- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.241
Günaydın Azooo.Yok bugün gülümsetmicekk((
Çünküü bi damla kahverengi leke gelmiş.Belimde ağrıyo devamı gelir muhtemelen.. Oysa bide ovulasyon testi almıştık..Şimdi daha çok korkar oldum acaba sorunmu var diye(
günaydınnnngünaydın herkese dün sabah kasıklarım agrıdı eve gittiğimde sanki akıntım geldi ve ovulasyon zamanımdır diye hemen değerlendirdik size sormak istediğim belirgin bir şekilde anlıyormusunuz yumurtlama zamanını ovulasyon testi almadım ilk ayımız eğer olmazsa ilerki aylarda almayı düşünüyom siz yumurtlama zamanınız ne hissediyorsunuz?
slm kızlar internetim açıldı şükür:)
ögle arasına eve geldim rejime başadım bugun tam anlamıyla:) iki üçgün hafiften azalttım biden kesmek kötü oluyormuş diye..inşş 12 kilo verebilirimmmm hamile kalamıyorum bari zayıflıyayım yaf:)
yeni bebek haberleri varmııı çok sayfa yazılmışş okumam imkansız maesef.... ecntrk cnm hasta oldunmu neslisu balım famusay tsemavi ve yazamadıgım bisürü hatuncuklar:)nslsınız:)
Günaydın Azooo.Yok bugün gülümsetmicekk((
Çünküü bi damla kahverengi leke gelmiş.Belimde ağrıyo devamı gelir muhtemelen.. Oysa bide ovulasyon testi almıştık..Şimdi daha çok korkar oldum acaba sorunmu var diye(
günaydınnnn
cnm ben de yumurtlama zamanımı akıntımdan anlıyorum cnm;bir de biraz kasık ağrısı oluyor,aynı senin gibi.Sonra kocişe sinyali çakıyorum;"hadi değerlendirmeliyiz "diye.Şu ana kadar bir faydası olmadıama inşallah sende tutmuştur cnım.
Günaydın canım;inşallah devamı gelmez senin yarın değil mi batın?bugün mü başladı?
cnm benim bat 24 ocak ve bugun 8 günüm ben ne olur olmaz dedim ve değerlindirdim 15 ocak kadar değerlendireyim diyorum yanlış mı düşünüyom ne olur olmaz..........
günaydın herkese dün sabah kasıklarım agrıdı eve gittiğimde sanki akıntım geldi ve ovulasyon zamanımdır diye hemen değerlendirdik size sormak istediğim belirgin bir şekilde anlıyormusunuz yumurtlama zamanını ovulasyon testi almadım ilk ayımız eğer olmazsa ilerki aylarda almayı düşünüyom siz yumurtlama zamanınız ne hissediyorsunuz?
inşallah bu ay sonunda içindeki sevinç,heyecan gerçeğe dönüşür ve sevinç çığlıklarına,sevgi dolu kahkalara ve mutluluk gözyaşına dönüşür...Ve göbüşlerimiz;bebişler ile bayram etsin hepimizin Rabbi'm...ben dun gece basladım..28 inde gelecek..bakalım gelecek mi..içim bi sevincle dolu sanki bu ay olacak gibii..aman ne bileyim umutlanıp uzulmekte istemiyorum
inşallah bu ay sonunda içindeki sevinç,heyecan gerçeğe dönüşür ve sevinç çığlıklarına,sevgi dolu kahkalara ve mutluluk gözyaşına dönüşür...Ve göbüşlerimiz;bebişler ile bayram etsin hepimizin Rabbi'm...
Günaydın canım;inşallah devamı gelmez senin yarın değil mi batın?bugün mü başladı?
de3limisin kızz..yerlesme lekesi de olabilir..üzülme sakın...dur bakalım hemen umutsuzluk yok
inşallah bu ay sonunda içindeki sevinç,heyecan gerçeğe dönüşür ve sevinç çığlıklarına,sevgi dolu kahkalara ve mutluluk gözyaşına dönüşür...Ve göbüşlerimiz;bebişler ile bayram etsin hepimizin Rabbi'm...
Yaa ne biliyim kızlar walla sanki adet olcak gibiyim..Gerçi belli olmuyoki bu meletAdet olcam dion hamile oluyon hamileyim diosun adet oluyosun ... Normalde 5-7 arası oluyodum bugün böyle akıntı geldi karnım ağrıyo yine...Umutlanmak istemiorum ben adet olcam diyimde Bugün adet olursam 5 i sabah test yaptırmaya gidicem...
Yaa ne biliyim kızlar walla sanki adet olcak gibiyim..Gerçi belli olmuyoki bu meletAdet olcam dion hamile oluyon hamileyim diosun adet oluyosun ... Normalde 5-7 arası oluyodum bugün böyle akıntı geldi karnım ağrıyo yine...Umutlanmak istemiorum ben adet olcam diyimde Bugün adet olursam 5 i sabah test yaptırmaya gidicem...
evet bencede kendini olumsuza hazırla..olumlu olursa hep birlikte seviniriz..ama umudunu da yıtırmee...kız bebek mi istiyorsun erkek mii
cnm benim de az önce kasıklarım ağrıyo dolu dolu;yani adetim başlayacak gibi bir doluluk hissediyorum içimde.;Böyle olunca akşam ya da sabah saatlerinde adet oluyorum ben.İnşallah bu ay olmazsa;bir dahaki ay nasip eder Allah'ım...
günaydın hanımlar. Ya idrar yollarım enfeksiyon kaptı lavoboya gittiğimde canım çok yanıyor ve içimde sürekli birşey varmış gibi rahatsızlık hissediyorum ilaç içmek zorunda kaldım umarım birşey olmaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?