Sabredenler Kulübü 2012 :)

işte kötü olan evde 4 tane test var onlar batıyo bana Kuzenim eczacı 5 tane eşantiyon getirmişti bi tanede ovulasyon testlerinin içinden çıktı iki tanesini yok ettim bile kaldı 4 tane

işte kötü olan evde 4 tane test var onlar batıyo bana Kuzenim eczacı 5 tane eşantiyon getirmişti bi tanede ovulasyon testlerinin içinden çıktı iki tanesini yok ettim bile kaldı 4 tane

bat ne zamandı iden? bugünlerde mi?

benim de doluydu canım;adet olacağımı bile bile yaptığım bile var.Batıyo şimdi evdeki bana.Kullanmam lazım diyorum ama sonra da kalsın diyorum;öylece bana bakıyo banyoda.ama kullanmayacağm bu sefer iradeliyim.4'ünde kıt-adur bekliyor ne de olsa o kırımızlar.

slm kızlarrrr eşim cek yemek hazırlıyorum akşam rahat rahat gircem inş bi asilik olmassa..
hayıt toumu içmeye 3 gün ara vermiştim adetken ilk iki gün içtim karnım agrıd sanki deişik bi agrı oldu ondan bıraktım bugun geri başladımm.. sabırla bu ayda içecegim... 2 ay içmiş olcam.... 3. ay içmem sanırım...
adetim bugun bittii cnm hiç bebe için çalımak istemiyor..işyerindeki sorunlar hala çözülmedi... bi an çok istiyorum bi an işyerimi düşününce moralim bozuluyor vazgciyorum falan.. deişik duygular içindeyim.. işyerideki evli ve cocuklu bayanların haline bakıyorum hepsi hayatan vazgeçmişler...gözüm korkuyor onları görünce..6.ayım denemede 8.aya kdr olmassadoktora gitcez eşimle...rabim hayırlı zamanda nasip etsin.. folik asit 3 aydır kulanıyorum biti folikasit 1 haftadır içmiyorum hiçte alasım yok ama bi şişe daha alcammmm onuda bitirdikten sonra hamile kalmassam daha almam ...öle iştee:)

bakıyorum topiğin var haberimiz yok maşallaahh hayırlı uğurlu olsun :):) cnm 10 dk bir msj atabiliyorum ya burdan yazim dedim evet eşimle benim ortak face o ekleeeee

bakıyorum topiğin var haberimiz yok maşallaahh hayırlı uğurlu olsun :):) cnm 10 dk bir msj atabiliyorum ya burdan yazim dedim evet eşimle benim ortak face o ekleeeee
ekledim zaten cnm ayen baş harfler falan sen oldugunu anladım :) topigim var da bacım açtıgım gün kayboldum bende netimkapandı bugun açıldı:)
sen neyapsyosun bebişşş akıllı duruyor demi annesini üzmüyor:)

ya aslında bugün biraz endişeliyim akıntım arttı ve böyle koyu sarı oldu bişemi var diye endişeleniyorum karnımda ağrıyor hafif bu akıntı normalmi acaba ya doktorada telde sordum ama içim rahat etmedi ama yanma filan yok inşallah kötübirşey yoktur

canım ne güzel adet olmuşsun artık ovulasyonu bekleyeceksin ben ne yapıcam (( yumurtalıklarımda kist olduğunu bile düşünmeye başladım. artık mecburen ovulasyon testi alıcam başka çarem kalmadı artık bu ay ovulasyonu hesaplayamam hala gelmedi kırmızılar poffff (

slm millettttttt ne var ne yokkk 3 gün gelemedim sayfalar akmıssss gitmiş.beni merak eden oldu mu aceba ? pclere virüs bulastı hepsi formatlandı falan düzeldi.2 gündürde eşim evdeydi giremedim dün aksam misafir vardı.neyse şimdi azcık bakıcam.bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun hayırlara vesile olsun inş.bol bebişli yıllarrrr

cnmmmmm tek tesellim tam batgünümde adet olmam yoksaaa olumlu bşy yok bendede.. 6 ay ömür gibi geçti.. hayıt tohumu içinceeee düzene girdi adetim sende dene istersen..ovulasyon testi 20 lik olanı al... ben gecen ay 12 tane kulandımm.. 10. ünü başlamıştım ama bu ay 14-15 ine başlarım 16 sına ovulasyon günümdüü..yani insan kendini tanıyor. mesela bu ayda 16 sı gibi ovulasyonum olursa diger aylar bilcem hangi günler oldugumu daha gerek kalmıycak ovulasyona..
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inş bunların hiç birine gerek kalmazda hamiş haberi verirsin cnm bnm:)

ben sordum senii 2-3 sayfa önceye bakkkkk:)
bende 3 gündür giremedim cnm netim yoktu diye:)gel geri özledim sizlerle laflamayı:)

cnmmm hamileler de aşırı akıntı oluyormuş ben baya bi yazı okudum korkma hem doktorunada sormussun bi sorun olsa hemen çagırırdı senii...keyfini çıkar hamileligin bu arada facede msj attımmm buradanda sana acaba geldimi:)

Selam kızlar ben de bebiş yolunu tam 15 ay gözledim bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. Sonunda mutlu sona ulaştım. Üstelik ikiz bebişlerime hamişim :)) sizin topiğinizi görünce gelip azıcık şans bulaştırıyım istedim. İnşallah Rabbim tez zamanda sizlerin de göbüşlerini meleklerle doldurur. En önemli şey moral sakın moralinizi bozmayın ve bol bol dua edin. Ben sizler için de dua edeceğim...

meakımı mazur gör arkadaşım 1 ay sonra normal yola mı hamile kaldın yoksa tedavi ilemi
ikizleri duyunca sorma gereğii hissettim
tedavi iseeğer hangi tedavi yöntemi
çünkü benimde doktoum ine il yumurtaları uyarıcaz dedi ki çoğul gebelik riski yüksek olduğunu öğrendim

merhaba canım senin adına çok üzüldüm. her şeyde hayır vardır diyelim. benim görümcem iğne ile yumurtlama tedavisi gördü. yumurtlaması oldu ama eşinin de sperm sorunu vardı o yüzden döllenme olmadı.
ben de klomen kullanıyorum bu ay. yarın 10. gün ve ultrasona gideceğim. çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…