Sabredenler Kulübü 2012 :)

inşlllah ikiniz de sağlıklısınızdır canm.Benim gelmedi daha kırmızılar...Geçen ayın 7'sinde haberci olarak gelmişti.Sonra 8'inde fazlasıyla gelmeye başlamış,günlerce sürmüştü.Adet birgün ertelenmiş olabilir o yüzden;yarın da gelebilir.

bugün çok az sohbet var sanırım;dün daha fazlaydı;kırmızıları gören bayanlar biraz içine çekiliyor cnm.bennim de kırmızılar gelince;2-3 gün uğrayamam;psikolojim düzelince;gelirim.

cnm inş gelmez kırmızıların ama gelirse bile gitme biyere insan kendi içine çekilince daha kötü oluyor gel burda kafanı dağıtırsın elimizden geldiğince destek oluruz sana

cnm inş gelmez kırmızıların ama gelirse bile gitme biyere insan kendi içine çekilince daha kötü oluyor gel burda kafanı dağıtırsın elimizden geldiğince destek oluruz sana
çok teşekkür ederim ;inşallah gelmez;bugun ve yarın için kritik saatlerdeyim. gelirse de gelirim yine aylar bizi bekliyor.

bence de, kırmızılar gelse de burda olmak lazım... yeni aya yüksek motivasyonla başlayabilmek lazım.
derya sen nasılsın?

çok teşekkür ederim ;inşallah gelmez;bugun ve yarın için kritik saatlerdeyim. gelirse de gelirim yine aylar bizi bekliyor.

öyle valla bıkmadan usanmadan önümüze bakıoruz allah görücek elbet bu sabrımızı..benim regl bitti umutlar yeniden başladı bakalım hayırlısı..geçen ay çok takmıştım kafama çok da ümitliydim ama olmadı bu ay biraz daha rahatım..
sen şimdi rahat diilsindir anlıorum seni zor saatler başladı peki bi belirti hissedio musun?

canım daha önce hep adetten önce kasık ağrısı çekerdim;şimdi öyle ağrı fln yok.Sol kasığımda batma oluyor.Şişim adet olacakmış gibiyim.Sonra akıntım var.Öyleyim yani;adet olurum düşüncesindeyim.bir de cnm hiçbişey yemek istemiyor,adet olmadan önceki halimdeyim.Bir tek fark ağrım yok.

hadi hayırlısı cnm inş olmazsın güzel haberler verirsin bize.....

listemiz olduğu zaman herkesi takip edip haber alabiliyorduk aslında, bu ayı liste yapmadan mı geçireceğiz? kimin bat'ına ne kadar kaldı unutuyorum ben :44:

listemiz olduğu zaman herkesi takip edip haber alabiliyorduk aslında, bu ayı liste yapmadan mı geçireceğiz? kimin bat'ına ne kadar kaldı unutuyorum ben :44:

ewt bence de bi liste yapılsa güzel olur görürüz hiç olmazsa kimde ne var ne yok :)

cnm dün akşam evde test yaptım tertemiz negatif çıktı o yüzden güzel haber vermek çok isterim fakat;malum silik de olsa çıkardı.

anladım cnm sen kendi bünyesi çok daha iyi bilirsin tabi ama benim ilk hamileliğimde günüm geçtikten sonraki 12.gün silik çizgi çıkmıştı...geç döllenme olmuş..herşey olabilir sabırla bekle bakalım..
buarada yine söylüyorum benim o testlere çok fazla inancım kalmadı çünkü tam günümde yaptım bu ay çook silik bi çizgi çıktı hatta inanamadım kuzenlere gösterdim onlar da şahit..tam sevindim hatta havalara uçtum derken ertesi sabah pat geldi bnm uğursuzlar :)

eknhanıfsay ucrub fatoş hadi inşalah gelmez kırmızlarınız güzel haberler verin kendımıze gelelım birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…