Sabredenler Kulübü 2012 :)

mrh arkadaşlar
ben de bebiş için mücadele ediyorum adetim 2 gün gecikti
bir takım belirtiler var ama dün adet günümdü idrar testi negatifti
İnş hamileyimdir ama kendimi üzmek de istemiyorum hayırlısı olsun
perşembe gününe kadar bekleyip kan testi yaptıracam

canım benim inşallah hamilesindir. hayırlısı olsun gerçekten

ben burdayım canım napıyosun :)
neyapayım cnm rejime başladımda diyet yazılarını okuyorum moral olsun diye:)

ben de buradayım minik gelinim
BATı beklememe çalışması var bende de gelmezler innnşşş

inş o bat 9 ay sonra gelir cnm bnmm:)ömrümüz beklemeyle geçiyor..rabbim saglık huzu versinde böle güzel şeyler için bekleyelim:)

küstüm gidiyorum bennn:) ben yokken kaynatın ben varken kimse olmasın hıhhhhhhh

bende geldim minik gelin nasılsın varmı bi durum nereye gidiyon yav dur ben beklemedeyim hala gelmedi kırmızılar inşallahta gelmez bi kaç gündür akıntı kontrolu yapıyorum bugün kahverengi bir 2 damla kadar bi akıntım geldi inşallah yerleşme kanamasıdır benim için dua edin kızlar bu hafta sonuna kadar bekleyip test yapıcam.

hay Allah ya, mide bulantısına da hiç gelemem. ben 2 tablet alıyım bari

cnm bnde folic plus kullanıyorum günde 2 tane önerdi doktorum..mutlaka içmeye çalış ihmal etme çünkü gebelik planlayanlara 3 ay öncesinden başlanan bi ilaç bu faydalı olacaktır mutlaka..

günaydın...son 2 günn..kırmızılar geldi mi..cabuk gel cok merak ediyorum

günaydınlar herkese..aksam basınızı yastıga koyup bu gun nasıl gectı dıye dusundugunuzde yuzunuzu gulumseten bir gun gecırmıs olmanız dilegiylee

Günaydın Azooo.Yok bugün gülümsetmicekk ((

Çünküü bi damla kahverengi leke gelmiş.Belimde ağrıyo devamı gelir muhtemelen.. Oysa bide ovulasyon testi almıştık..Şimdi daha çok korkar oldum acaba sorunmu var diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…