Sabredenler Kulübü 2012 :)

ay canım inş. hamişsindir sana bişey sorcam kuzum elle nasıl test yaptın ya anlamadım açık yazsana yani bişeye değmezse hamilemi olunuyo

inş canımm hepimiz bu yıl hamile oluruzzz :) evet canımmm eline rahim ağzı gelmiyorsa gebelik iiçin yukarı çekmş kendini eğer aşağıya sarkmışsa eline geliyorsa rahim ağzı adet yaşiklaşıo yuvarlak bişi olması lazım dokunduğunda rahim ağzı die google tıkla görsellerden resmine bak nasıl olduğunu elimle kontrol ettiğinde değmiyorsa gebe değiyorsa gebe değilsin demekmiş eskiden ebeler böle anlarmışşş cnmm

iyiyz canım n'olsun buralardayız işte;Belki iki kişiyiz...Belki iki belki de üç kişiyiz....belki de yalnız... (çok manidar konuştum;hoşuma gitti.)
Umarum deneyen herkes şu an iki kişidri bir bedende.

Facebook gibi bunu beğen seçeneği olsa 65475341358473483 kez beğenilirdi :)))

iyiyz canım n'olsun buralardayız işte;Belki iki kişiyiz...Belki iki belki de üç kişiyiz....belki de yalnız... (çok manidar konuştum;hoşuma gitti.)
Umarum deneyen herkes şu an iki kişidri bir bedende.

hakkımızda hayırlı olsun İnşALLAh...
benim hamile olmadığım kesin zaten de

mrhaba renkdaaşım
bende dktora gitim bu gün.
yumurta takibi yapıyorduk klomen kullanmıştım bu ay
doktorum baktı ve gelişmeler iyi dğil dedi..
ilaca rağme çok gelişmemiş hatta çatlamadan sönnmeye başlamış dedi..
YIKILDIMM..
bi dahaki aya eğer addet olursan 3. günü gel dedi iğne ile yumurtlama tedavisi deniycekmiş..
bilmiyorum moralim sıfır yani..
baya da mliyetli bi tedavi imiş bilgisi olanlar ar mı aceba ne kadara mal olur acep?

selam kızlar nasılsınızz ??

valla iyi değilim oflum.
moralim sıfırın altına doğru gidio...

son gunler hepimiz oyle oluyoruz tatlım..sen yaz biz seni dinleriz..(okuruz) :))
son 3 gün yaw....3 gün diye diye bugünü bitirdim
Kırmızılar gelecek mi?Adet belirtileri başlayacak mı?Hamilelik var mı?Varsa bile ne zaman öğreneceğim....?Bu sorularla bitecek 3.gün ve kırmızılaer gelecek yine;yıllardır geldiği gibi...Napak;alıştık artık.Gelmezse şaşarım...

ya benim yarın yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmiş olcak varsa çıkar dimi idrarda :44:

ya benim yarın yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmiş olcak varsa çıkar dimi idrarda :44:

canım bilemiyorum ki;bir de negatif çıkarsa üzülürsün,bi de bakarsın hamişşsin.Boşuna üzülmüş olursun.Benim evde bi tane idrar testi kaldı.4'ün gelmezse şayet;kullanmamaya çalışıyorum.Sana söylüroum ama bi bakmışın ben de kullanmışım testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…