- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.361
slm kızlar malesef bu sabah kırmızılarla uyandım yine olmadı moralim çok bozuk artık daha ne yapılır bilmiyorum yapmadığımız denemediğimiz şey kalmadı bırakıyorum artık yoruldum
((((((((((((
(malesefki burada çocumuz aynı sorunu yaşadıgımız için bizi bizden iyi kocalarımız bile anlayamaz tedaviye basladınmı kaç yıllık evlisin kaç aydır deniyorsun sakın 2. ayımda bu hale geldim deme vala famusay bacımla birlikte uçarız taa oraya:)
yok be cnm nerde 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz tedavi görmüyorum çünkü hiç bi problemim yok dr ların söylemesine göre kaç tane dr gittim sayısını hatırlamıyorum
ama olmadı ne eşimde nede bende bi problem yok her türlü test yaptırdık yok yok yok ama çocukta yok yok
yok be cnm nerde 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz tedavi görmüyorum çünkü hiç bi problemim yok dr ların söylemesine göre kaç tane dr gittim sayısını hatırlamıyorum
ama olmadı ne eşimde nede bende bi problem yok her türlü test yaptırdık yok yok yok ama çocukta yok yok
Selam canım hoşgeldin...
hayırlısı olsun ne diyelim...
her ay yeni umut bu şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
bende yoruldum artık...
hoşbulduk cnm ne zormuş kadın olmak herşeyle başetmek zorundayız ayakta durmak zorundayız kimseye belli etmemek lafları duymazlıktan gelmek yok düşünmüyoruz demek offf offf
Selam canım hoşgeldin...
hayırlısı olsun ne diyelim...
her ay yeni umut bu şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
bende yoruldum artık...
Allah yardımcın olsun canım üzüldüm.Rabbim inşallah biran önce kucağına almak nasip eder hayırlı bir evlat
hormon testleri yapıldı mı sana adetin 3. günü...
ve smear testi yapıldı mı
kuzucuklarım selam nasılsınızz....
yeni haberler var mı :26:
yapıldı cnm herşey yapıldı tek sorun olarak troit bezlerin az çalışıyo dediler onun içinde 2 yıldır kesintisiz ilaç kullanıyorum bugünden sonra onuda bırakıcam çünkü kilo aldım çok kendimide toplamalıyım artık .
hayırlısını istemekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef...
sabredicez... RABBİm İNŞALLAH dualarımızı kabul eder.... İnŞALLAh.... Bizim de yumuk yumuk elleri olan minicik bi bebeğimiz olurr....
tiroid bile engelmiş hamileliğe..
tirodin kaç çıkmıştı ve hangi ilacı kullanıyosun :26:
(canım benim allah daha fazla aratmsın bekletmesin bizi hayıt suyunu denedinmi ben bu ay ona başladım inşallah hayırlı bi sebep olur
Kızlar benimde adetim 3-4 gün geçti ve idrar testi silik çizgi cıktı, ateşimde sabahları ölçüyorum hergün giderek artıyor BAT 36.5 di,bugün sahabhda 36.8 çıktı,sizede tec rübe olması için yazayım dedim BAT öncesi belirtilere gelince akşamları çok üşümekten b aşka belirtim olmadı hayatımda ilk defa corapla yattım yataga, başka şuandada belirtim yok cok acıkıyorum okadar
hadi hayırlısı olsun. sen de bu ay klomen kullanıyordun değil mi? bugün kaçıncı günündü? ben de klomen kullanıyorum. çatlatma iğnesi de olacağım. yumurtaların büyümesini bekliyorum heyecanla. bugün 9. günüm işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?