- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.181
ay canım inş. hamişsindir sana bişey sorcam kuzum elle nasıl test yaptın ya anlamadım açık yazsana yani bişeye değmezse hamilemi olunuyo
selam kızlar nasılsınızz ??
iyiyz canım n'olsun buralardayız işte;Belki iki kişiyiz...Belki iki belki de üç kişiyiz....belki de yalnız... (çok manidar konuştum;hoşuma gitti.)
Umarum deneyen herkes şu an iki kişidri bir bedende.
iyiyz canım n'olsun buralardayız işte;Belki iki kişiyiz...Belki iki belki de üç kişiyiz....belki de yalnız... (çok manidar konuştum;hoşuma gitti.)
Umarum deneyen herkes şu an iki kişidri bir bedende.
ben geldim
mesainin son 1 saati, geri sayıyorum ben...
sen nasılsın oflu?
hoşgeldin
hoşgeldin canım :))
nasılsın....? ben bir kaç gündür giremiyorum yeni gelişmeler var mı :26:
Facebook gibi bunu beğen seçeneği olsa 65475341358473483 kez beğenilirdi :)))
hoş bulduk..gelişmee..kırmızı kartı yedim 28 de bu gun finish..belediyede çalısma var bu gün..hadi bismillah
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM;duygusalım bu aralar.İçimdekileri ifade etmek istiyorum;bağıra çağıra olacağına yazarak ifade ediyorum az çk.
Günaydın herkese
ocak listesi yapıcak mıyız arkadaşlar?
minikgelinin interneti bitmişti giremiyordu, acaba topik sahibesi olarak gelebildiğinde o yapmak ister mi?
Bu arada benim bu ay ovulasyon akıntım gelmedi sankibir 5 gün önce doktora gittiğimde gelişen bir yumurtam vardı, çatlamadı mı acaba? moralim bozuldu benim
selam kızlar nasılsınızz ??
son 3 gün yaw....3 gün diye diye bugünü bitirdimson gunler hepimiz oyle oluyoruz tatlım..sen yaz biz seni dinleriz..(okuruz) :))
son 3 gün yaw....3 gün diye diye bugünü bitirdim
Kırmızılar gelecek mi?Adet belirtileri başlayacak mı?Hamilelik var mı?Varsa bile ne zaman öğreneceğim....?Bu sorularla bitecek 3.gün ve kırmızılaer gelecek yine;yıllardır geldiği gibi...Napak;alıştık artık.Gelmezse şaşarım...
mrhaba renkdaaşım
bende dktora gitim bu gün.
yumurta takibi yapıyorduk klomen kullanmıştım bu ay
doktorum baktı ve gelişmeler iyi dğil dedi..
ilaca rağme çok gelişmemiş hatta çatlamadan sönnmeye başlamış dedi..
YIKILDIMM..
bi dahaki aya eğer addet olursan 3. günü gel dedi iğne ile yumurtlama tedavisi deniycekmiş..
bilmiyorum moralim sıfır yani..
baya da mliyetli bi tedavi imiş bilgisi olanlar ar mı aceba ne kadara mal olur acep?
QUOTE]
canım, dişi kanaryam, missfb 'm dur hemen moral bozma, ilaç etki etmemiş olabilir. Ben çok anlamam bu işlerden ama iğne daha güçlü olsa gerek. Çareler tükenmeden yıkılmak olur mu hiç?! pes etmek yok, işlerin iyi gideceğine inanman lazım
ya benim yarın yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmiş olcak varsa çıkar dimi idrarda :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?