Sabredenler Kulübü 2012 :)

Selam canım hoşgeldin...
hayırlısı olsun ne diyelim...
her ay yeni umut bu şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah...
bende yoruldum artık...

yok be cnm nerde 3 yıllık evliyim 2 yıldır uğraşıyoruz tedavi görmüyorum çünkü hiç bi problemim yok dr ların söylemesine göre kaç tane dr gittim sayısını hatırlamıyorum
ama olmadı ne eşimde nede bende bi problem yok her türlü test yaptırdık yok yok yok ama çocukta yok yok

Allah yardımcın olsun canım üzüldüm.Rabbim inşallah biran önce kucağına almak nasip eder hayırlı bir evlat

hormon testleri yapıldı mı sana adetin 3. günü...
ve smear testi yapıldı mı

Selam canım hoşgeldin...
bende yoruldum artık...

hoşbulduk cnm ne zormuş kadın olmak herşeyle başetmek zorundayız ayakta durmak zorundayız kimseye belli etmemek lafları duymazlıktan gelmek yok düşünmüyoruz demek offf offf

hoşbulduk cnm ne zormuş kadın olmak herşeyle başetmek zorundayız ayakta durmak zorundayız kimseye belli etmemek lafları duymazlıktan gelmek yok düşünmüyoruz demek offf offf

hayırlısını istemekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor malesef...
sabredicez... RABBİm İNŞALLAH dualarımızı kabul eder.... İnŞALLAh.... Bizim de yumuk yumuk elleri olan minicik bi bebeğimiz olurr....

Son düzenleme:
Selam canım hoşgeldin...
bende yoruldum artık...

hoşbulduk cnm ne zormuş kadın olmak herşeyle başetmek lafları duymazlıktan gelmek çocuk yapında sevelim diyenlere yok daha düşünmüyoruz demek offffffffff

hormon testleri yapıldı mı sana adetin 3. günü...
ve smear testi yapıldı mı

yapıldı cnm herşey yapıldı tek sorun olarak troit bezlerin az çalışıyo dediler onun içinde 2 yıldır kesintisiz ilaç kullanıyorum bugünden sonra onuda bırakıcam çünkü kilo aldım çok kendimide toplamalıyım artık .

tiroid bile engelmiş hamileliğe..
tirodin kaç çıkmıştı ve hangi ilacı kullanıyosun :26:

öyle tabi herşeyin hayırlısı ama ben artık kararlıyım kendimi toparlamam lazım bu kiloları vermem lazım belki ozaman tekrar başlarım ama bi süre ara veriyorum pisikolojim ve hayatım için hiç bişeyden zevk almayan bi insana dönüştüm sanki bu saatten sonra allah tan hayırlısını dilemekten başka bişey yapmıcam

(canım benim allah daha fazla aratmsın bekletmesin bizi hayıt suyunu denedinmi ben bu ay ona başladım inşallah hayırlı bi sebep olur

(canım benim allah daha fazla aratmsın bekletmesin bizi hayıt suyunu denedinmi ben bu ay ona başladım inşallah hayırlı bi sebep olur

hayıt suyunu duydum ama şuan kullanamıyorum aslında burada bulamadım ben türkiyede değilim şuan kazakistandayım türkiyeye gelicem bu ay sonu belki denerim bilmiyorum biraz ara vermeye ihtiyacım var .

Kızlar benimde adetim 3-4 gün geçti ve idrar testi silik çizgi cıktı, ateşimde sabahları ölçüyorum hergün giderek artıyor BAT 36.5 di,bugün sahabhda 36.8 çıktı,sizede tec rübe olması için yazayım dedim BAT öncesi belirtilere gelince akşamları çok üşümekten b aşka belirtim olmadı hayatımda ilk defa corapla yattım yataga, başka şuandada belirtim yok cok acıkıyorum okadar

forumlardan okuduguma göre adaçayı yumurtayı daha iyi olgunlaştırımıs bende buay adetın ık gününden itibaren yumurtlama gününe kadar adaçayı içtim günde bir bardak ve doktora gittğimde yumurtamın 22 mmgayet iyi oldugunu söylemişti, ama düşüğede sebep olduğu ıcın adacayı sadece yumurtlamaya kadar ıcılmesı gerelkır

silik de olsa ikinci çizgiyi gördüyseniz hamile olma ihtimaliniz çok yüksek
ne zaman kan tahliline gitmeyi planlıyorsunuz?

evet canım adetimin dördüncü günü başladım beş gün içtim.12. gün yani bugün iğnemi vuruldum dört yumoşum oldu:))en büyüğü 20mm en küçüğü 16mm.di.bugünden itibaren ekşın önerdi doktor.cuma günü de gidip çatlayıp çatlamadığına bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…