamın karıştığı bir şey var 28 günde br adet olurum düzenlidir adetim internette okudum 14 gün sonra yumurtlama olurmuş 9 aralık adet ilk günü 14.cü gün 22 sine geliyor yumurtlama hesabı yaptırdım 19 ile 23 arası çıkıyor ekim kasım aralık adetlerimi yazınca hamile deilsem 6 ocak adetim 14 gün geriye sayarsak 23 aralık gösteriyo 23itibariylemi iişki olup hamile kalınır yoksa 23üne kadarmı kalınır 19 ile 23 arası çalışmalara başlamıştım yumurtlama zamanım diye yardımcı olurmusunuz
hiç bilmiyorum canım kimisi kuru olunca diyor kimisi akıntı cogalınca diyor..baskasını sana anlatamam ama kendimden ornek vereyim.28 de adet oldum. ondan 1 hafta once sancım basladı..idrar rengi koyuydu..bas donmesi hissediyordum..26 27 28 ıslak ıslak tı adet olmus gibi ikide bir lavaboya gidip bakıyordum..burda okuduklarım da hamile olanların bunu yasadıgı yönündeydi..cok mutlu oldum..sevincten duramadım..hatta esime nasıl soyleyecegimin planlarını yapmaya baslamıstım..ama 28 i yine ıslaklık oldu..onemsemedim öncekiler gibidir diye..tuvaletim gelince gittim baktım..kırmızı kart..ama hayatım kişiden kişiye değişiyor.benimkini kriter alma..inş seninki farklıdır..felaket tellalcısı hiç olmak istemem..mutlu habrini bekliyorum
daha iyi olur bekle birkax gun sonra yap canım..cunki normal değil..adet yaklasınca ıslak hissetmen lazım sen kurumussun oyle soyledin..inşallah..kacıncı denemen kacıncı ayın
hiç bişey anlamadım
canım inşallah;inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Ben her ay farklı şekilde yaşadım adet öncesi belirtileri.Yani en önemli belirtiler yok şu anda.(göğüs irileşmesi,geniş ve koyu göğüs ucu fln hiçbirisi yok,batma,bulantı,baş dönmesi vb.) Ve o yüzden kırmızı kartlığa doğru ilerliyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
artık ayları sayamıyorum dort yılı gectı canım
:) 9 aralık adetim ilk günü 28 günde bir adet olurum ne zaman yumurtlamış olurum yumurtlama hesaplayıcılarla yaptığımda 18 .... 23 arası gözüküyo
internette okuyorum gelecek adet tarihinin 14.cü günü oda 23 aralığa geliyor 23 aralık ve sonrasımı yumurtlama günüm yoksa 9 aralıktaki adetimin ilk günü itibariyle 14 gün ise 19... 23 arasımı
:) 9 aralık adetim ilk günü 28 günde bir adet olurum ne zaman yumurtlamış olurum yumurtlama hesaplayıcılarla yaptığımda 18 .... 23 arası gözüküyo
internette okuyorum gelecek adet tarihinin 14.cü günü oda 23 aralığa geliyor 23 aralık ve sonrasımı yumurtlama günüm yoksa 9 aralıktaki adetimin ilk günü itibariyle 14 gün ise 19... 23 arasımı
arkadaşlar folik asit kullanan var mı aranızda? Doktorum bana lansinoh folic acid önermişti ancak çevremdeki eczanelerde bulamadım. Folic plus vardı, onu aldım. Doktorumun önerdiğinde 800mcg folik acid vardı, günde 1 tane al dedi. Bu folic plusta 180mcg civarı var ve 3 tablet öneriliyor. Bir bilginiz var mı?
cnm 18 ile 23 arası en yüksek olduğu tarih ama sen 23 ten sonrasınıda boş bırakma gün aşırı cnm kilit kelime
3 tablet çok gelir diye düşünüyorum doktoru ara sor.Çok alınca mide bulantısı yapıyo.
arkadaşlar folik asit kullanan var mı aranızda? Doktorum bana lansinoh folic acid önermişti ancak çevremdeki eczanelerde bulamadım. Folic plus vardı, onu aldım. Doktorumun önerdiğinde 800mcg folik acid vardı, günde 1 tane al dedi. Bu folic plusta 180mcg civarı var ve 3 tablet öneriliyor. Bir bilginiz var mı?
kızlar merhaba regl olmadım yarın son gunum cokk heyecanloıyımm ınsallah hamıleyımdır ınsallah hamıleyızdır......
cnm benmde folıc plus doktor gunde 1 tane vermişti ben 3 ay içtm geri bıraktım gerci hamıle olduğumu öğrenırsem birgun o gun başlıcam aylar gecınce canı sıkıyor onu icmek iyiolduğunuda duydum guvenle iç cnm
cnm benmde folıc plus doktor gunde 1 tane vermişti ben 3 ay içtm geri bıraktım gerci hamıle olduğumu öğrenırsem birgun o gun başlıcam aylar gecınce canı sıkıyor onu icmek iyiolduğunuda duydum guvenle iç cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?