Sabredenler Kulübü 2012 :)

hiç bişey anlamadım

canım inşallah;inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Ben her ay farklı şekilde yaşadım adet öncesi belirtileri.Yani en önemli belirtiler yok şu anda.(göğüs irileşmesi,geniş ve koyu göğüs ucu fln hiçbirisi yok,batma,bulantı,baş dönmesi vb.) Ve o yüzden kırmızı kartlığa doğru ilerliyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

heray dejavu yasıyorum gecen ayda adet oldum pijamalarla sizi okuyorum buayda böle oldu bak şimdi akşam yemekte yapmam bugun gecen ayla tamamen aynı yanı kısaca ben adet oldumm

hiç bişey anlamadım

:) 9 aralık adetim ilk günü 28 günde bir adet olurum ne zaman yumurtlamış olurum yumurtlama hesaplayıcılarla yaptığımda 18 .... 23 arası gözüküyo

internette okuyorum gelecek adet tarihinin 14.cü günü oda 23 aralığa geliyor 23 aralık ve sonrasımı yumurtlama günüm yoksa 9 aralıktaki adetimin ilk günü itibariyle 14 gün ise 19... 23 arasımı

kızlar merhaba regl olmadım yarın son gunum cokk heyecanloıyımm ınsallah hamıleyımdır ınsallah hamıleyızdır......

inşallah hamilesindirde ..belirtilerin ne oldugunu net ogreniriz..surekli vucudumu incelemekten sıkıldım..hiç oyle belirtilere takma..arkadasım hamile kalmış..adetini falan da takıp etmez..2.sine..motor kazası yaptı orda soylemıs doktor 1 bucuk aydır hamilesin diye..hiç belirti farketmedin mi dedım yok valla..en son ne zaman adet oldugumu bıle bılmıyorum dedi..hormonların degısmesı kımı vucutta bariz belli oluyor..kimisi ise hiç bilemiyor..bekleyip gorecegiz..

[SUB][/SUB]
bak ben sana şöyle cevap vereyim..benimkini hesaplarlarken adet bitiminden sonra 11 ila 14. gün arası dedi doktor..adetinden sonra basla gun asırı ay sonuna kadar devam et hem gunu kacırdım mı diye düşünmez sin

arkadaşlar folik asit kullanan var mı aranızda? Doktorum bana lansinoh folic acid önermişti ancak çevremdeki eczanelerde bulamadım. Folic plus vardı, onu aldım. Doktorumun önerdiğinde 800mcg folik acid vardı, günde 1 tane al dedi. Bu folic plusta 180mcg civarı var ve 3 tablet öneriliyor. Bir bilginiz var mı?

19 Ocak 23 Ocak arası şansın yüksek oluo ne çok öncesi ne çok sonrası

cnm 18 ile 23 arası en yüksek olduğu tarih ama sen 23 ten sonrasınıda boş bırakma gün aşırı cnm kilit kelime

3 tablet çok gelir diye düşünüyorum doktoru ara sor.Çok alınca mide bulantısı yapıyo.

canım evet 28 günde bir regl olan kadın için yumurtlama 14. gündür ama bu değişebiliyor eğer akıntın fazlalaşıyorsa bunu ordan da anlayabilirsin

cnm benmde folıc plus doktor gunde 1 tane vermişti ben 3 ay içtm geri bıraktım gerci hamıle olduğumu öğrenırsem birgun o gun başlıcam aylar gecınce canı sıkıyor onu icmek iyiolduğunuda duydum guvenle iç cnm

bende günde bitane içiodum..Doktor 3 ay kullandıysan bırak dedi zaten :)))
dediğin gibi inş hamile kalırsak başlarız yine

sana doktorum 1 tane verdiyse ben de öyle içiyim kuzum ya, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…